• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem


    PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

    ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

    Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

    [ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

    Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

    NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    YETTY
    YETTY --- ---
    _DOMINIK_:
    WRATA: Díky, já si to myslel.

    A nevíte proč mě to aréna nenechá udělat? Přijde potvora, vyberu fight, ale pak ihned předá prioritu a pokud hráč nic nezahraje stack se vyhodnotí...
    WRATA
    WRATA --- ---
    YETTY: Ano, jen musis nahlasit ze si ponechavas prioritu potom co vyberes fight a a target
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    YETTY: ano
    YETTY
    YETTY --- ---
    Dotaz:
    Mám na stole 7 man, v ruce Voracious Hydra a Giant Growth
    Opponent má creature 7/7
    Můžu zatapovat 6 man, zahrát Hydru, vybrat fight a na stack za zbylou manu hodit Giant Growth aby Hydra potvoru zabila a mě přežila?
    OLA44
    OLA44 --- ---
    Ha, uz je to up
    ASYD
    ASYD --- ---
    @MTG_Arena
    ⚠ Investigating: We are currently investigating reports of players being unable to login to Magic: The Gathering Arena. Players may receive an "Error Updating Data" message at this time.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    OLA44: Taky mě to zlobilo.
    OLA44
    OLA44 --- ---
    Jede vam Arena tedka? Mne se nejde pripojit...dik
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    FORACE: jasne, ja to chapu, ja to taky videl v akci (hrajou treba aether gust v mainu, nebo si to vrati teferim), ale prijde mi ze fires resi dve veci: muzes castit dve drahe veci misto jedne a muzes ignorovat mana symboly. Golos field ma many plnou prdel a ma vsechny barvicky kvuli Kenrithovi, takze ani jedno moc nepotrebuje (i kdyz uznavam ze casto jede treba jen jednu cernou a s fae of wishes by rad sidoval treba casaulties of war, nejaky cerny PWcka typu lilianabolas atd). A to omezeni na 2 karty za kolo te dost prasi pac casto jsi schopnej zahrat tri z Golose, do toho nejakej ramp.
    MATHES
    MATHES --- ---
    FORACE: ee hral jsem verzi s giantama kvuli mirroru. dva mirrory jsem diky nim prejel. nejvic dirty bylo wrath into giant + kral + haste a trample. opponent se cejtil na 17ti zivotech docela safe, nez to dostal za 22
    FORACE
    FORACE --- ---
    JULIAN: bylo to prej lazeny na mirror s klasickym BANT buildem s Teferim, na ten by to melo makat. Dokonce bylo video, kde o tom SB typek mluvil, a rikal ze tam ma v sb cesty jak si Fires sam znicit, aby mohl zahrat velkyho Krasise, kdyz to potrebuje.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    FORACE: fae of wishes je super v b01. Fires mi prijdou dost divnej include v kombinaci s golosem ci krasisem. Pointa decku je ze mas klidne 20 landu na stole, to fakt nepotrebuje fires. Sice kombinace techhle dvou karet ti umoznuje zahrat v jednom kole jakoukoliv barevnou kartu ze SB, tj muzes si dovolit tam includnout fakt cokoliv, ale podle me to ten deck dela dost janky.
    FORACE
    FORACE --- ---
    MATHES: hral si to ve verzi s Fae of Wishes? Dokonce ted nekdo na SCG open hral verzi i s Fires of Invention, a brutalnim SB - http://www.starcitygames.com/decks/133434
    MATHES
    MATHES --- ---
    Tak jsem v eventu skoncil s 8-2, hral jsem Bant Lands (je to hrozne dobry), bohuzel prvni prohra byla proti T3 nissa a pak velmi rychlej emblem a druha byl mirror, kde si to souper liznul o trosku lip.
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    PSYCHO: Mám Monaco, jen u té Areny jsem to ještě nezkoušel, jinde to jde. Třeba u Nintenda se třeba "stěhuji" pravidelně do zemí, které Revolut podporuje a je zrovna sleva na hru co chci ;-)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    JULIAN: Hnusnejsi nez eternal a to je co rict
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    po asi 20 sekundach vygoogleneho videa je to teda hnus.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    JANDOS: Nejaky rundown v cem je to zajimavy, jaky jsou tam unikatni mechanismy, jakym zpusobem to posouva kartickovy zanr a tak by nebyl? Slysim o tom poprvy.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Tak jsem zkusil Mono Green Machine (hlavně proto, abych ho prostě zkusil, většinu i těch starších karet nemám), a i když jen 4-2, tak spokojenost. Porazil mě Golos/Fields of Dead a Gruul (kteréžto kombinaci fandím, takže jeho Voracious Hydra s Embercleave mě nadchla), já porazil nějaký Superfriends, RDW, GB Adventures, mono white knights a ještě něco. Trochu mě trápila mana, možná že kdybych se proti Golosu nezasekl na třech zemích, že bych ho dal.

    Možná to vypadá, že Syr Faren je slabej, nekombuje se s Budulínkem a že by byl lepší Growth-Chamber Guardian, ale v ani jedné hře bych neměl manu na jeho adapt, takže spíš asi ne.

    mono-green-stompy-final
    WRATA
    WRATA --- ---
    JANDOS: Jo, mel stat o modrou vic a bylo by to celkem fer
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    JANDOS: Kdyby to bylo minus jedna, davalo by to daleko vetsi smysl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam