• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATHES
    MATHES --- ---
    ale na goldu uz to je o dost tezsi:D
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA: aha, nemam tuhle zkusenost. vcera jsem na to narazil, ze to zkusim a za 7 hodin prohral jednou
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Ano, po hodine me to zaclo matchovat s lidma co do toho ocividne nasypali penize tak sem dal uninstall
    MATHES
    MATHES --- ---
    zkousel nekdo Magic Spellslingers? Je to takovy dite HS a MTG, je to primo od wizardu
    PLACHOW
    PLACHOW --- ---
    FORACE: Jj. četl jsem, ale ani z Oracle textu karty, ani z Printed to není úplně jasné. Jako je to v principu jedno, balíček s kanónen stavět rozhodně nebudu. Jen jsem nedávno zahlédl tu kartu a první, co mě napadlo, že kolem toho bude určitě nějaké pěkné kombo :)
    Kombo na turnaji jsem naposledy hrál tak před dvaceti lety (Prosperous Bloom).
    FORACE
    FORACE --- ---
    PLACHOW: Rulings
    6/8/2016 You must choose a target for Goblin Charbelcher's ability as you activate it, before you reveal any cards.
    6/8/2016 If you reveal no land cards, Goblin Charbelcher deals damage equal to the number of cards revealed, and then you may order your library as you like.
    PLACHOW
    PLACHOW --- ---
    No že vystřelí bez zemí je takové divné.... "Reveal cards from the top of your library until you reveal a land card." To mi logicky přijde jako nesplněná podmínka, když tam žádné země nemá a revealne celý deck. Chybí mi tam nějaký trigger. Ale chybí tam dvojtečka nebo "when you reveal land" apod. takže budiž, asi vystřelí. Takový divný nejednoznačný wording (je ale i v Oracle).
    WRATA
    WRATA --- ---
    PLACHOW: Double Face Cards (DFC) funguji pouze v momente kdy je hrajes a nikdy jindy. Tedy druha strana je aktivni pouze v pripade kdy ji hrajes z ruky a hlasis souperi ze ji hrajes jako zemi. Podle symbolu pred jmenem je jasne co dana karta je v decku/decklistu a po kazde hre by jsi mel vratit karty tak aby byla jasna predni strana.

Jina vec teda je ze koukas na extremne stary decklist a v dnesni dobe neplatny protze SSG dostal ban takze decklist se trochu zmenil viz https://www.mtggoldfish.com/archetype/modern-belcher-e9e93d4f-ed4a-44f6-9173-f8bd560e3900#paper
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    PLACHOW: kanon bez zeme v decku vystreli
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    PLACHOW: Ne, když ta karta není ve hře, tak se bere jen podle její přední strany. Až v okamžiku, kdy hráč tu kartu hraje, tak si může vybrat, jestli hraje přední nebo zadní stranu.
    PLACHOW
    PLACHOW --- ---
    ICARUS: no bez země ten kanón nevystřelí. Takže spíš na konec hráč řekne "... a tahle oboustranná teda není sorcery, ale země. Bum!" Proto jsem se ptal, jak fungujou to oboustranné karty. Jako že si hráč může podle situace říci, co ta karta je?
    BRZY
    BRZY --- ---
    Cusz
    Chodite někdo v naky particce občas hrát commander ?
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    PLACHOW: Ano, když prohledáváš knihovnu, tak se tyhle karty berou jako sorcery. A protože tam nejsou žádné "land" karty, tak při aktivaci Charbelcheru postupně revealneš celou knihovnu a když už nemáš co revealnout, tak kanón vystřel. A velká výhoda těch dual-faced karet je, že je můžeš ale zahrát jako země abys měl manu na zahrání kanónu.
    PLACHOW
    PLACHOW --- ---
    Jaký mají význam tyhle oboustranné karty v tom Charbelcher kombu? Že se může při prohledávní knihovny říci, že to je sorcery? Jak vlastně fungují? Koukám, že tam nemá žádnou basic zemi, takže ten "kanón nevystřelí", takže nějakou funkci ty oboustranné karty zřejmě mají. (neznám je a nevím, jak zrovna tyhle fungují)

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    MaRo’s The Brothers’ War Teaser

Before previews for The Brothers’ War officially begin, I thought it would be fun to do another of my Duelist-style teasers where I give tiny hints of things to come. Note that I’m only giving you partial information.

First up, here are some things you can expect:

over ten legendary Human Artificers
    another card with “end the turn”
    a command with X in its mana cost
    a spell that mimics an element of the effect of a creature that was originally printed with the picture of a World Champion on it
    a Teferi with a new way to gain loyalty counters
    equipment with “Equip Soldier”
    a new Onulet
    protection from everything returns
    a white creature that taps to let you and an opponent draw a card
    one colored artifact

Next, here are some rules text that will be showing up on cards:

“create a tapped Powerstone token for each other creature you control.”
    “Put a +1/+1 counter on target Assembly-Worker you control.”
    “Whenever one or more creatures with mana value 3 or less enter the battlefield under your control,”
    “Permanents you control have ‘Ward – Sacrifice a permanent.’”
    “Whenever you cast an artifact spell with mana value 6 or greater,”
    “For each card type among noncreature spells you’ve cast this turn,”
    “Create a tapped 3/3 colorless Zombie artifact creature token.”
    “Look at the cards in each pile, then turn a pile of your choice face up.”
    “gains your choice of flying, vigilance, deathtouch, or haste.”
    “Whenever you cast a Beast or Bird creature spell,”

Finally, here are some creature type lines in the set:

Artifact Creature – Ape
    Creature – Mole Horror
    Artifact Creature – Phyrexian Wurm
    Creature – Phyrexian Human Assassin
    Creature – Minotaur Barbarian
    Creature – Elf Druid Soldier
    Creature – Human Artificer Scout
    Legendary Creature – Human Wizard Advisor
    Legendary Creature – Elf Druid Scout
    Legendary Creature – Human Artificer Advisor
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    550zlatých za 50z na Aréně
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    HONZA09: kdyze byla ta akvizice? :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Weird Magic Formats: What's the Deal with Dandân? | Commander's Herald
    https://commandersherald.com/weird-magic-formats-whats-the-deal-with-dandan/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam