• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    WRATA
    WRATA --- ---
    AFRI: Prvni kod, dekuji :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    ICARUS: No jasne ale jsou tam taky okay rare zejo. Treba Damnace, Altar, Sutr, Tender, Topka, Verdict, Protection a zatim nemame full spoiler a kdyz se podivas co spoilnuli dneska tak tam mas City of Brass, Kaalii, Food Chain a Crossroads a porad nam chybi skoro 100 karet. Chybi nam treba barevny zeme na rare slotu kde se muzem treba dockat reprintu Triomu. Imho box se zaplati. Pokud vetsinu karet mas tak si proste kup kusovky co ti chybi a mas vyreseno
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    AFRI: vzal jsem treti, diky!
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    WRATA: no jo, ale to jsou dvě karty z 120 rares. Pokud počítám 24 boosterů a 2 rare v každým boostru, tak máš 44% šanci že neotevřeš ani jednu z nich. Reálně ještě menší, protože některá rares budou mythicy. Ono to jen vypadá že v tý sadě jsou dobrý karty, ale těch hoven bez ceny je tam strašně moc.
    AFRI
    AFRI --- ---
    Kdybyste nekdo chtel secret lair "shades not included" sleevy:

A2774-AA928-35861-33778-064C9
    E9D90-9C167-FABE6-58D2F-5EE53
    AB867-5A4B7-B1F44-6111D-8306E
    30515-B1EFC-E7FB7-374E5-4BBE7
    WRATA
    WRATA --- ---
    No po vcerejsku se to dost zlepsilo kdyz tam bude Force of Negation a Viala na R. Hovna jsou a budou v kazdy masters sade takze s tim ze proste clovek muze hitnout ultra smulu je nutny pocitat no. Jsem zvedavej kolik by mel bejt prumer mythicu na box protoze na normalni sadu to vychazi na 4 ale tady je sice dvonasob rare ale jenom 24 boosteru.

Z prvni varky spoileru sem byl dost nadsenej, pak to dost opadlo kdyz sem videl nektery ty reprinty a ted se to zase trochu zlepsuje
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    WIRUSS: Hlavne je tam asi 3x tolik rares a mythicu jako v normalni sade, takze boostery budou mit daleko vetsi variaci. A tech spatnych kusu co si u premiovyho boosteru fakt nechces otevrit jsem tam zatim videl docela dost.
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Nepřijde Vám zatím ta sada nic moc? Dle toho, kolik má stát, tak nemám chuť ani koupit boo, max. nějaké reprinty co nemám ve foilu...
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    ASYD: jo do draftu, nedomyslel jsem
    ASYD
    ASYD --- ---
    ACHERON: k mana fixovani
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    MATEEJ: k cemu je tohle dobry? 😀
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    q3uynnaya0691
    ELENFANT
    ELENFANT --- ---
    ROBIN_SNNS: TL;DR: Trigger na přidání +1/+1 counterů půjde na stack až v okamžiku, kdy má jeden z hráčů dostat prioritu. Což je až skončí resolvování Inscription of Abundance.

Jinými slovy Voice of the Blessed číhá číhá, jestli nedostaneš životy. Když se to stane, hra si to poznamená a jakmile bude moct, dá jeho trigger na stack. (Ten trigger na přidání +1/+1 counterů se dokonce dostane na stack ve chvíli, kdy je už Voice of the Blessed v hrobě, protože dostal lethal damage při fightu - to ale hře nijak nevadí, trigger je na stacku - akorát při resolvu už nic moc neudělá.)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    RUNYAR: bohužel ne, ale nakonec mě dostal pomocí 80ks scuteswarm
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    ROBIN_SNNS: co měl soupeř na stole? Jsou věci, které ti nedovolí připsat životy...nevzpomeneš si?
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Chcete znát opravdu nechutné kombo? Tak hrajte Cleansing wildfire, smashing success a fading hope, to celé umocněné na n-tou pomocí arcane bombardment... (Doplněno dolizovačkou prismari command a big score, dále burn down the house a magma opus pro útok)

Jinak mám dotaz:
    Při hrání life gain balíku, je můj tah, mám na place Voice of the blessed s dvěmi countery (4/4), protivník má bytost 5/7 a zahraju kicknutou Inscription of Abundance, vyberu všechny tři ability. (add 2 +1/+1 counters, gain life, fight creature). Všechno countery na voice, život pro sebe a boj s protivníkovou bytostí.
    Co mi ale nejde do hlavy, je to, že ještě před bojem se soupeřovou bytostí, by lifegain mělo trignout schopnost voice, získat další counter, ale nestalo se tak. Ví, prosím někdo proč?
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    btw. takovej neblokovanej Cabaretti Initiate s Antagonize na 5ti manách dá slušnejch 10 dmg,.. :-) - na to už sem hru dvě vyhrál.. :-D
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    RUNYAR: 60 karet na limited je fakt moc hele.. drž se 40, max 41. Sbírej dobrý dvoudropy, chceš jich mít tak 6-8. Pak něco dál do křivky, slušný zabíjení a v týdle sadě combat triky odvedou super práci..
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    RUNYAR: snazim se to fakt serezat na 40 a rychleji poznas co funguje a co ne
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    MAKROBIJEC: takže lepší postavit v draftu max 40 deck z lepší synergií než větší s menší pravděpodobností, že dostanu co potřebuji. Hmmm, zkusím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam