• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Mě ten moderní přístup už dlouhodobě opravdu přestává bavit. Kurvení tématiky nesouvisejícími crossovery s LoL/W40k/Fortnite a podobně. Naposled mě dostalo, že ta sticker mechanika z Unfinity bude legální na eternal formatech.
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    Hasbro Needs To Respect Magic: The Gathering Way More
    https://www.thegamer.com/magic-the-gathering-mtg-hasbro-respect-brand/
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Forest-Variant-Dominaria-United-Spoiler

Island-Variant-Dominaria-United-Spoiler

Mountain-Variant-Dominaria-United-Spoiler

Plains-Variant-Dominaria-United-Spoiler

Swamp-Variant-Dominaria-United-Spoiler
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    550z za 50z nebo 10gemů jako nabídka dne v Aréně. Tak dobru chuť :-)
    MATHES
    MATHES --- ---
    ja teda furt cekam az se na STD zas objevi neco ocividne bonkers OP, abych to vycraftil a mel jistotu, ze se mi vrati wildcards a do toho si uziju trochu degenerovane zabavy.
    WRATA
    WRATA --- ---
    WIRUSS: Hraval jsem STD v dobach kdy jsem to hral v papiru. Postupne jsem presel na historic brawl kterej postupne dojebali random efektama a korunu tomu nasadilo alchemy. Takze jsem to proste nezapl do doby nez oznamili Explorer a hraju jenom to
    HEERO
    HEERO --- ---
    WIRUSS: STD
    TOTALLYDIZZIED
    TOTALLYDIZZIED --- ---
    MATHES: v jednom draftu jsem to měl dvakrát... bcs why not.. a ještě si to vracel na ruku přes toho modrýho týpka co dá "až jedné útočící bytosti unblockable" :D haha... hahahaa, bylo to fakt moc no.
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    musím se tu pánové přidat k hate na novou alchemy sadu - každou novou sadu před (inteznivním)draftováním ještě poctivě vysealduju a ani mi nevadí tam poslat nějaký ty prachy, ale tudle zvrácenost hrát nehodlám.. :-)
    Já ušetřim a osvěžim si starší formáty, který draftuju na quick draftech a wotc ať se udusej vlastní hamižností
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Mám 1 deck standard a jeden historic, různě střídám podle chuti. Pak další 2 na standard spíš pro zábavu. Střídám podle chuti.
    MATHES
    MATHES --- ---
    asi "nejvtipnejsi" bylo kdyz jsem to dostal do hry ve 4. kole pres reanimaci a mleti. 2x jsem nadraftil warlocka co v upkeepu souperi odemele 5 karet a exilne hrbitov. Takze 3 kolovej clock bez utoku. Fun stuff.
    MATHES
    MATHES --- ---
    stejne jak ASYD - historic brawl & limited.

tuhle alchemy picovinu jsem kupodivu i parkrat draftil, mechanika specialize je vlastne docela cool a fajn, ale je tam proste strasne moc retarded OP karet.

treba tahle picovina

ktera mi vyhrala presne 5 her z 5 her, kdy jsem to dostal na stul. 4/5 opponentu odtapli, chvilku studovali jak to cely funguje a pak dali concede, zatimco jeden typek si myslel, ze to nejak zvladne, tak jednoho z tech 3 zabil, aby zjistil, ze mu to bylo celkem k nicemu a vzdal az o kolo pozdejc.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Taky jedu převáždně Standard, sem tam seberu odvahu a dám i Pioneera.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    WIRUSS: Limited, i když zrovna SNC byl nejhorší draft format od Ixalanu
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    WIRUSS: STD
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    WIRUSS: ja hraju explorer, v mensi mire historic. Meta mi v obou prijde prijemne siroka, ikdyz tier1 bude samozrejme uzsi

Brawl jsem (prekvapive, vzhledem k tomu ze irl hraju vyhradne commandera) nejak uplne prestal hrat, ale asi zas zacnu (treba raffine mam ted vyslovene chut vyzkouset)
    ASYD
    ASYD --- ---
    ja uz hraju jen Historic Brawl, kterym si skrze questy vydelavam na limited
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Kdy se tu bavíte o formátu, tak co nyní na Aréně vlastně hrajete? Mě STD dlouhodobě moc nezajímá, protože mě stejně, jako ve skutečnosti nebaví utrácet za karty (zde wildcard), za karty na jedno použití. Dříve jsem tedy spíše hrál Historic, ale tam je u hrozně dlouho docela stejná meta, tak jsem se přesunul na Explorer, který mě tedy přijde, jako debilní formát, jelikož u tam už nejméně rok a něco má být celý Pioneer a ne různé pseudo formáty, jako právě Alchemy u které mě nejvíce sere právě to digitální, tedy přepisování schopností karet - většinu hraju tak, že karty znám a 95% nečtu (a pak se hrozně divím ;-) ) a tady je to stále jinak.
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    KVIIIK: ,,PlayHGB,, Najdeš to i na stránce MtGA. Nebo třeba tady (viz odkaz níže) na mtgazone jednou za čas kouknu, mají to tam aktuální... už jsem tam viděl také kódy ještě než začali platit :)

MTG Arena Codes: Free Packs, Cosmetics, XP, and More - July 2022 • Beginners • MTG Arena Zone
    https://mtgazone.com/codes/

ROBIN_SNNS: Mě to ani nevadí, Alchemy nehraji ani neplánuji... aspoň zatím :) Vlastně jsem trošku i rád... Osobně nemám moc rád motání univerz dohromady. Za mě Baldurs gate do MtG nepatří...
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Vypadá to, že tentokrát ani v rámci optimalizace zisků neposílali promo kódy na boostery zdarma k nové edici.

Rád bych alchemy ignoroval taky, ale hraju jen historic, takže mě nemine :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam