• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Hele, cernej pridemate :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    JOHNNYCAGE: souhlas. Přes fb skupiny jsem zkoušel prodávat/nakupovat jednou a už to nikdy neudělám. Od tý doby jsem přesvědčenej, že velká část uživatelů fb prostě neumí číst.
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    V Čechách je docela problém s tím, že banky mají fakt strašný kurzy a u spousty bank se platí nehorázný poplatky za SEPA platby. Takže se vám taky může stát, že pošlete prachy na MKM, banka vás ojebe na kurzu v pohodě o korunu na € a ještě za to zaplatíte poplatek. A to stejný se vám stane, pokud ty prachy převádite zpět. Takže jedna možnost je tam ty prachy jen točit nebo si pořidit něco jako Revolut, kde za SEPA platby neplatíte a kurzy tam jsou mnohem lepší.
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    ICARUS: aha, husty. ja obchoduju v malym a co tam vydělám tam většinou zas poctivě utratim, peníze sem si posílal as 3x na účet, vždycky tak do 200E a nikdy problém.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    WRATA: zkouset vykoupit 100 karet jsem teda jeste nezkousel :)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    JOHNNYCAGE: prodavat na FB skupinach je v pohode, pokud se clovek vybavi velice specifickym mindsetem a neboji se lidi proste poslat do prdele.

    JOHNNYCAGE: spis v tom smyslu ze musis hlidat, jestli te tvoje banka nesvaci na poplatcich za prichozi eura, nebo na konverzi, atp. dokonce se mi jednou stalo, ze mi prichozich asi 700 eur z marketu banka na mesic zablokovala, protoze to pry spustilo nejaky vnitrni bezpecnostni flag.
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    Extrémní výhodu MKM vidim v tom, že se nemusim bavit s těma kupujícíma. Zkoušel sem párkrát prodat karty přes FB skupiny atd, ale měl sem nutkání spolykat life countery a udusit se z toho handlování s kreténama co si kupujou kartu za 1200 a smlouvají o 20 Kč, nebo jim přijde výplata za tři týdny a potřebují nutně rezervaci a nejspíš si tu kartu potom koupí, nebo potřebují fotky karty za 50 kč atd atd
    WRATA
    WRATA --- ---
    ICARUS: Az ta cena poskoci tak to v nejhorsim narvu do vykupu zpatky :)
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    ICARUS: Manipulaci s Eurama? To jsem si zatim nevšiml ani, převádí se to samo ne? Zásilka se mi ztratila zatim jedna z 65ti poslaných, přišlo mi všechno co sem si objednal. Undercutování nevim co je tak mě to netrápí :D
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    MKM je v pohodě, ale na druhou stranu tady májí Najáda i Rytíř tak dobrý ceny ve výkupu, že se to dost často ani nevyplatí s ohledem na vynaloženou práci. Speciálně pokud člověk prodává karty, co stojí jednotky €.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    JJOXER: na mcm tusimze dan platit nemusis (pokud nejedes ve velkem), postovne plati kupujici. Spis mas problem s masivnim undercutovanim, ztracenim zasilek, poplatku samotnymu MCM a manipulaci s eurama.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    ICARUS: No proto jsem se ptal na tu distribuci... prodavat to pres sity znamena poplatky, dan, postovne...
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    WRATA: tyhle spekulativni buyouty jsem delal taky, potiz je v tom to pak prodat.
    MATHES
    MATHES --- ---
    WIRUSS: ano, nebude to autoinclude do vsech decku od standardu pres modernu, legacy az po vintage. pro ucely standardu si myslim, ze je to porad dost dobry - tak jak rikam:))
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    RORSCHACH: No to jo, ale prostě je to furt o 2 many dražší, jako já si myslím, že na dvojku si to cestu najde, ale jinam asi ne...
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    WIRUSS: to je jako hračka z Kinder vajíčka, musíš to hrát s Teferim a pak to instantně hrát můžeš :D
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    MATHES: není to instant...
    MATHES
    MATHES --- ---
    WIRUSS: a presto je to porad dost dobry :D
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    WRATA: mě právě přijde že těch templů je celkem dost, sám sem ty starší teď prodával nedávno... tak za půl roku napiš jak jsi dopadl :-) já bych si na tohle asi nevsadil, ale taky nejsem žádnej úspěšnej spekulant :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam