• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    BESH: já to i trochu "chápu" udělali kartu na které chtěli vydělat peníze, ihned se vědělo, že to k ničemu jinému není. Když "okradli" lidi tak jim to zakážou (nevěřím, že 5 dní před předáním kompetencí to společně neřešili), jelikož je to problém. To platí o veškerou fast manu, ale zakázali jen tu nejdražší a další podobné, jako Mana Vault vyletěli nahoru...

Osobně mě to taky docela sere, jelikož mám 3 crypty, které jsme za ta léta postupně otevřel a hrál, abych se uchýlil k výhružkám tak to ne, ale to nasraní i dokážu pochopit a na sociálních sítích jsou vyhrocené emoce a většině ani nedochází důsledky toho co píšou.
    BESH
    BESH --- ---
    Jakoze se kolem commander banu rozjedou i vyhruzky smrti, kvuli kterym si lidi musi rusit ucty na socialnich sitich, to je docela sila.

The Commander Bans: Hard Truths | Magic: The Gathering
    https://youtu.be/fdVRZLd7YCk?si=zAsNJ3_fLAfhrzaS
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    JERRY69: tiny leaders jsou náhodou docela fajn.. na takový causal pinkání super..

turnajově se to moc nechytlo, ale ta myšlenka mě baví..
    MATHES
    MATHES --- ---
    mne treba tak trochu na tom premodernu principielne vadi, ze je to "vyresenej format"
    WRATA
    WRATA --- ---
    JERRY69: Premodern je extremne nieche format a je porad jeste hodne novej. Me treba zarazi ze v tom clanku vubec nezminuji Penny Dreadfull coz je treba format ktery podporuje i scryfall a mtggoldfish
    JERRY69
    JERRY69 --- ---
    Já vím, že to není oficiální formát, jen mě zarazilo, že ve článku (na konci) zmiňují i exotické formáty jako Tiny Leaders (slyším prvně) nebo Forgetful fish (Dandan - deck mám a doporučuji, ale oficiální formát to myslím taky rozhodně není), ale o Premodernu ani zmínka. Ale asi to holt tolik nesype, nebo nevím :)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    O vikendu ted byl mistrovstvi evropy a mistrovstvi severni ameriky, decklisty jsou na mtgtop8
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    JERRY69: jak pise Tony, neni to oficialni format, coz osobne beru jako vyhodu, kazdopadne ho doporucuji vyzkouset, v najade je PM turnaj kazdy druhy ctvrtek, coz je mimochodem zrovna dnes :-)
    TONY_TAIL
    TONY_TAIL --- ---
    JERRY69: Premodern není oficiální formát
    JERRY69
    JERRY69 --- ---
    PLOMBDENTIST: Ne Premoderrn je informační embargo? Nebo to nikdo kromě mojí bubliny nehraje? :)
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    ANGELFREE: Ta karta stála před týdnem přes dva tisíce, takže to ovlivnilo dost zásadně. Na reálnou cenu tý karty se stačí podívat na cardmarket, kde je průměrná cena z opravdu realizovaných prodejů (aktuálně cca 34€).
    MATHES
    MATHES --- ---
    ANGELFREE: ovlivni, ale u nas obecne ceny rostou velmi rychle nahoru a pak dolu padaj velmi pomalu a je jedno jestli se bavim o kartach, benzinu, nebo zelenine
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    pointa byla spíš v tom, že u nás ty ceny půjdu dolů pomaleji, než dle screenu níže. na našem trhu asi není sledování změn v cenách u kusovek?
    MATHES
    MATHES --- ---
    a proto screen aktualni nabidky z najady(? nevim hadam) je hodne veci, ale urcite ne relevantni
    MATHES
    MATHES --- ---
    ANGELFREE: ano, to je pravda. je ale logicke predpokladat, ze nabidka se s banem vyznamne zvedne, zatimco poptavka se vyznamne snizi. nemenny zakon trhu v tomhle pripade rika, ze cena pujde vyznamne dolu.
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    MATHES: a tak jasně, nabídka/poptávka se ustálí, jen mi přijde že Commander je pořád hlavně casual formát. ban/neban, podle rule 0 se každá skupina domluví, co lze hrát
    MATHES
    MATHES --- ---
    ANGELFREE: promin coze? to mas z pohadky, jak sla ekonomie na vandr?

kdo si podle tebe koupi kartu, ktera byla vydana pro jeden jedinej format... na kterym je ted zabanovana? za kolik se neco nekde vystavuje na internetu je uplne jedno, co neni jedno je za kolik se ta karta realne proda, coz fakt nebudou tyhle castky
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    NECRO_BUTCHER: český trh tohle asi moc neovlivní

HEERO
    HEERO --- ---
    PLOMBDENTIST: souhlasím s tím, že je oblíbený, i u nás v jeskyni se hraje multak neustale...ale neviděl jsem ani jednou, že by tam někdo hrál cryptu nebo lotus, protože to všichni berou jako spíš takový casual for fun format a taky jsem alespoň v rámci ČR neviděl nějaký podporovány turnaj v duelu mimo french pravidel, tak proto se divím, koho to vlastně zajímá, mimo těch, co měli v deskach 4 kopie lotusu :D
    HEERO
    HEERO --- ---
    PLOMBDENTIST: tak to samozřejmě ne, že by se hrál jen v CR a FR...a kde je nejhranější ten wotc commander prosím? Když se třeba podívám na rytíře, tak tam není ani jeden podporovány turnaj. Vím, že se chodí ve čtvrtek, když je tam zároveň duel, ale opět je to v podstatě for fun....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam