• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    YETTY: Je to zjednodušený, aby to víc odsejpalo. Situací, kdy chceš reagovat sám na sebe, je relativně málo, takže než aby všichni museli každou svou akci odklikávat, tak je to nastavené opačně. Já na to narazil prakticky jenom v Limited, třeba Daggercaster + Bladebrand nebo Audacious Thief + seslání instatního removalu, který ti Thief přilízne, ještě než soupeř stihne ohlásit blockery. Nebo když zapomenu udělat něco, co jsem chtěl udělat před útokem. :-)
    YETTY
    YETTY --- ---
    MATEEJ: Díky moc...

    Vim o tom, ale nějak jsem tomu asi příliš nevěnoval pozornost a měl za to, že pokud mohu něco zahrát, hra se zastaví.
    Příště budu dávat bacha...
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    YETTY: Musíš stisknutím Ctrl před útokem převzít kompletní kontrolu. Ta ti umožní reagovat na tvoje vlastní akce. Stejně jako když chceš něco udělat před útokem, třeba neblokovatelného útočníka, a zapomeneš na to - stačí stisknout Ctrl a hra ti dá příležitost dělat instantní efekty ještě před ohlášením blockerů, jinak si to hra zjednoduší a má zato, že takové efekty hrát nechceš a hned po potvrzení útočníků a zahájení útoku předá prioritu soupeřovi.
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    me to teda nechava udelat uplne normalne
    typicky vlk a food token

    vzdycku muzes zmacnknout ctrl, vpravo dole uvidis ze jsem prepnutej do "full control" a muzes se na stacku vyblbnout dle libosti
    YETTY
    YETTY --- ---
    _DOMINIK_:
    WRATA: Díky, já si to myslel.

    A nevíte proč mě to aréna nenechá udělat? Přijde potvora, vyberu fight, ale pak ihned předá prioritu a pokud hráč nic nezahraje stack se vyhodnotí...
    WRATA
    WRATA --- ---
    YETTY: Ano, jen musis nahlasit ze si ponechavas prioritu potom co vyberes fight a a target
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    YETTY: ano
    YETTY
    YETTY --- ---
    Dotaz:
    Mám na stole 7 man, v ruce Voracious Hydra a Giant Growth
    Opponent má creature 7/7
    Můžu zatapovat 6 man, zahrát Hydru, vybrat fight a na stack za zbylou manu hodit Giant Growth aby Hydra potvoru zabila a mě přežila?
    OLA44
    OLA44 --- ---
    Ha, uz je to up
    ASYD
    ASYD --- ---
    @MTG_Arena
    ⚠ Investigating: We are currently investigating reports of players being unable to login to Magic: The Gathering Arena. Players may receive an "Error Updating Data" message at this time.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    OLA44: Taky mě to zlobilo.
    OLA44
    OLA44 --- ---
    Jede vam Arena tedka? Mne se nejde pripojit...dik
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    FORACE: jasne, ja to chapu, ja to taky videl v akci (hrajou treba aether gust v mainu, nebo si to vrati teferim), ale prijde mi ze fires resi dve veci: muzes castit dve drahe veci misto jedne a muzes ignorovat mana symboly. Golos field ma many plnou prdel a ma vsechny barvicky kvuli Kenrithovi, takze ani jedno moc nepotrebuje (i kdyz uznavam ze casto jede treba jen jednu cernou a s fae of wishes by rad sidoval treba casaulties of war, nejaky cerny PWcka typu lilianabolas atd). A to omezeni na 2 karty za kolo te dost prasi pac casto jsi schopnej zahrat tri z Golose, do toho nejakej ramp.
    MATHES
    MATHES --- ---
    FORACE: ee hral jsem verzi s giantama kvuli mirroru. dva mirrory jsem diky nim prejel. nejvic dirty bylo wrath into giant + kral + haste a trample. opponent se cejtil na 17ti zivotech docela safe, nez to dostal za 22
    FORACE
    FORACE --- ---
    JULIAN: bylo to prej lazeny na mirror s klasickym BANT buildem s Teferim, na ten by to melo makat. Dokonce bylo video, kde o tom SB typek mluvil, a rikal ze tam ma v sb cesty jak si Fires sam znicit, aby mohl zahrat velkyho Krasise, kdyz to potrebuje.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    FORACE: fae of wishes je super v b01. Fires mi prijdou dost divnej include v kombinaci s golosem ci krasisem. Pointa decku je ze mas klidne 20 landu na stole, to fakt nepotrebuje fires. Sice kombinace techhle dvou karet ti umoznuje zahrat v jednom kole jakoukoliv barevnou kartu ze SB, tj muzes si dovolit tam includnout fakt cokoliv, ale podle me to ten deck dela dost janky.
    FORACE
    FORACE --- ---
    MATHES: hral si to ve verzi s Fae of Wishes? Dokonce ted nekdo na SCG open hral verzi i s Fires of Invention, a brutalnim SB - http://www.starcitygames.com/decks/133434
    MATHES
    MATHES --- ---
    Tak jsem v eventu skoncil s 8-2, hral jsem Bant Lands (je to hrozne dobry), bohuzel prvni prohra byla proti T3 nissa a pak velmi rychlej emblem a druha byl mirror, kde si to souper liznul o trosku lip.
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    PSYCHO: Mám Monaco, jen u té Areny jsem to ještě nezkoušel, jinde to jde. Třeba u Nintenda se třeba "stěhuji" pravidelně do zemí, které Revolut podporuje a je zrovna sleva na hru co chci ;-)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    JULIAN: Hnusnejsi nez eternal a to je co rict
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam