• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    ROBIN_SNNS: what the f***!
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Wizardům už asi jeblo, aneb když se neprodává papírový Magic, zdražíme Arenu.
    Od tohoto čtvrtka 18.5.2023 zdražuje Aréna pro Evropany o 10% a zamyká platební měnu pouze na eura.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    konkretni priklad pro srovnani, btw non-foil delta z khans stoji 799,-, non-foil delta z onslaught 2290,-

PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    KUTAS: foilove verze karet (krome prvniho printu) jsou temer bezcenne, nechapu, ze ti nekdo radil si ji nechat, obecne karty co nejsou staples na eternal formatech vzdy klesnou a i ty staples po reprintu vzdy klesnou, drzet se z dlouhodobeho hlediska vyplati jen reserved list, nebo prvni verze starych karet (old border) co jsou staples na eternal formatech, zbytek pujde kvuli reprintum vzdy casem dolu...
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA: pioneer netusim jak moc se hraje, ale hadam, ze min nez stf a pioneer dohromady. nevim na zaklade ceho soudis, ze poptavka z pioneeru tuhle cenu utahne, ja bych se pod to urcite nepodepsal.
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA: corpse appreiser je za me jeste lepsi.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    A je to teda nedbalostí Wizardů nebo čím, že v podstatě více než polovina decků ve standardu je postavena na několika kartách černé?
    WRATA
    WRATA --- ---
    A jinak teda na std je jedina bytost se kterou je fable fakt broken a to je Bloodtithe Harverser. Kopirovat goblin token neni takova vasen. Takovej modern kde to kopiruje Fury, Grief a Solitude je trochu jinej level
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Nespadne dokud bude Pioneer legal
    MATHES: To dost zalezi v jaky fazi ten fable je. Pokud je uz flipnutej a ty ho oznacis jako bytost tak sis nechal dat za dva a me to lizlo kartu takze ten trade 3v5 man neni zas tak spatnej. Pokud flipnutej neni tak sem ti zabranil ho flipnout a pripravil sem te i o shamana coz je proad dobry. Navic treba pokud mam na stole Sheoldred tak si klidne lootni a dej si za ctverec. pripadny draw stejne bude removoval na tu Sheoldrea ale to uz svoji praci odvedla. Cerna teprve v poslednich par letech zacla dostavat karty ktery "resi" enchanty. Aktualne sou 4 a jenom dve z nich jsou standard legal takze v ramci toho je ten trade pomerne ok.
    BOREC
    BOREC --- ---
    KUTAS: čau já to všechno střelil kdysi. Dneska bych si trhal vlasy, 4x Gaias Cradle atd... ;)
    MATHES
    MATHES --- ---
    KUTAS: napodruhy uz jsem si to precetl spravne :D
    BOREC
    BOREC --- ---
    MATHES: dík. To strelim Teda. Hrajeme to jen pro fun
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    BOREC: kdysi jsem se tu takhle ptal na foil Iona, Shield of Emeria z MM, tehdy stál asi 900,--, bylo mi doporučeno neprodávat (protože MM, foil apod.) a teď je za 550,--. Ale jako karty stejně zatím neprodávám, tak mi je to jedno :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    BOREC: jak odrotuje ze STD tak spadne
    BOREC
    BOREC --- ---
    Pls k tomu Sheoldred, občas si se synem koupíme draftbooster na domácí draftik no a v jednom jsme měli tuhle potvoru, moje otázka je zda je lepší ji strelit a koupit si zase draftboostery nebo počkat 10 let a strelit ji pak za 10k ? :) myslíte že půjde časem hodně nahoru ?
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA: pokud hrajem oba po krivce a ty jsi on play, tak jsi vyresil celej fable po tom, co jsem si dal utok za treasure a dal si proliz a mam to za 2. asi jsem s timhle tradem uprimne dost v pohode(kdyz jsem ten komu byl zboren fable). late game zas menis 3 many za 5 (ze strany fable), takze to porad neni zas tak skvely, ne?
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Invoke Despair resi celej fable :)
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    MATHES: přesně :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    a kdyz se to stane, tak porad nejsem uplne nestastnej (kdyz jsem mel fable) protoze porad jsem s tebou vymenil 3 many za 4:)
    MATHES
    MATHES --- ---
    WENOUSH: s durazem na teoreticky :))
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    MATHES: tak to je teoreticky unleash the inferno ve čtvrtým, ale to zas taková bomba není...i když kvůli fablím a bankbusterům se vyplatí hrát v mainu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam