• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    Zdarec parto, chápu to správně, že ta nová LOTR edice je pouze Alchemy, takže to standard neovlivňuje?
    V0IT
    V0IT --- ---
    MATHES: buď v klidu, jsou jen v collectorech a box topperech:)
    BESH
    BESH --- ---
    HEERO: Tak to je moc pekny. Hodis sem prosim taky decklist pro zajimavost? :)
    HEERO
    HEERO --- ---
    Hrál jsem rakdos Orcs na amass se splashem na modrou kvůli the mouth of Sauron a modrymu Sarumanovi
    HEERO
    HEERO --- ---
    Dík za rady pánové, skončil jsem na svém prvním limited 2. :) Vyhrál jsem foilovou Glen v promu a nějaký boostry, za 1. místo byl foilovej promo Tarmogoyf
    BESH
    BESH --- ---
    A jeste dodam, ze panovala shoda, ze je LotR sealed deck fakt zabavnej format. Tak pokud muzete, tak si fakt zajdete. :)
    BOREC
    BOREC --- ---
    HEERO: do Rytíře
    BESH
    BESH --- ---
    Tady decklist. Witch-king jasna bomba. Po 2 hrach vsichni vedeli, ze ho hraju, takze sve drahocenne removaly, ktere obchazi jeho neznicitelnost, schovavali prave pro nej. :)

Orcs, Goblins and Spells - None — Moxfield, a deck building website for Magic the Gathering
    https://www.moxfield.com/decks/i4lRtBLKnEOae1MIZnsydw
    HEERO
    HEERO --- ---
    BOREC: kam jdete?
    BOREC
    BOREC --- ---
    BESH: my jdeme dneska tak jsem zvedavej.
    Syn pocita s tím že si v collector boosteru vytáhneme ten one ring :)
    BESH
    BESH --- ---
    Tak 4 remizy. Rekneme, ze je to od 4 proher posun. :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    HEERO: uprimne nedokazu si predstavit reprint karakasu v obyc boosteru... but I have been wrong before
    HEERO
    HEERO --- ---
    PLOMBDENTIST: měl by tam byt karakas, wasteland, cavern of souls a gemstone caverns.... jestli jsem to správně pochopil, tak ty by tedy měli být i v obyčejnych boostrech
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    HEERO: o wastelandu nevim, ale karakas je box topper
    The Lord of the Rings: Tales of Middle-Earth | MythicSpoiler.com
    https://mythicspoiler.com/
    HEERO
    HEERO --- ---
    PLOMBDENTIST: jo tak a tam budou asi i ty země jako karakas, wasteland atd....vid?
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    HEERO: ten jedinecnej one ring je jenom v collector boosterech, kterejch vytisknou jen 3,3 milionu
    MATHES
    MATHES --- ---
    HEERO: tahak dostanes v prevko kitu :)
    HEERO
    HEERO --- ---
    BESH: tak good luck, ať vytahneš ten jeden ring, v Barceloně je obchod, co za něj nabízí 2 000 000 € :)

Jinak dík za rady, budu si muset udělat tahák:)
    BESH
    BESH --- ---
    Tady jeste nejakej prehled LotR archetypu.

Limited Guide - The Lord of the Rings: Tales of Middle-Earth | Magic: the Gathering MTG
    https://mtg.cardsrealm.com/en-us/articles/limited-guide-the-lord-of-the-rings-tales-of-middle-earth
    BESH
    BESH --- ---
    HEERO: Btw. v prerelease packu je vzdycky letacek s doporucenym pomerem, vcetne mana curve. Ja bych inklinoval k dvoubarevnymu decku a max jednou splashnutou bombou do treti barvy, kdyby tam nejaka visela. Taky dneska jdu, tak jsem zvedav. Na minulym prevku jsem projel vsechno, tak doufam, ze dneska tam aspon jednu vyhru dam. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam