• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    UBIK
    UBIK --- ---
    MATEEJ: Díky. Obal boosteru se většinou otevře na horní hraně vcelku. Tyhle se ale prostě potrhaly. Zároveň mi přijdou karty matnější a tenčí, smrdí hrozně chemicky. Set Boostery jsou úplně normální.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    UBIK: Odpověď/neodpověď (protože do jisté míry spekulace):

1) WotC oficiálně oznámili, že v uplynulých dvou letech měli problémy s výrobou zapříčiněné covidem, prostě byl nedostatek nějaké složky, které se buď vyrobilo málo nebo se zasekla v nějakém přístavu. Takovou složkou může být třeba lepidlo, materiál na obaly boosterů, nějaká složka papíru nebo něco, čím se následně upravuje jeho povrch po tisku. (Myslím, že konkrétně zmiňovali problém s výrobou obalů.)
    Nekvalita tedy mohla být způsobená tím, že se použil nějaký materiál, který se obvykle nepoužívá, protože nefunguje tak dobře nebo může mít nějaké nežádoucí vlastnosti.

2) O tomhle žádné oficiální informace neposkytují, ale už dávno netisknou všechny karty v jedné tiskárně, jako to dělali před 20 lety. Tj. výsledný produkt se může nepatrně lišit, zejména když se to skombinuje s bodem 1.

3) Z tohoto oficiálního zdroje https://magic.wizards.com/en/news/making-magic/what-are-play-boosters je zjevné, že draft boostery se během posledních 2 let ocitly na úplně nejnižším stupni důležitosti ze všech jejich produktů. Což v kombinaci s body 1 a 2 znamená, že zrovna u nich je asi nejpravděpodobnější, že nějaký batch bude vyrobený v podprůměrné kvalitě.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    UBIK: Chápu.
    UBIK
    UBIK --- ---
    PETGRIDUS: Taky je nemám rád a mám s nimi špatné zkušenosti, celou tu partičku společně se Smartys. Ale spěchal jsem, proto píšu výjimečně.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    UBIK:Jrc nemám rád, ale Mtg Středozem jsem odtamtud nebral.
    UBIK
    UBIK --- ---
    Dovolím si dotaz stran karet MtG: Middle-Earth. Kupoval jsem výjimečně v JRC. Draft Boostery jsou divné - obal se trhal, karty smrdí jinak a mají jiný povrch. Set Boostery ok. Nevíte o tom něco? Dík.
    FORACE
    FORACE --- ---
    V0IT: a ja druhej dik
    MATHES
    MATHES --- ---
    V0IT: beru prvni dik
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    V0IT: vzal jsem třetí. díky
    V0IT
    V0IT --- ---
    další nadílka z adventního kalendáře:
    WOE - C7CFE-44493-FE247-5577A-6A97F
    WOE - C7CF5-73AFD-DE8F0-E91A5-C18A3
    ONE - 7107D-AB8ED-8E56A-393DF-FE0EF
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    BESH: díky za info, tuhle iniciativu podporuju.

Nicméně.. boo snad nikdo soudnej nekupuje, ne? ani ve slevě..

- limited player
    BESH
    BESH --- ---
    V Arene je dnes pack MOTM za zlatky.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    V0IT: Vzala jsem první. UB deck? Zajímavé překvápko. Děkuji.
    BOTA01
    BOTA01 --- ---
    V0IT: Treti
    AIDA12
    AIDA12 --- ---
    V0IT: Druhý díky
    V0IT
    V0IT --- ---
    pravidelná dávka promo kódů:
    MOM - 188E1-B00C8-7F934-66BE0-AF315
    WOE - 9F6D0-A4822-CA184-53DD0-C4849
    WOE - 079E5-35520-6E5DB-B7443-95E4B
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    “While we’re confident in the future of Hasbro, the current environment demands that we do more, even if these choices are some of the hardest we have to make,” Cocks said in an email to staff and published by the Wall Street Journal. “I know this news is especially difficult during the holiday season,” he continued. “There is no sugar-coating how hard this is, particularly for the employees directly affected”.

The rest of the memo characterised the massive number of layoffs as “a last resort” and a “lever we must pull to keep Hasbro healthy”. Cocks first stepped into the role of Hasbro CEO in February 2022 and now earns an annual salary of $1.5 million. He received $9.4 million in total compensation last year.

Z toho je úplně cejtit, jak mu krvácí srdce. :-(

woody-harrelson-crying-money-meme-ljghnmqyisypw9le
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    Hasbro propouští přes tisíc zaměstnanců, tvůrce Magic: The Gathering a Dungeons & Dragons nevyjímaje | ZeStolu.cz
    https://www.zestolu.cz/deskovky/hasbro-propousti-pres-tisic-zamestnancu-tvurce-magic-the-gathering-a-dungeons-and-dragons-nevyjimaje-570587?

Hasbro šetří..
    ASYD
    ASYD --- ---
    kovaky za pade v arene
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    PLOMBDENTIST: Nějak ano, bez toho by podle mě museli přecenit celou hru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam