• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    ASYD
    ASYD --- ---
    NECRO_BUTCHER: jj je to normalne primo WOTC account
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    TOYAK: musel by jsi to prodat i s emailovou adresou imho.. :-)
    a nevim, jestli jde v mtga změnit..
    LEONEULER
    LEONEULER --- ---
    TOYAK: Tak o tom dost pochybuju
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    Zdarec, přestal jsem hrát definitivně Arenu. Dá se nějak prodat účet? Mám ho od léta 2020 myslím.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Do zítřka 15:59 je v aréně 400 gemů za 1500zl
    FARIN
    FARIN --- ---
    Nedávno jsme tu psal jak jsme objevil MTG Arenu a poute letech jsem si zase zahral.

Docela me to chytlo. Libi se mi jak maji vyreseny provadeni "novych" hracu, postupny zvetsovani kolekce a udelaovani tokenu a questy ktery vedou k novym konceptum.

Prosel jsem tutorialem, odehral mono decky a pak starter packy.
    Nasel jsem verejny reedem kody ktere daly par historickych packy ze starsich setu.
    Samotny starsi karty jsou mi ted celkem na nic, ale popadalo z toho i celkem dost wildcards, tazke uz do vyukovyho spark ranku jsme uz sel s vlastnim constructed deckem a mohl ho vyladit

(vzdycky me fascinovala moznost vyhry pres poison country a tady je to ted s proliferate v pohode hratelny. V tomhle je digital super, ze se to da rychke zkouset)
    Odignoroval jsme Jump-In a hral prevazde Alchemy a rozdavat poison country :)

Pozdeji jsem se k jump-in vratil, ono to pak vede k draftum coz je vec kterou jsme historicky nikdy nehral a ted ji shledavam zabavnou.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    lol, odpoledne se mi ty dva maily s tokeny objevily podruhé i na druhém accountu, takže místo jednoho tokenu na každém accountu mám 4+4. so much profit!
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Doporučuji checkovat in-game poštu, chodí do ní Arena Anniversary dárky s velmi krátkou platností (1 den?).

Vyjma toho posílají lidem, co se tenhle týden lognuli, dárek za aktuální problémy s drafty (2000 exp + 1 draft token), který ovšem někomu omylem přišel dvakrát. A co je ještě podivnější, na jednom accountu mi to dovolilo ten gift redeemnout dvakrát, takže jsem dostal celkem 4 tokeny...
    FARIN
    FARIN --- ---
    V0IT: vzal jsem poslední, převeliké díky
    WRATA
    WRATA --- ---
    V0IT: Vzal sem druhy, diky moc!
    MATHES
    MATHES --- ---
    V0IT: vzal jsem prvni, dik!
    DRUI
    DRUI --- ---
    V0IT: Beru treti
    V0IT
    V0IT --- ---
    mám pro vás zase pár promo kódů na 6 boosterů z prerelease kitů WOE:
    DE4B9-29D47-9E23B-9AF9B-654C8
    DEA45-76144-32B74-3DDCE-F61EF
    DE51D-56EF3-2716F-4CBBF-57C90
    DE4AC-675A1-41691-D4C94-7AE28
    HANNIBAL92
    HANNIBAL92 --- ---
    WRATA: Aha, to jsem se nevsiml :-). Dekuju
    WRATA
    WRATA --- ---
    A treba Rytir ma japonskou nacenenou o cca 20% niz nez anglickou
    WRATA
    WRATA --- ---
    HANNIBAL92: Na MKM lze filtrovat podle jazyka a vypadato ze ma zhruba stejne
    Professor Onyx (XSTX) - MTG Singles | Cardmarket
    https://www.cardmarket.com/en/Magic/Products/Singles/Strixhaven-School-of-Mages-Extras/Professor-Onyx?language=7
    HANNIBAL92
    HANNIBAL92 --- ---
    Prosim, jak je to s hodnotou japonskych karet? Koupil jsem si nejake japonske Strixhaven boostery, kvuli mystical archives kartam a vytahl jsem treba extended art Professor Onyx, ktera je na cardmarketu za €6. Da se ocekavat ze Japonska karta ma stejnou hodnotu? Nebo nejaky zlomek ceny anglicke? Pripadne v evrope zadnou hodnotu? :-)
    LEONEULER
    LEONEULER --- ---
    HEERO: Doporučuji aplikaci Mapotic. Já takhle našel lidi na deskovky.
    HEERO
    HEERO --- ---
    Nehraje te někdo commandera v okoli Tábora nebo Pelhřimova?
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    MATEEJ: pro mě je to první cosmetics, kterej jsem koupil a hrdě jako default používám.. :-D :-D,
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    WRATA: Otázka vkusu, pro mě je tohle první cosmetics, který bych si chtěl koupit. Samozřejmě v tom hraje roli nostalgie, takhle vypadaly všechny moje karty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam