• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATHES
    MATHES --- ---
    creature ságy jsou naprostá pecka za mě
    MATHES
    MATHES --- ---
    Ksanda říkal, že tenhle set má nejvíc textu na kartách co bylo (resp, že to tvrdí/počítal Frank Karsten).

na první pohled mi to přišlo až zbytečně složitý, ale je to extrémně synergickej format
    MATHES
    MATHES --- ---
    nova sada je deep af
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    To nic nemění na tom, že ty piče zkurvené stále neopravily Friendly Brawl. Zmrdi!
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    dobrá
    ASYD
    ASYD --- ---
    RUNYAR: Tak to nikdy nebylo
    LUCINKA
    LUCINKA --- ---
    RUNYAR: Ne padají náhodný karty ze setů co jsou ve standartu.
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Jen tak ze srandy, nevíte někdo jak je to s dropem karet jako odměny za denní questy? nemělo by padat karty z poslední edice, tj teď ND?
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    BURKHAR: Imo je to spíš o tom, jakou práci těm stávajícím programátorům zadají. (Ale ty prachy, co zaplatili za to pravděpodobně outsourcované video, samozřejmě mohli vrazit do vlastních lidí.)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MATEEJ: Kdyby radši zaměstnali nějaké skutečné programátory, ne tu bandu diletantů.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Trailery jim ale jdou pěkně.

Kamigawa: Neon Dynasty Official Cinematic – Magic: The Gathering
    https://www.youtube.com/watch?v=7qN25dtBEw0
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    RUNYAR: skoro žádný nový mill (3 karty mezi modrou a černou pokud se dobře pamatuji) a pár vcelku zajímavých goblinů na oživení fritky.
    Co se lifegain týče, tak zatím jsem nenašla skoro nic co na vylepšení balíku krom Lucky Offering (W, Sorcery, C, "Destroy target artifact with mana value 3 or less. You gain 3 life.") a Era of Enlightenment ságy.
    Jinak z bílé vypadá zajímavě ještě instantový planeswalker The Wandering Emperor a vymazávačky Repel the Vile (3W, instant, C, "Choose one - *exile target creature with power 4 or greater *Exile target enchantment") s Farewell (4WW, Sorcery, R, "Choose or more - *exile all: (opakuje se) artifacts, creature, enchantments, graveyards").
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Tak co říkáte na nové karty v akci?
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    Aha, no jen co jsem to dopsal, tak na mě po chvilce v Areně vyskočila hláška že Maintenance is scheduled soon, tak se to asi brzy dozvim najisto :)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Jo a dnešní kód do areny je "playNEO" (3 boostry Kamigawy)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    SYNTAX_TERROR: Zvýhodněná předobjednávka je jen za peníze (50euro), season pass je za gemy (gems lze získat sem tam i za zlaťáky a z úspěchu v draftech (i tokeny bývají občas zdarma)). A boostery si můžeš koupit i jen za zlaťáky.
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    SYNTAX_TERROR: Ale jo mělo by to jít... určitě si budeš moct koupit solo balík za zlaté.
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    Kamigawa v Areně - update koukám scheduled for Feb 10, 16:00-19:00 UTC. Jak to vůbec funguje u nových releasů - jde si je koupit za zlaťáky? Už nějakou dobu ty vyhraný šetřim, že za ně kmgw pořídim. Pak mě ale napadlo, že to možná ani neumožní, aby lidi cinkali peníze za Gems(?)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    4-pragensie-png1
    4-pragensie-png2
    4-pragensie-png3
    4-pragensie-png4
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam