• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    ELENFANT
    ELENFANT --- ---
    MATHES: Expendable Lackey z hrobu může vylézt, protože tam není permanentem (jak psal GANDHI), takže tam na něj Scheming Fence nedosáhne, aby mu v tom zabránil (na rozdíl od Jehly třeba).
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MATEEJ: imo carta mimo battlefield neni permanent
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Když už se řeší pravidla, mám jednu další SNC interakci, kterou si nejsem jistý.

Když Scheming Fence ukradne abilitu Expendable Lackey, přenáší se ta krádež i do hrobu? Tj. Lackey nemůže vylézt? (To fakt netuším.) A Schemin Fence ano? (Imo ne.)

snc-219-scheming-fencesnc-43-expendable-lackey
    MATHES
    MATHES --- ---
    RUNYAR: pokud hrajes spell z jiny zony, nez je ruka, tak se ten spell vrati do ruky, pokud neni explicitne receno jinak - treba flashback, kde jakmile spell opusti stack, tak je exiled. tj foretell pujde do ruky.
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    MATHES: když už se v tom pižláme... tedy v teorii pokud bych hrál něco z exilu, nebo hřbitovu tak by to podle popisu ,,Return target spell you don't control to owner's hand,, mělo zkočit na ruku, že? Co v případě fortellu? hádám, že se vrátí jako v normálním stavu. Nebo se spell vrátí na místo od kud bylo hráno?
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    MATEEJ: C je spravne, ja vstupny platil tim free entry ticketem z mastery passu :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    _DOMINIK_: A vstupné jsi platil v goldech, nebo v gemech? Mně vrátili 1500 gemů a u streamerů jsem viděl, jak jim taky sypou gemy. Ono je to celkem jedno, ale je to trochu zvláštní, protože doposud mi všechno refundovali ve zlaťácích, i když jsem vstup platil v gemech.
    MATHES
    MATHES --- ---
    fizzle znamená, že se karta vyhodnotí tak, že neudělá nic. v případě vrácení do ruky se ani nevyhodnoti
    MATHES
    MATHES --- ---
    PSYCHO: nefizzne, protože už na stacku prostě není:)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    CHOBOT: Jak tohle funguje? Kdyz se kouzlo na stacku vrati do ruky, tak ve stacku fizzne?
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    RUNYAR: Mně občas od očí do hlavy doputuje úplně jinej text, než je na kartě :D
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Jo jo, už to vidím... klasicky jsem jelito, moje vlastní blbost. Jsem si nikdy nějak nevšiml, že má abilitu vrátit spell :) Díky za objasnění.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    RUNYAR: horror má dvě ability, který trigrujou on-cast. Jednu, která vrací na ruku spell (tj. něco, co je na stacku), ta druhá vrací permanent (tj. něco, co už je na stole).

A pozor, "fronta" je ve skutečnosti velmi špatnej pojem. V mtg funguje princip "stacku", česky asi "zásobník"? nebo taky LIFO - last in, first out. Fronta (queue) funguje jinak, FIFO - first in, first out a v mtg se při vyhodnocování abilit nepoužívá.

MATHES
    MATHES --- ---
    RUNYAR: zahrajes spell. spell je na stacku. souper zahraje spell - trigger horrora, ktery v pripade varianty vrat spell ma jediny legalni cil - tvuj spell. nerozumim v cem je zmatek:)
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Dotaz na mechaniku,

Horor na stole, zahraju na něho song-Mad Treachery. Soupeř hraje Memory deluge a vrátí mě na ruku Song-mad Treachery. Co? jako může horor vrátit kartu na ruku co je ve frontě? Jsem myslel, že jde pouze kontrovat co už je ve frontě. Tohle jsem viděl poprvé.

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    _DOMINIK_: Mně se to stalo včera uprostřed 3. packu, zatím 3-1, takže vrácené vstupné bude příjemný bonus.
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    _DOMINIK_: 10k goldu refund, produkt mi zustal, v draftu jsem i tak zatim 3-0 (coz je celkem prekvapeni, vzhledem k tomu, ze jsem kvuli tomu 'ztracenymu' tretimu boosteru musel pridat 2 barvy, ktery bych jinak vubec nehral, a musim hrat o 2 landy vic, nez je optimum)...

ve vysledku pro me vlastne hezky bonus, nakonec. klidne by se mi to mohlo obcas stavat :)
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    _DOMINIK_: tak wizardi se pochlapili...

Hello,

Thank you for contacting Wizards of the Coast Customer Service. We are sorry that you experienced an issue with your recent MTG Arena event. We have granted your account 10,000 Gold for the recent challenges you've experienced.

Please let us know if there is anything we can assist you with in the future.

Wizards of the Coast | Customer Service
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    RUNYAR: neustojí
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Já furt potkávám mono white, ještě jsem si to pořádně proti novým kartám nezahrál... Některé karty mě příjdou docela silné za 3 sice různé many jsou tam hezké kousky. Ale jinak fajn.

Jinak dotaz na shield, ustojí i exile? Zatím jsem nikoho kdo by štítoval nepotkal
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Za mě v Limited spíš zklamání. Příliš mnoho bomb, Brokers (+ Azorius/Selesnya) jsou moc silný a šance, že se to opraví časem nějakou samoregulací limited metagame, je tady spíš menší. (Když v MID začali lidi overdraftovat UB, tak se tím ta kombinace reálně oslabila, jenže tady jde o pool rovnou tří barev.)

A kdyby aspoň ty zbylý 4 rodiny byly zhruba na stejný úrovní, jenže Cabaretti s Riveteers jsou o dost horší než Maestros a Obscura.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam