• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    PREVRACENY: tak visco, BFA je nejvic prodavany mtg set ever
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    MATHES: Zase Zendikar... Bože.
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    JJOXER: Patrně to bude při kompetivním hraní stejně, jako Mastermind´s Acquisition, tedy bereš ze Side, pokud při casual bereš ze své sbírky, podobně je to i na Cunning Wish...
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    EMZA: ktere zony presne obsahuje "outside the game?"
    EMZA
    EMZA --- ---
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    MAKROBIJEC: Alt art ma sanci na vyskyt v draft boosterech, extended art jen v tech premiovych
    MAKROBIJEC
    MAKROBIJEC --- ---
    Ahoj, alternativní art pro adventure karty bude namixovaný v normálních boxech nebo jenom v těch buržoazních collector boosterech?
    Díky
    ASYD
    ASYD --- ---
    AGENTCOOPER: me spis zaujalo to mnozstvi protekce proti sve vlastni barve...to je docela cool
    MATHES
    MATHES --- ---
    AGENTCOOPER: a co je jeste noveho?:)

    ASYD
    ASYD --- ---
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ICARUS: proc? reanimate decky se na standardu docela uspesne hrajou uz ted a to pouzivaji karty na jedno pouziti za 4-5 many, tohle s trochou self millu stoji klidne 2 na vylozeni a pak je to neomezenej reanimate za 3 a trochu zivota. To mi prijde dost dobre, sice odchazi Stitcher's Supplier, ale videl jsem nejake mill karet za manu ci dve.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    ASYD: Hele ale tohle je docela spatny, ne?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ASYD: oproti te cerne nic moc.
    ASYD
    ASYD --- ---
    ASYD
    ASYD --- ---
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    JULIAN: Jak jsem psal, já to neberu jako boost Cavalcade, co už máš na stole, ale jako další kopie Cavalcade, co máš v decku, abys měl větší šanci, že ti přijde aspoň jedno z toho. Spitter s ním jede za 3+3. Místo haste goblinů by asi byl zajímavější Footlight Fiend - buď ho neblokuješ a dostaneš za 3, nebo tam strčíš blockera, kterej pravděpodobně umře, a dostaneš to stejně za 3. Větší úskalí trpaslíkovy použitelnosti vidím v jeho CMC než ve win more.

    A taky by mě zajímalo, co to udělá s Rakdos sac decky - Footlight Fiend, Fireblade Artist, Judith, Dreadhorde Butcher - ti všichni budou dělat o 2 dmg víc. K tomu nějaký ty poctivý Shocky a Heartfiry... Možná je to jank, ale líbí se mi to.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MATHES: ano, ale jak jsem psal, pokud mas na stole cavalcade a nejake 1/1 bytosti, tak pravdepodobne nemas problem vyhrat i bez tohohle trpaslika. Pokud nemas cavalcade, tak je to slusny boost tvych 1/1 na 3/1, ale ani tak nemusi projit skrz nejakej beton a v nejlepsim pripade vytraduji a nazdar. Pokud nemas ani 1/1 tak je tohle topdeck dost nahovno i kdyby jsi mel cavalcade. Podle me je to proste win more karta, ktera uz zbytecne prekombinovava zavislost decku na cavalcade. Podle me Chandra's Spitfire(ktera je o manu levnejsi a v situaci kopa 1/1+cav dela skoro to same) a deck plnej 1/1 je na kombeni s Cavalcade uz dost.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    MATHES: Shocky dělaj za 4, Skewer za 5, Heartfire, Lava Coil nebo Risk Factor za 6...

    Když jsem si teď o víkendu stavěl Cavalcade bez deck listu z netu a vycházel jsem z karet, které mám, tak mě napadlo, že zde nedávno probíraná Jaya by do tohohle decku byla super - kdyby nestála 5 man, to je v mono-red skoro nehratelný. No a v pondělí se vytasili s trpaslíkem co má stejnej efekt a je o manu levnější. :-)
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    ahoj, niekto Commander Anthology I sealed, za nejaku card marketovu cenu? + 400kc co usetrim na postovnom :) pripadne nejake ine nerozbalene edh decky, starsie rocniky, dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam