• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATHES
    MATHES --- ---
    pokud je tam target je to cilovany (tj s tadytim liznes kartu a da se to podstrelit, protoze vybiras on cast)

ten wording by byl "create re role token attached to a creature you control" - pak by to necilovalo ani se to nedalo podstrelit (protoze vybiras on resolve)
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATEEJ: mam za to, ze jo. je tam slovo target, takze je to cilovanej spell :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Dotaz:

Funguje tohle

wot-61-season-of-growth

s tímhle adventure (a jinými spelly, které vyrábějí a attachují Role)? Prostě si nejsem jistej, jestli tu potvoru targetuje ten spell, nebo ta Role, která se ale asi nepočítá jako spell.

woe-170-ferocious-werefox
    DRUI
    DRUI --- ---
    arena exploit - questy daji zlato, ale nesplni se. Mozno opakovat :P
    Ted do restartu
    OLA44
    OLA44 --- ---
    BESH: Dekuji ;)
    BESH
    BESH --- ---
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    František Juda vyhrál v sobotu ELM, gratulujeme:)
    Mono Black Helm - František Juda @ mtgtop8.com
    https://www.mtgtop8.com/event?e=47278&d=549330&f=LE
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    VRBIK: souhlasim s Mateej - odehráno mám hromady, ale občas se k těmhle deckům dostanu a užiju si hru i s nima - balance control mezi deckama je v týhle metě dobrej..
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    VRBIK: Ale teda neleveluje ti to gold, diamond etc.
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    MATEEJ: my bad, bylo to schovaný v Events..
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    VRBIK: To si nemyslím. Já prakticky jen draftuju, ale když si potřebuju odjet nějaký daily quest a nemám na to vhodnej draft deck, tak to dělám přes Starter Deck Duel (a historicky mám v constructed jistě víc než 50 zápasů).
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    MATEEJ: vypadá to, že Starter deck duel je jenom pro lidi co neodehráli ještě 50 matchů... škoda
    FARIN
    FARIN --- ---
    MATEEJ: MTG Arenu jsem nahodou objevil pred 2 tydny. Papirovy MTG jsme hraval naposledy tusim kdyz vysel Urza's Block, coz je peknych cca 25 let.
    Prosel tutorial a zacal hrat prave ty Starter Deck Duely. Coz je rozhodne fajn, protoze se do toho da rychle naskocit, bez reseni cehokoliv dalsiho a jak rikas hrat vyrovnany hry.
    Uz takhle musim permanente koukat do tooltip hitu co ktera abilita dela protoze na ne nejsem zvykly. Jestli me to neprestane bavit tak treab casem zkusim nejaky constructed format, ale zatim mi tohle bohate staci a vyzkousel jsme zatim jen 3 balicky z 10. Tolik postreh ze "zacatecnicke" strany.
    BESH
    BESH --- ---
    JANDOS: Hlavně asi proto, ze to není moc podařený art.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Asi to znate, ale narazil jsem na puvodni necenzurovanej art Lili. (Vpravo) dnes uz by znovu nevytiskli ani ten vlevo

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    VRBIK: Změnilo se toho spousta, samozřejmě směrem k rejžování peněz.

Dají se kupovat wild cards. Dají se (myslím) kupovat packy, ve kterých jsou jen R. Ale to jde asi mimo tebe.

Jelikož k bot draftům přibyly life drafty ve dvou formátech, změnilo se myslím výherní ohodnocení draftů, ale to nebyla nějak extra neférová změna. A asi to jde taky mimo tebe.

Myslím, že je méně výhodné ohodnocení constructed eventů (takových těch co jsou v Areně furt, nemyslím těch velkých kvalifikačních nebo o prachy, které za WAR nebyly vůbec). Na to byli lidi myslím nasraný, když to zavedli, protože se prý daly relativně dobře grindovat, jakmile sis postavil nějaký obstojný Tier 1 deck.

Jestli jsou současné precon decky více či méně konkurenceschopné ve STD meta než precon decky za WAR, to nedokážu posoudit. Ale nepřijde mi to pravděpodobné.

Pokud hraješ Historic, Explorer nebo Alchemy, tak určitě pro tyto formáty vyjde za rok víc setů a rozšiřujících sad, než vycházelo tehdy. A k některým z nich se nedostaneš přes draftování. Ale počet a dostupnost Standard setů se myslím nezměnily.

Co přibylo nedávno a já to považuji za velmi vstřícné pro nové hráče, to je možnost Started Deck Duel nebo jak se to jmenuje, kde hraješ se starter precon deckama jenom proti jiným starter precon decků, takže vcelku férový matche. To dřív nebylo.

Možná došlo k ještě nějaké změně, kterou si neuvědomuji nebo nevybavuji.
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    MATEEJ: i když je fakt, že i tehdy to bylo trochu frustrující ze začátku..
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    MATEEJ: obv ne. ale s precon deckem jsem vystačil dost dlouho abych si mohl postavit tier1 constr..
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    VRBIK: a ten diamond jsi tehdy uhrál s precon deckem?
    BESH
    BESH --- ---
    VRBIK: Ano, je to nestydaty stroj na penize.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam