• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    MATEEJ: Nemusi, v Arene jsem bezne hazel Valkyrie Harbinger v 2. Mainu, až potom co jsem ten tah dostal životy...
    https://gatherer.wizards.com/Pages/Card/Details.aspx?multiverseid=506916
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATEEJ: imo nemusi
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Aby se to triggerovalo, tak Rith nemusí být na boardu v okamžiku, kdy se uděluje ta excess dmg, nebo musí?

1900-V-Jansa
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    In addition to game-balance concerns with the deck, we're also factoring in the physical dexterity requirements of playing with a large deck for tabletop. We're wary of the metagame reaching a point where players are playing the deck because of its perceived strength and win rate despite not enjoying how cumbersome it can be to operate.

Life is pain (in Modern).

October 10, 2022 Banned and Restricted Announcement | MAGIC: THE GATHERING
    https://magic.wizards.com/en/articles/archive/news/october-10-2022-banned-and-restricted-announcement?bnr=
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Mně a nejen mně chybí fíčura "TOHLE jsou moje defaultní basic landy", místo aby to do decku strkalo pořád jen ty z nejnovějšího setu. Lidi po tom volají víceméně od releasu MtGA. Od releasu DMU nefunguje ani to, automaticky to strkalo do decku basic landy z HBG. Poté, co čtvrteční patch rozmrdal Premier Draft queues a v pátek to opravovali patchem, strká hra do decku basic landy ze ZNR.

6rcc4i
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    ASYD: Je chyběla mě tam už hodně dlouho...

draft token za 6750z nebo gemy kdyby někdo chtěl v denní nabídce
    ASYD
    ASYD --- ---
    RUNYAR: souhlas, to je cool ficura
    MATHES
    MATHES --- ---
    ROBIN_SNNS: nikdo nechce tron na standardu
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    ROBIN_SNNS: myslim, ze tato sance se limitne blizi nule.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Když je ta válka bratrů, je šance že se znovu objeví dvou manové landy (Urza's Mine/Tower/Powerplant)?
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Všimli jste si, že do MtGA přidali v sekci Profile Set Collection? šikovná věc... tohle mě v celku chybělo
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Něco do MtGA sice pro alchemy, ale i tak ,,PlayDMUA,,
    MATHES
    MATHES --- ---

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ACHERON: brrm brrrm

musi-byt-porad-marmelada-denik-galerie-800
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    Final Fantasy and Assassin’s Creed coming to Magic: The Gathering - Polygon
    https://www.polygon.com/23386980/mtg-final-fantasy-assassins-creed-universes-beyond-secret-lair-2024

hlasim ze se nam namnoží crossovery kvuli fin. uspechu tech dosavadnich. jinak MTG jede na miliardu obratu za rok
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    hlásim gemy za goldy ve storu mtga
    PLACHOW
    PLACHOW --- ---
    MATHES: S mou frekvencí turnajů za posledních mnoho měsíců let mi lecos mírně uniká :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    PLACHOW: mechanika meld neni nova, uz byla v eldritch moon
    PLACHOW
    PLACHOW --- ---
    PSYCHO: Imho na aktivované ability ano. Proto je to takhle napsané. Jinak by tam bylo "jen na artefaktové kouzla".
    PLACHOW
    PLACHOW --- ---
    PLACHOW: Aha: "Whenever the melded card leaves the battlefield, both cards go, and they each turn front face up again."
    Takže jestli tomu rozumím, tak Bumerang vrátí obě karty na ruku, zatímco nějaký removal obě karty pohřbí/exilne. Divný.
    MATHES
    MATHES --- ---
    PLACHOW: rozpadne se na dve karty a obe se vrati do ruky

PSYCHO: limit je jenom na cast
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MATHES: U toho stone - jde ta mana pouzit na aktivovany ability? Resp. To omezeni plati jen na cast, chapu to spravne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam