• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    ASYD
    ASYD --- ---
    ICARUS: Tyto aury mam rad. Obzvlast v edh/brawl formatech

Scoop inducer
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    ROBIN_SNNS: Když aura má něco jako "Enchanted loses all its abilities", tak to Sheoldred vypne.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    WRATA: Díky za potvrzení. Ale je to docela zklamání. Pokud ty aury nefungují i na trigger schopnosti, tak jsou i přes pěkné obrázky celkem k ničemu. No nic, zůstanu asi u kostnatění.
    WRATA
    WRATA --- ---
    ROBIN_SNNS: Ramcove to chapse spravne. Activated abilities vzdy maji nejakou cenu, tedy neco co musis udelat aby se schopnost spustila. Poznas to tak ze ta cena te aktivace konci dvojteckou.
    To co ma Sheoldred je triggerovana abilita tedy se spousti jenom v pripade ze je splnena nejaka podminka
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Chápu dobře, že text "...its activated abilities can't be activated" na kartách s aurami se vztahuje pouze na permanenty, kde se platí nějaká mana a ne na bytosti se schopnostmi typu Sheoldred the Apocalypse?
    WRATA
    WRATA --- ---
    WRATA: No tak je to spravne, oba jsou to replacement efekty takze ty si zvolis v jakym poradi se maji aplikovat a arena to ocivinde automaticky radi tak aby to pro tebe bylo nejvyhodnejsi takze bug to neni
    WRATA
    WRATA --- ---
    _DOMINIK_: Podle me by melo mit spravne A protoze B pocita s printed loyality ktera se ale na stacku zmeni a to je imho spatne. Zeptam se na to judgu a pripadne nahlasim jako bug.

Ultimatka vrasky funguje dobre
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    ROBIN_SNNS: innkeepers talent dvojnasobi vsechny kantry. Planeswalkeri prichazeji na stul s (loyalty) kantry. A vraska dava ultimatkou (poison) kantry...

V kombinaci s tim compleated je to ale pravda zajimavy. Vubec bych si nebyl jist, jestli vraska prijde s (6-2)×2 nebo (6×2)-2 kantry. Zda se, ze B je spravne
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Může mi prosím někdo pomoct vysvětlit, co se mi právě stalo?
    Demoluji soupeře hrajícího BG balíček. Přijde soupeřovo kolo. Má vyložených 5 zemí, plně aktivovaný Innkeeper's Talent a pak vyložil Vrasku (Betrayal's Sting) s !10! countery, okamžitě aktivoval poison countery, kterých mi přistálo hned 18 a okamžitě ukončilo hru...

NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    V0IT: díky moc..
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    PIKACZU007: hlavně jsou totálně nevyrovnaný.. UG >>>> zbytek... ze zbytku je se pak nadprůměrný UB a GW mi přijde.. jinak je to trash.. nejhorší je, že dost z těch decků jsou super nudný a defakto nic nedělaj (třeba RG dinosauři jsou totální úlet).

MATHES: já s předchozíma nahrál 1k+ her, bavili mě hodně. je to věc vkusu.
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    MATHES: většinou se dali aspoň trochu hrát
    MATHES
    MATHES --- ---
    PIKACZU007: ony nekdy nebyly nudny?
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    Ty předpripravený balíky jsou nudný teda...krom UBéčka
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    V0IT: Děkuji, vzal jsem si
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    Tak nám wizardi zkrátili "enters the battlefield" na "enters".

Upřímně se divim, že to zkrátili takhle razantně a nešli spíše salámovou metodou.

Tahle sada by si vyloženě řikala o "enters the field".
    WRATA
    WRATA --- ---
    Store je rozbitej :D
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    Díkx
    WRATA
    WRATA --- ---
    PIKACZU007: Mela by byt maintanance klasicky ne takze jakmile to skonci melo by to tam byt. Vetsinou to pousti v podvecer
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    V kolik hodin to vše odrotuje a hlavně se spustí nový Mastery? Nikde se to nemůžu dočíst, jen, že to bude dneska *škráb, škráb na hlavě*
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam