• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    V0IT: Chtěl jsem vzít třetí, ale už je použitej... pátý nefunguje.
    WRATA
    WRATA --- ---
    V0IT: Vzal jsem ctvrty, diky
    MATHES
    MATHES --- ---
    V0IT: prvni a druhej, diky!
    DRUI
    DRUI --- ---
    V0IT: beru posledni, diky!
    BESH
    BESH --- ---
    V0IT: Diky, vzal jsem predposledni.
    V0IT
    V0IT --- ---
    ONE: 5AE75-D8825-C8548-545FA-27956
    BLB: 3C711-FB039-91E47-415E0-88CAF
    BLB: 3976A-175B4-A1273-2BC26-7169A
    BLB: 3C43D-CA64A-5CB17-C77F3-FD7E6
    BLB: 3C3B4-9DE75-F38C6-12EF6-1722E
    BLB: 3C3A3-5E889-3A7F4-99079-177C6
    BLB: 39722-22993-0B841-010CC-B9833
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Snad vás pobaví. Sice staré, ale je to opravdu chuťovka:
    Neoficiální (amatérské) rozšíření MtG o Zeměplochu, vymyšleno pro zábavu, nikoli hraní
    Discworld MTG - Album on Imgur
    https://imgur.com/a/discworld-mtg-6Ufsh#pSLOQPX
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Nemáte zač.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    PETGRIDUS: Děkuji moc za první.
    DRUI
    DRUI --- ---
    PETGRIDUS: Beru druhy, diky!
    DRUI
    DRUI --- ---
    V0IT: druhy a predposledni jsem vzal
    Vsechny ostatni uz byly claimnute
    Diky!
    V0IT
    V0IT --- ---
    mám tu další várku promo kódu. Ale dostal jsem je, tak si nejsem jistej, jestli jsou ještě funkční:
    DMU: 4AFFC-78723-EC5B2-610C2-AA4AC
    MOM: A8A46-2F19A-76456-614FA-EE45B
    BRO: 9819D-88C67-24D2D-7CD53-86BC5
    BRO: 9AA21-B787C-9D253-BCA3E-B32D6
    ONE: 06AB8-1FB4E-337D4-51AB7-0530C
    ONE: 0603C-BC576-A3EB2-DF71E-565B6
    ONE: 0FB2D-6B481-F8012-932CC-0A32C
    V0IT
    V0IT --- ---
    ROBIN_SNNS: jasně, pokud mám možnost, tak radši taky nakupuju za goldy než za gemy. Za celou dobu fungováni Areny (hraju skoro od začátku, propásnul jsem jenom betu) jsem nic nekoupil za reálný peníze a gemy utrácím jen za seasonal passy, tak mi tahle nabídka přišla docela výhodná.
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    ROBIN_SNNS: tohle dost přesně vystihuje můj náhled na věc..

Hraju 98% limited, boostry kupuju jenom ty draftovací v rámci vstupu. Z těch her další boostry dostávám, wildcardů mám z toho dost, kosmetiky mě neberou. Jediná hodnota pro mne je v tom draft tokenu.. :-)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    V0IT: Já to vidím spíš tak, že cokoli se dá pořídit za zlato, nemá smysl kupovat drahokamy resp. skutečné peníze. Z tohoto pohledu je vydání 2800 gemů jen za možnost nakoupit kosmetiku, draft token, modern horizon 3 mythic a booster (nepoužitelné v některých formátech) hodně málo.
    V0IT
    V0IT --- ---
    NECRO_BUTCHER: Podívej se na žabí nabídku trošku jinou optikou. Za token můžeš hrát premier draft, kterej by tě přišel na 1500 gemů a za 8 boosterů bys zaplatil 8x200 gemů. Když si posčítám jen tyhle základní položky, tak už jsem oproti vstupním 2800 gemům v plusu 300 gemů a 10 mythic karet jsou příjemnej bonus. Samozřejmě ho musíš využít celej, ale při denním plnění aspoň hlavního daily questu to zvládneš s přehledem. Goldy i gemy časem získáváš, i když si Arenu neplatíš reálnejma penězma. Celá akce je podobná, jako když máš v denní nabídce booster za 850 goldů. Když mám něco možnost něco koupit ve slevě, tak toho rád využiju.
    WRATA
    WRATA --- ---
    NECRO_BUTCHER: Ted jsem na to podival poradne kdyz sem zjistil ze mam pres 1700 tech ticketu a neni tam jenom ten draft token zejo. Mas tam jeste moznost koupit boostery coz je dalsich usetrenych 1600 gemu/8k goldu. Pak tam mas 10x MH3 mythic coz je o neco horsi wild karta ale ma to nejakou value. Navic to neni koncipovane jako bezny mastery pass a muzes si koupit jenom to co chces a nemusis grindit cely pass abys mel vsechno.
    Nechci tim ale samo rict ze je to v poradku a ze to schvaluju ale rozhodne je tohle jedna z lepsich veci monetizacnich veci ktery arena doposavad mela
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    Na aréně 500 golds za 50
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    Co říkáte na nový starter decky v MTGA? Jakožto člověk, kterej s předchozíma odehrál 1000+ her se cejtim podvedenej. Přijdou mi ještě nevyrovananější než předchozí série. A přijdou mi i nudnější.. hlavně RG si říkám jestli vůbec testovali. Ale třeba tomu přijdu za pár set her na chuť.
    HEERO
    HEERO --- ---
    WRATA: jo to je fakt a mají to docela dobře pojatý, jakože body ziskavaš třeba za to, že máš balíček do určeného tématu atd...:)
    WRATA
    WRATA --- ---
    URURUK: Rytir ve ctvrtek porada casual edh "ligu"
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    V0IT: první díky
    AIDA12
    AIDA12 --- ---
    V0IT: Vzal jsem druhý, díky.
    HEERO
    HEERO --- ---
    URURUK: Dračí jeskyně
    URURUK
    URURUK --- ---
    Hraje se v Praze někde pravidelně nekompetitivní EDH?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam