• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    BESH
    BESH --- ---
    ACHERON: Hromadu nemam, ale nejaky prebytky ti muzu klidne poslat. A kdyztak commony se jeste daji sehnat v bulku: https://www.najada.games/produkt/the-lord-of-the-rings-tales-of-middle-earth-common-set-1974C4
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    chci se jen zeptat, zda někdo nemá na zbavení se hromadu C a U z LOTR edice, složil bych z toho dětem něco na fun play (snad sem líp než do marketu)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    YFKA: Díky moc.

Všechny kódy už jsou pryč... T_T a lidi kteří je vzali neměli ani tolik slušnosti poděkovat, že si je vzali.
    YFKA
    YFKA --- ---
    Pro zájemce zase nějaké kódy

MATHES
    MATHES --- ---
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATEEJ: ale tak delali tuhle akci poprve, tak bychom nemeli bejt tak tvrdy... :D
    ASYD
    ASYD --- ---
    MATEEJ: hehe...no ja si deal vyuzil a pak este dostal ty extra gemiky

takze kthxbye
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Možná v tom ASYD našel nějakej exploit a celý jim to rozbil.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ROBIN_SNNS: V ingame poště se dočteš, že v tom dealu byl bug, takže ho stáhli a dávají ti kupon na 100 gemů. #smallindependentcompany
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    ASYD: V sekci daily deals vidím akorát draky...
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    card-Eg1lp-art-crop
    ASYD
    ASYD --- ---
    na arene gemy za kovaky
    HEERO
    HEERO --- ---
    Jo je mi to jasný, to jsem spíš blbě napsal. Ale hrál jsem s tím včera i multi a i když sem neměl moc šancí, tak sem mohl se svýma countrama všechny akorát tak pěkně proudit a srát :)

Každopádně díky za rady všem
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    HEERO: duel/multi nejde dohromady.
    Pokud chceš duel deck, mrkni sem: https://mtgtop8.com/format?f=EDH
    V0IT
    V0IT --- ---
    HEERO: Jak už tady zaznělo, tak by bylo potřeba specifikovat jestli hraješ casual pub nebo jestli máš cEDH (competitive) ambice. Duel commander je pak úplně jiná disciplína. Každopádně souhlasím, že Ertai je momentálně asi nejuniverzálnější dimir commander. Za úvahu pak stojí ještě Scarab God, Toxrill, škodolibej Xanathar nebo buildově hodně specifická Yuriko. Na konkrétních kartách v balíku pak hodně záleží na zvoleným commanderovi.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Jako prvni bych asi vyhodil ten Hatred :-)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    HEERO: ano sol ring i krypta jsou na DC zabanovany, vyber si jeden format a stav to na nej. Jinak hrajes malo zemi a tomstalker a shadowmage infiltrator jsou dnes uz slabi, ad DC mrkni na decklist co jsem poslal
    HEERO
    HEERO --- ---
    PLOMBDENTIST: ok, mana crypt je good point, sice dráha, ale ne zas tolik. Solárko myslíš sol ring? Jsem myslel, ze je na duel commandru zabanovanej. Ertai vypadá hodně good, ale ztrácí pak vyznam hatred, který mi ne jednou dokázal vyhrát hru tím, že wydwen je flying. Jj je to na DC primárně. Co bys vyhodil, pokud bys tam chtěl dát 2-3 nový karty?
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    PLOMBDENTIST: jestli je to na DC, tak chapu, ale pak to bude slaby na multi, tam maji karty uplne hinou value a vyplati se vyssi krivka
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Klika je barevne je uplne jinej deck, pokud chces zustat v UB, tak je dobrej ertai, resurrected
    Ertai Resurrected - Maxime Morillon @ mtgtop8.com
    https://mtgtop8.com/event?e=45631&d=537145&f=EDH
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam