• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    JANDOS: No jo, ale proč grindovat rank? Kvůli jednomu boosteru měsíčně navíc? To imho není dostatečná motivace pro kontinuální hraní nebo grindování. Vyjma mastery pass a kompletování sbírky (který v digitální podobě není zdaleka tak uspokojivý jako v papíru) tam vlastně nic nemáš.

    Podle mě by to pro constructed chtělo nějaký další motivace, třeba umístit se v top X v uzavřeném turnaji, být na konci sezony xtý v nějakém ligovém žebříčku (ne sdílet Platinum Tier 2 se stovkama nebo tisícema jinejch hráčů), držet si (v rámci sezony, turnaje, něčeho) uspokojivej nebo vytčenej win rate...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JULIAN: Na vygrindeni ranku staci (jako v kazdym online ladderu karetni hry) spammovat ten nejvic no brain aggro balik co je k dispozici. tzn. mono red aggro. Hry trvaj v prumeru 2 minuty, odehrajes jich za den 100+ a kdyz vyhrajes vsechny kdy ti to prijde (za predpokladu ze hrajes BO1) tak jsi minimalne v diamondu hned :)
    FORACE
    FORACE --- ---
    Presne, dalo to dost prace dostat se na diamond a za to asi 4 boostry:/ a pak zas pad na gold..

    A z diamond na mythic by to chtelo mit hromadu casu, uroven hracu tam je uz trochu jinde (mluvim o constructed bo1/bo3), dostal sem se na diamond tier 1 ale pak padnul zas uplne dolu..(8x po sobe bejt na draw moc nepomuze v bo1).

    Tuhle sezonu sem to nehrotil a resil spis at mam dobrej card pool (shocky a temply) po rotaci, a tak se placam na platinum uz asi 2 tydny. Hraju jeskai walkers / red calamity / red chandra walkers / neuplny vampiry (jen na daily guesty s cernou).
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    WIRUSS: prave, za mesic snazeni jsou ty odmeny dost mrzke. gold se da dat jen tim ze clovek dela daily questy, progrindit se pak na nejakej vyssi rank je pro prumernyho hrace docela zahul a ta odmena je jeden booster a par goldu navic? pff
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    VRBIK: No jenže mě to právě přestane vždy bavit, jelikož rozdíl je v pár goldech... To už raději se snažím hrát tak, aby dopadlo tohle (většinou 2-3x týdně hodinku či dvě nagrindit daily):

    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    VRBIK: sry ale ad: "neni absolutne zadna motivace se snazit neco nagrindit"
    nějakej loot za ty ranky je.. gold + boo tušim.

    sám se se svým občasným pinkutím dostanu na gold constructu i limited a je to za něco jako 4 boo a pár goldů.. proto si ten ranked rád dám :-D, pro mě motivace dostačující.. :-D
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    WIRUSS: ty ranky jsou dobrej offtopic, neni absolutne zadna motivace se snazit neco nagrindit, pokud teda clovek nechce na TOP mythicu. na diamond BO1 constructed se to da dat za 3 tydny cca 1h denne. zkusil jsem si jednu sezonu a nikdy vic.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    WIRUSS: já hraju skoro každej večer, nějaký ty hodiny o víkendech nebo home officech i přes den, jak to vyjde, ale jako socka se snažím každý den odehrát 4 wins kvůli goldum, takže někdy to vyjde tak, že ten večer odehraju jen pár constructed her. Navíc se docela seru se samotným draftem, prumernej hráč nad touhle fází asi nestráví tolik casu jako já. Takže samotnýho hraní limited zapasů v tom celkovým času není tolik, jak by se mohlo zdát.
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    MATEEJ: já se k tomuto nikdy nedopracuji, kvůli času většinou hraji BO1 (a to je hodně o náhodě), takže končím kolem Gold1-2 a víc nehraji to si raději klikám kravina decky :-)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Moje poprvé...

    work

    kytky
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    JULIAN: Asi nic. Pro mě by to asi znamenalo voser navíc, kterej jen minimálně zvýší moji šanci na to, že to následně na jeden pokus dotáhnu na 9+ wins. Nicméně z tohoto úhlu pohledu vypadá zápasové omezení první části jako zbytečná věc.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Co mi zabrání vytvářet si dokola nové accounty? Nechápu proč je ta první část omezená
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ICARUS: Já bych čekal nějaký ty promo kartičky s alternativními obrázky, pár boosterů, nějaký ty kosmetický volovinky. Ale oni zvolili přístup "Chcete si vyzkoušet naši hru? Ok, tady máte free trial kompletního obsahu, omezený jenom časem." To mi přijde fér a navíc, jak píšeš, to všechny brutálně navnadí a postrčí k utrácení.

    Mně se na tom líbí i ta možnost to vyzkoušet, byť časově omezená. Já nejsem tak dobrej builder, abych se podívat na 270kartovej decklist nový edice s fungl novou herní mechanikou a řekl si jo, potřebuju těchhle 5 rarů, proměnil je za wild cards a postavil na nich perfektně fungující tier 1 deck. (Samozřejmě předpokládám, že moc revolučních buildů v tom eventu člověk nepotká, spíš to budou stávající decky s příměsí karet z ELD.)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    MATHES:

    Na pět dní všem odemknou komplet všech standardních karet, včetně Throne of Eldaine. Všichni budou moct stavět balíky podle chuti, ale budou s nima moct odehrát jen 12 zápasů, aby si to trochu vyzkoušeli, ale ne moc. O pět dnů později opět všem odemknou komplet Standard a každý bude mít 1 pokus na to, aby dosáhl 12 vítězství dřív než 2 proher. Od 9 vítězství výš budou hezký ceny. (Na ten jeden pokus bude člověk mít jen 36 hodin, což je teda trochu debilní, vzhledem k tomu, že jde o víkendové dny.)

    MTG Arena: State of the Game – September 2019 | MAGIC: THE GATHERING
    https://magic.wizards.com/en/articles/archive/magic-digital/mtg-arena-state-game-september-20-2019

    Play Any Deck – Standard

    Event Details: We'll provide access to playsets (four copies) of every card in Standard, which you can use to build and play any deck in Standard. You can build as many decks as you like, and you can change them between matches.
    Event Dates: September 26 at 8 a.m. PT (3 p.m. UTC) to October 1 at 8 a.m. PT (3 p.m. UTC)
    Entry Fee: None, but you can only participate once.
    Format: Standard Best-of-One
    Event Record: Up to 12 games (win or lose)

    Win Every Card Challenge – Standard

    Event Details: We'll provide access to playsets (four copies) of every card in Standard, which you can use to build and play any deck in Standard. You can build as many decks as you like, and you can change them between matches.
    Event Date: October 5 at 8 p.m. PT (3 a.m. UTC) to October 7 at 8 a.m. PT (3 p.m. UTC)
    Entry Fee: None, but you can only compete once.
    Format: Standard Best-of-One
    Event Record: 12 wins or 2 losses (whichever comes first)
    Event Rewards: 

    12 Wins: 1 Copy of every card in Standard + 1 Sealed Event Token + Golden Egg card sleeve
    11 Wins: 1 Copy of every card in Throne of Eldraine + 1 Sealed Event Token + Golden Egg card sleeve
    9–10 Wins: 1 Sealed Event Token + 5 Throne of Eldraine Rare ICRs + Golden Egg card sleeve
    8 Wins: 5 Throne of Eldraine Rare ICRs + Golden Egg card sleeve
    6–7 Wins: 4 Throne of Eldraine Rare ICRs + Golden Egg card sleeve
    4–5 Wins: 3 Throne of Eldraine Rare ICRs + Golden Egg card sleeve
    2–3 Wins: 2 Throne of Eldraine Rare ICRs + Golden Egg card sleeve
    0–1 Wins: 1 Throne of Eldraine Rare ICR + Golden Egg card sleeve
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    MATEEJ: Byl by pekne vymyslenej kdybys mel moznost hrat vickrat, takle je to akorat stresujici.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    JEENA: To mi prijde podobny kombo jako cheerios, ale tam mas aspon dva enablery kteri ti prolizavaj deck, tohle je snad jeste horsi :D
    JEENA
    JEENA --- ---
    MATHES:

    T1: Modrá země, mox, mishra's bauble, 0 mana artefakt, paní jezera
    T2: Bílá/červená země, ascenacy

    Sacneš baubli, vrátíš ji paní, odtapneš paní (now bigger!) -repeat 581311x - útok
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATEEJ: nejaka omacka k tomuhle vyroku?:)
    MATHES
    MATHES --- ---
    _DOMINIK_: jak?
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Ten release event mi přijde moc pěkně vymyšlenej, z herního i obchodního hlediska.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam