• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    V0IT
    V0IT --- ---
    další sada promo kódů. Navrhuju rozebírat po celých řadách:)

HONCKA
    HONCKA --- ---
    KAPITAN_JACK: to je jedna knížka, představoval jsem si to jako sety pro forgotten realms (pro dnd 5 je 15 knih)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    HONCKA: To bychom jim křivdili, campaign settingy vydali tři, Theros, Strixhaven a Ravnica. A minimálně ta Ravnica je fakt povedená.

Ale je to málo, in house a pro podobnou cílovou skupinu.
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    HONCKA MATEEJ: Na Internetu se blbě poznává sarkasmus. O Guildmaster's Guide to Ravnica víte?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MATEEJ: jj min mohli udělat Campaign set do DnD
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Spoustě lidí vadí, jak wizardi tahaj do magicu jiná IP ve snaze přitáhnout (pravděpodobně jenom pro tu jednu sadu) nové zákazníky.

Ale narazil jsem jen na jediného youtubera, kterému vadilo, že nedělají opak, tj. že se nesnaží nacpat magicový lore a postavy do cizích produktů a šířit tak věhlas značky a získávat tak hráče tímhle (dost možná trvanlivějším) způsobem. Cože je podle mě velmi smyslupná poznámka.

Magicovej lore je pěkně hlubokej a celkem povedenej a planeswalkeři jsou výrazný a genderově/věkově/rasově velmi pestrý. Ale že by na ně člověk narazil někdo jinde, ať už v rámci Hasbra nebo mimo něj, to ne. Bůhví, jak to vypadá s tím animovaným seriálem, poslední info je myslím z léta 2021, tehdy řekli, že to poběží na Netflixu v roce 2022 a že Gideona Juru namluví pan XY. A od té doby ticho po pěšině...

A když chtěj prodat mtg IP do jinejch produktů, tak z toho vyleze tohle, Jurovy fakin mražený koule:

e408c81e-fqi6j7rwiaia4rp-1024x576

Jace, Chandra, And Vivien Join Gideon As Part Of MTG Arena x Hot Pockets Promotion - Star City Games
    https://articles.starcitygames.com/magic-the-gathering/jace-chandra-and-vivien-join-gideon-as-part-of-mtg-arena-x-hot-pockets-promotion/

To by člověk blil, Milane.

A protože máme mtg lore rád, tak mě tohle sere mnohem víc, než nějaký Secret Lair nebo LOTR/WH40k sady.
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    BESH: Já mám rád jejich "legally distinct" designy a jména, viz Eldraine, Kaldheim, Ikoria a další. Rád bych viděl jejich "vykrádačku" LOTRa, ale na to teď už asi nedojde :(
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Je to asi podobné jako by z Boromira nebyl human, ale MYR, a odůvodňovali to tím, že BoroMIR je vlastně skoro MYR...
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    BESH: Ale právě naprosto padá, jelikož jde o to, jak jsou popisovaní jeho předci, kteří odešli na Númenor a zároveň další část lidí, kteří před tím pomáhali Morgothovi a přemístili se do jiných částí Beleriandu a také se změnili. Když to vezmeme do důsledku, tak z hlediska Středozemě jeho "přebarvením" z něj udělali prakticky jinou rasu, ale to nejde srovnat s rasou na zemi, prakticky z něj udělali jiný živočišný druh...
    BESH
    BESH --- ---
    KAPITAN_JACK: Osobne nejsem z LotR v MTG nijak zasadne nadsenej. Chapu ale, ze Wizardi si od ty znacky slibuji dobry prodeje a priliv novych hracu. Uvidime.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    BESH: WIRUSS chtěl asi říct, že by si měli dávat opravdu velkej pozor, která legendary creature se bude castit za černou a která za bílou manu.
    BESH
    BESH --- ---
    WIRUSS: Ten "velmi promysleny lore" ovsem nestoji a nepada s tim, jaky ma kdo odstin pleti omg.
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    KAPITAN_JACK: mě více, než cena sere, kurvení lore... co uděláš, když jsi firma vydávající něco z universa, kde jsou fanoušci velmi citlivý na jakoukoliv změnu lore, jelikož ten je velmi promyšlen. Zároveň jsou zkušenosti z poslední doby, že když se naposledy někdo pokoušel nafilmovat, něco z universa, až neskutečné množství lidí si stěžovalo, že zcela vymyšlená postava, je černá, jelikož to prostě nesedí k dané rase... Jenže ty jsi firma, která na všechny sere, tak z hlavní postavy tedy Aragorna uděláš černocha.
    Jen pro pořádek Tolkien popisuje Aragorna jako vysokého, tmavovlasého, s šedýma očima a vážnou tváří a bledou pletí...
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    V0IT: Chtěl jsem vzít ten první, ale někdo mě předběhl a nepřiznal se :o/
    DRUI
    DRUI --- ---
    V0IT: Beru prostredni, diky!
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    V0IT: Děkuji mnohokrát, vzal jsem si ten poslední 4AF37-......
    V0IT
    V0IT --- ---
    další k rozebrání

RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Dnes denní menu na aréně mimo jiné 550 zlatých za 50z.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    V0IT: K mojí smůle to skoro nikdy nechytnu, ale jsi dobrý (Johne Spartane), že to sem dáváš, díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam