• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATEEJ: at to nemusite hledat jak ja:D

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Zatím nejlepší art

HRADECAK
    HRADECAK --- ---
    YETTY: Boseiju je brutální. Třeba na legacy to má ohromný potenciál. Např. s life from the loam věřím že to bude dělat divy...
    WRATA
    WRATA --- ---
    KUTAS: Spis ne, leda by tam dali tohle zejo.... Pocitam ze prima reference dosla temer kazdymu

Omae wa mou shindeiru Original
    https://www.youtube.com/watch?v=dNQs_Bef_V8&ab_channel=Taescuro.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    SKUNK23: že by "flavor text winner" nové edice?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    YETTY
    YETTY --- ---
    WRATA: Jako ještě s Opicí je to super land destrukce. Ten Tron bude fakt mrtvej. Jsem zvědavý kam všude budou cpát playset. Za mě je to silný dost. Myslím, že modern to rozhodí. Hlavně cena karty každý den roste. Za mě neuvěřitelné...
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA: vzhledem k tomu, ze to furt nebyli schopny udelat, tak to asi dal plati:)
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Nevim jak ted ale svyho casu to byla jedna z nejvic requested feature
    MATHES
    MATHES --- ---
    nicmene porad neexistuje zadnej zpusob jak si vybrat vychozi landy (protoze je to asi prilis advanced funkce)
    MATHES
    MATHES --- ---
    ja mam pocit, ze mas basicy jenom ze setu cos hral + se daji dokupovat basicy obcas v shopu
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    RUNYAR: Myslel jsem, ze na to byl nejakej hotkey, ale vypada to, ze uz neni. Nebo moje Googlefu selhalo. 😭
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    PSYCHO: jo v arene, jsem zapomenul dodat :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    RUNYAR: Jako v Arene? Nebo jak to myslis?
    WRATA
    WRATA --- ---
    ICARUS: YETTY: W6 k tomu a Tron muzes hodit do kose :)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    YETTY: Me to prijde v pohode. To rampeni oponenta je docela velky postih a navic je to legendarni landa
    YETTY
    YETTY --- ---
    PLOMBDENTIST:
    Chtěl jsem se zrovna zeptat, co si o tom myslíte?

Není to náhodou dost přepal? Třeba co se týče Modernu/Legacy?
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    MATEEJ: Pěkný, dá se vlastně dostat ke starým basic landům z různých edic? asi né co?
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Hm, moje plocha potřebuje nové tapety.

WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    PLOMBDENTIST: nezapomínat, že to nehledá basic, ale basic land type, takže to umí najít dualy, triomy atd. I proto, že dává odtaplej land se trophy hraje méně, než se původně myslelo. Ale i tak je to dost silné, klidně bych si uměl představit, že to povede k banu Wrenna, jako na Legačce s Wastelandou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam