• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    KVIIIK: Vždy je pravděpodobnost k věcem zcela mimo - https://youtu.be/O1RomhESRKA?t=67


    MATHES: Přesně, úplně nejlépe vždy odehrát denní questy (ty ještě vyměňovat za 750), týdenní a úplně nejlépe denně nahrát 15 výher, případně alespoň těch 5 výher, o prohry vůbec nejde... ;-)
    MATHES
    MATHES --- ---
    RUNYAR: aby byl pass vyhodnej, tak neni potreba hrat dobre (= s dobrymi vysledky) je potreba jenom hrat hodne:)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    MATEEJ: klasická Timmy karta, moc pěknej design, velká potvora, silný ability... nicméně efektivně to není úplně bomba ani na limited, 7 many, žádný etb, umře na zabíjení
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    KVIIIK: vítej v mém světě... já když vlezu do placeného eventu tak si neškrtnu a to se mě jinak docela daří s tím málo karet co mám. Chtěl jsem si zaplatit pass, ale tohle mě zatím odrazuje hodně. :)
    HEERO
    HEERO --- ---
    MATEEJ: tohle bych chtěl určitě hrát ve svým dimir controlu, ale 7 many je zuviel
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    KVIIIK: To je možná zralé na žádost o refund, podle oficiálních informací (sice starých, ale v tomto směru imo nezměněných https://magic.wizards.com/en/articles/archive/december-state-beta-matchmaking-breakdown-2018-12-12 ) je jediným elementem matchmakingu v Bo3 draftu Win/Loss Record, takže spárovat hráče s 0-2 s hráčem s 2-0 není možné.

    (Narozdíl od Bo1 ranked, kde kritériu Win/Loss Record předchází Rank, který je ovšem zanedbán, pokud má server dojem, že na spojení s vhodným soupeřem čekáš už příliš dlouho. I v takovém případě asi dostaneš někoho se stejným Win/Loss Recordem, ale teoreticky může být zanedbáno i to a můžeš dostat někoho s pouze podobným Win/Loss Recordem. )
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    MATEEJ: měl jsem nula výher, týpek už 2, stejně mě to s ním spárovalo. Když pominu, že měl pravděpodobnostně skoro nemožně dobrej balík (3x stejný réro), tak mi to ještě jak na potvoru hodilo do ruky 3x po sobě v mulliganu nula landů. Fakt nejblběji utracený goldy ever, nechápu, jak je to možný.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    KVIIIK: V Bo3 to zní téměř nemožně, jako že by to prostě nemělo technicky jít. Možná kdyby mezi tím byla hra s někým jiným.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    KVIIIK: Už jsem viděl, jak to streamerovi po mullu hodilo naprosto identickou ruku, do jediný karty stejnou jako tu první.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Jaká je pravděpodobnost, že soupeř bude mít v draftu v balíku 3 stejný rare karty a že mě to s tím samým soupeřem spáruje 2 matche po sobě? Tvl... poprvý a naposled jsem utratil goldy za draft, fakt...
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Ale přijde mi, že to v pohodě mohlo stát o jednu nebo dvě many míň (s adekvátně menšími staty)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    MATEEJ: kežl commander, jinak taky nevim.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Tohle jsou pro mě takový rozporuplný karty. Jako koncept se mi to líbí moc. Ale kde to hrát? Pro Limited to je OP (což je vyváženo tím, že je to mythic a člověk to uvidí jednou za uherský rok). V STD nebo HIS to je nehratelné, což zřejmě platí i o Modernu apod. Takže Commander?

    banner-fragment
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BURKHAR: *Spitfire
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    RUNYAR: Já mám HB Extuse a pomalu chystám HB Pejry. Na STD mám legální snad jenom mono G Aggro z toho, co jsem měl. Na H hraju už jenom Kavalkádu se Spifire a Goblinama. Baví mě to hlavně s kamošama, teď už jde i ten HB a to je prostě zábava.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ASYD: Ta námitka se týkala primárně Jumpstartu, ostatní packy včetně těch historických se dají koupit ve storu.
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    ASYD: rád bych, ale nejsou na to prostředky :-) zatím

    Jen tak ze zvědavosti, jak jste na tom s decky? já mám 3 docela slušné, všechny tak přes 50 procent výhrovosti, ale je to dost o náhodě co potkám... docela mě baví to hrát, ale uvítal bych něco na eventy abych mohl něco vydělat...

    Jeden bílý cleric-angel
    Černo zelený kontrol postavený aby se držel dokud nezahraji silnější potvory
    Červeno zelený vlkodlaci vyhrávající na přečíslění...

    Všechno chce ještě odladit, ale ani jeden není ultimátní, hlavně proti modrému conter lízacímu decku i když se drží dlouho nakonec to projedu i když pomalu koušu...
    ASYD
    ASYD --- ---
    kdyz uz tu padlo jak je tezke shanet karty do historic formatu: akorat bezi premiere draft ravinca setu
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATEEJ: jenom je skoda, ze jenom v tomhle setu jsou 3 ruzny draculove...
    V0IT
    V0IT --- ---
    B
    Dread Fugue
    Sorcery
    Cleave 2B
    Target player reveals their hand. You choose a nonland card from it [with mana value 2 or less]. That player discards that card.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam