• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATHES
    MATHES --- ---
    BESH: to bude taky aftermath? :D

tak jako kdyz koupili za mamon prava, tak to podojej jak budou moct zejo
    BESH
    BESH --- ---
    MATHES: Jsou to strasny nenazranci. Ted me pobavilo, ze jim nestaci jeden LotR release ted v lete, ale bude jeste jeden svatecni release LotR v listopadu. To je fakt moc.
    BESH
    BESH --- ---
    HEERO: Vyzkouseno. Vsechny jsou fakt standard legal. Mozna si je nejdriv musi naklonovat bokem a pak jit do decku prepnout na standard. Primo ten starter deck prepnout nelze.
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Tiskarna na penize neasi!
    MATHES
    MATHES --- ---
    Tak uz mame pricing na commander masters

Collector booster za 1600 a normalni za 320... co to kurva je :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    HEERO: jestli to chapu spravne, tak to souhlasi.

v arene u kazdyho decku nastavujes format. kdyz mas u vsech nastaveny format alchemy, tak ti na std zcervenaj.
    HEERO
    HEERO --- ---
    BESH: no ja mám právě pocit, že to přepnul na standart a všechno mu zcervenalo
    LUCINKA
    LUCINKA --- ---
    BESH: Pokud jsem to pochopil správně, z toho co tady proběhlo, když vypouštěli alchemy, tak vlastně ano. Alchemy vzniko, aby mohli dle "dat" upravovat hratelnost standartu. Alchemy měl být jejich standartem areny.
    BESH
    BESH --- ---
    HEERO: No jsou tam takovy ty dvoubarevny starter decky (Stealthy Subterfuge, Strength in Numbers...), ktery jsou nastaveny jako alchemy, ale kdyz do nej vlezes a prepnes na standard, tak nic nebrani hrani standardu.
    ASYD
    ASYD --- ---
    BESH: vyjmecne delaji "errata", ale to je vice systematicke (napr. "any target" pro burn spelly), pripadne to meni vylozene chyby na konkretnich kartach
    ale nedelaji to aby "vyladili" nejakou kartu
    BESH
    BESH --- ---
    LUCINKA: A WotC teda vubec nevydavaj upravu textu, ktera by se na turnajich ctila? Bud ban a nebo nic?
    LUCINKA
    LUCINKA --- ---
    BESH: ve standartu to sundat nemůžou, ten je vytištěný na papíře.
    HEERO
    HEERO --- ---
    Nevíte někdo pls, jak jsou teď úplný začátky v mtga? Začali to hrát nějaký mý kámoši a byl jsem překvapenej, že na začátku maji jen Challenge decky, který jsou Alchemy, takže oni od začátku vůbec nemůžou hrát standart, což ale asi nebývalo? Matně si vzpomínám, že já dostal na začátku standard deck.
    BESH
    BESH --- ---
    HEERO: Jo aha, tak to sundali jen v alchemy, ale ne ve standardu!
    HEERO
    HEERO --- ---
    BESH: ten haste zrušeny nebyl, ted proti tomu hraju
    WRATA
    WRATA --- ---
    HEERO: Melo to hitnout prakticky vsechny aktualni t1 decky na formatu

Wedding Announcement is banned.
    The Wandering Emperor is banned.
    Invoke Despair is banned.
    Fable of the Mirror-Breaker is banned.
    Raffine, Scheming Seer is banned.
    Atraxa, Grand Unifier is banned.
    Reckoner Bankbuster is banned.
    Plaza of Heroes is banned

Jedina "novejsi" karta je tam atraxa ale porad by to za me bylo lepsi nez to s cim prisli.
    BESH
    BESH --- ---
    WRATA: Dalsi kolo bude v srpnu, takze se jeste dockame.
    HEERO
    HEERO --- ---
    WRATA: a co tam bylo?
    WRATA
    WRATA --- ---
    Tech banu melo byt mnohem vic. Ty fake leak bany davali mnohem vetsi smysl nez tenhle shit
    HEERO
    HEERO --- ---
    BESH: tak to vitam zase já. Ale jako reconer a invoke mi nepřišel jako problém na STD, ještě chápu fabled, protože to hrál fakt každej a všechny 3 efekty jsou silný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam