• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    ROOLO
    ROOLO --- ---
    MATHES: Tos popsal princip zpáteční jízdenky a je to jedna z možností jak by se to dalo udělat. Koukal jsem že jede vlak z Chebu do Ostravy a pak by se dalo sjet dolu a přeskočit na vlak Brno — Plzeň, ale konkrétní trasy jsem zatím zkoumal jenom z rychlíku.
    MATHES
    MATHES --- ---
    ROOLO: ja moc nechapu jak si predstavujes tu trasu vlaku a s tim spojenou logistiku. jakoze nastoupim v praze do vlaku, kterej me doveze nekam k ostrave, kde si koupim listek a pojedu zas vlakem zpatky, nebo?
    ROOLO
    ROOLO --- ---
    KUTAS: No to smysl nedava. Ja mam kolem sebe do pul hodiny aspon 5 heren. Ale ne vsichni to tak maji. Takze ta moje myslenka je, ze misto aby nekdo jel na nadrazi a pak vlakem nekam do herny, tak prijede/prijde na nadrazi a tam bude pristavena herna. Pokud nekdo rad cestuje, tak si i muze prohlidnout nejaky novy misto nez pojede "herna" zpatky. Pokud si nekdo chce proste jenom zahrat, tak muze jit do Areny, zeo. Jsou pak ale lidi, ktery uz maji nejaky karty papirove a Magicy nemaji v boosterech redeem kody, takze v Arene by si karty museli kupovat znovu a to se jim nechce.

    Napadlo me to tak, ze mam kamose, co je v situaci dost podobny ty kterou tu popisuju.

    Chapu, ze jsou lidi kterym to nevyhovuje. Spis me zajimaji ty lidi pro ktery by to bylo zajimavy. Popripade jak by se to pro ne dalo vylepsit. Ja se treba rad podivam na novy misto a potkam s novyma lidma.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    ROOLO: Treba proc bych mel jet na nadrazi a pak vlakem nekam do riti... kdyz priblizne stejnou vzdalenost jako na to nadrazi dojedu treba do centra do hospody nebo dokonce do herny, kde se na te particce domluvim?
    ROOLO
    ROOLO --- ---
    LUKEH: Muzes to trochu rozvist?
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    YETTY: Myslim, ze se da klidne pouzit commander banlist, myslim, ze jsem snad nekdy koukal na tenhle http://highlandermagic.info/banned-list/
    LUKEH
    LUKEH --- ---
    ROOLO: zní to jako strašná hovadina.
    ROOLO
    ROOLO --- ---
    Hola, dostal jsem takovej napad na mobilni, offline akci — Magical train

    Co udělat mobilní offline akci — Magical train?. Sehnalo by se dost lidí se zájmem o Magicy (z celý republiky by to neměl být problém), aby se vykoupil vagon a nasel by se vlak, který jede kolem celé republiky, nebo aspoň tam a zpátky ;) Během cesty by se jedlo, pilo, hrálo. Hráči by přistupovali a vystupovali, takže všichni co jsou odněkud, kde nemají s kým hrát, by najednou byli v herně, kde jsou hráči Jak to zní?
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    NYRLEM: Mě už to taky jede. Musel jsem to rozjet přes luncher.exe a stáhl se nějaký update.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    TOYAK: uz ne, problem u me byl s latenci spis nez aplikacni ..
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    NYRLEM:
    OLA44:
    Dělá Vám to tu black screen pořád? Já jsem dnes dopo měl možnost udělat ty daily questy, ale potom, už se mi to opět celý den nechce "nabootovat" do úvodní obrazovky. Veškerý loading proběhne, ale pak černo. Re-instal nepomohl. Jsem nasraný!
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    MATEEJ: :D
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    JEENA: Kvůli vaultu. (Pokud máš spoustu commonových a uncommonových WC, které prakticky nevyužiješ, tak - zejména ty commony - můžeš použít na vycraftění maxima commonů z nového setu - následně ti všechny commony a případně uncommony padají rovnou do vaultu. Není to nějak fantastický konverzní poměr, ale co s nima jinak?)
    JEENA
    JEENA --- ---
    MATEEJ: oof

    MATHES: sorry, tohle proč? kvůli vaultu?
    MATEJKYS
    MATEJKYS --- ---
    MATEEJ: Jasně, to se musí hrát s Yorionem, jinak máš karty pryč hned :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    CHOBOT:

    Z redditu:

    This was my turn 3

    T1- land
    T2- land+cobra
    T3- cobra+land+uro
    T4- I have no idea what happened there. OP managed to cast Genesis Ultimatum, Escape to the Wilds, get back Uro from the yard twice and at the end turn he had only 18 cards left in his library. "Luckily" I won, because he DCed.

    1
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    mate nekdo nejaky hezky decklist na novy standard? pochlubite se?
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    asi jsem zdeformovanej, ale nějak mi takovýhle plays nepřijdou nijak hrozně broken.

    T3 Karn je na modernu standardní součást mety :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam