• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    MATEEJ: kdy uz zviratka, tak radsi takhle

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    DRUI: To bezesporu :-) , ale až donedávna jsem měl docela velkou odolnost vůči těm jejich colabo záležitostem, michání stylu mi v zásadě nevadilo, ale počínaje Wilds of Eldraine s oživlejma sladkostma (což už je vlastně 4 sety zpátky) se nemůžu zbavit dojmu, že - zejména ve vizuálu a příběhové omáčce - to začíná bejt dětštější a dětštější. Konec konců, příští "standardní" set má být o antropomorfních zvířátkách komplet.

Do prdele, co má co dělat v Ravnice krteček? Pro ni vyšlo bambilion setů a humanoidní zvířátka v ní nikdy nebyly. A v Junction v tomhle ohledu jen přitlačili na pilu.

mkm-180-tunnel-tipster
    DRUI
    DRUI --- ---
    MATEEJ: Jsme stary :P
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Musím říct, že mě začíná srát ten infantility creep v podobě antropomorfních zvířátek. Měl jsem naději, že Junction bude žánrově Weird West, ale on je to western pro děti.
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    On the slightly related note - máme poměrně velkou playgroupu, ale skrze růné peripetie a rodičovství se z dřívějších dvaceti lidí pravidelně schází tak pět až deset. K nám chodí hrát občasně ještě jedna parta, ale popravdě vím ještě o několika dalších, co se po různu domlouvají na hraní MtG po Praze (primárně EDH).

Víte někdo o tom, že by existovala nějaká centrální pražská platforma pro domlouvání her? Vím o discordu Rytíře, ale už z povahy věci by mi přišlo logické, kdyby nějaký pražský MtG discord server (nezávislý na hernách a prodejnách) existoval.
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    ICARUS:
    KAPITAN_JACK:

Hráváme cca jednou za dva týdny v Nuslích v naší klubovně u Hedvábné chobotnice. Většinou se hraje EDH, power-level se různí, ale s preconem hrajte poslední léta leckdo, protože mají fakt vysokou úroveň.
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    ICARUS DEMENCE: Mám taky pár preconů, hrávám s jedním týpkem v práci. Přidal bych se, on možná taky. Někdy bych si chtěl zkusit pořádnou čtyřhru.
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    DEMENCE:
    ICARUS: to znamena jakon klidne nekam zajdu nebo az pujdeme dam vedet...
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    ICARUS: Taky mam jeden precon s par kartama co me zbylo a klidne bych si taky nekdy zahral... v sobotu jsme byli s kamaradem v OGD na Arbesaku... a jako bavilo me to po tech letech...
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Když bych si v Praze chtěl zahrát nějaké casual EDH (klidně i s precony), kam mám zajít? Přemýšlel jsem, že bych se zase pomaličku k MtG vrátil, ale už ne competitive/1v1 směrem, tak mě docela ten EDH láká. Jen právě moc nevím kde.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    TONY_TAIL: vzal jsem, děkuji
    TONY_TAIL
    TONY_TAIL --- ---
    OTJ prerelease:
    3BD46-2C3FE-08FC5-3A8E2-CBF51
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    V0IT: Vzal jsem, díky
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    ICARUS: neni to misprint, ale miscut, ale jinak souhlasim
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    YETTY: No každopádně pokud to bude chtít někdy prodat, tak jedině aukce. Jak tam lidi píšou, tohle je fakt unikátní misprint a akceptovat konkrétní nabídky je cesta jak se nechat oškubat.
    YETTY
    YETTY --- ---
    V0IT:
    Miška Kolmanka - Hello all, today.. fot the first time in...
    https://m.facebook.com/story.php?id=567925373679826&story_fbid=1859039427901741
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    YETTY: tak pak dej vědět ze zvědavosti za kolik to udala...
    YETTY
    YETTY --- ---
    ICARUS: Říkala, že to někam na FB pošle. Tak uvidíme na kolik si toho lidé cení.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    YETTY: To si myslim ze mnohem vic, tohle jsem nikdy nevidel. Na fb je skupina kde se tyhle misprints prodavaji a drazi.
    MATHES
    MATHES --- ---
    ROBIN_SNNS: ano, velmi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam