• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    jedete tu nekdo Pauper? co jsou ted dobry novy karty do Pauperu z poslednich releasu? nemam cas to usledovat...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    WRATA: Akorat si tim prvnim Inquiry nesmis discardnout to druhy inquiry :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    JANDOS: Jako s nutelou(2x Burning Inquiry a 4x Street Wraith) to muze bejt 11/11 ale sance na to je fakt pramala. Kazdopadne si myslim ze ten Flameblade Adept ktery se hral doted je o neco lepsi protoze ma menace a neda se jen tak chumpovat nejakejma tokenama
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Vsichni ted vysilujou s touhle potvorou jak to bude broken v modernu :) S dobrym draw 7/7 v druhym kole

AIDA12
    AIDA12 --- ---
    V0IT: Dekuji
    V0IT
    V0IT --- ---
    DSK: BB862-31C7E-1F352-BCA87-844AD
    WRATA
    WRATA --- ---
    MOMENT: Ta na 1k karet ma problem ze pri castem pouzivani se opotrebuje ten otviraci kloub takze je dobra na skladovani veci ktere casto nepotrebujes. Naopak k vecem ke kterym pristupujes casto bych doporucil album
    JELENIPLOUTEF
    JELENIPLOUTEF --- ---
    V0IT: Urza Ti to oplať na triggerech! Dík moc. :D
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    WRATA: dobry vedet! Je fakt, ze jsem ji nezkousel!
    V0IT
    V0IT --- ---
    DSK: 84243-9E034-D1ADB-0D8B8-896A6
    DSK: 84261-506B3-BF8B5-395AC-EF04E
    WRATA
    WRATA --- ---
    MOMENT: Ta krabice na 4k karet fakt krehka neni, je o dost bytelnejsi nez tak na 1k.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    MIKEE: z té původní bandy drafty v podstatě nikdo nehraje... chodím hrávat s jednou partičkou do Zlejch Časů a pak s lidma co jezdíme na fotbal.
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    KUTAS: pockej, vy porad hrajete drafty? a nikdo mi nenapise? ;)
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    MOMENT: mám podobnej fetis a vlastně všechny rare mám prostě v deskách... každej rok koupím třeba jedny desky... ale je pravda, že karty nyní pořizuji jen přes limited, kdy draftuju tak 4x - 6x za rok.
    Vlastně mě mtg baví kvůli přeskládávání kartiček v deskách... a draftech :) už ani nestíhám stavět nějaké nové balíky apod.
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    PLOMBDENTIST: krehkost, pouzivam v tuhle chvili variantu na 1000 karet, kterou ale z nejakeho duvodu uz CR nenabizi. Konkretne tahle papirova varianta se postupne “opotrebovava” a spini, ale vyhovuje mi na druhou stranu v tom, ze muzu vzit jednu a jit s tim nekam jinam po dome, kde zrovna s tema kartama pracuju. Nicmene ten nejvetsi problem spociva v mem pristu k tem kartam, ktery jsou v papirove podobe moje guilty pleasure a je v tom zrejme jista mira fetiše, mam ty karty rad, at uz jsou jakkoli drahy nebo levny a rad bych jim a me dopral neco “Lepsiho”. Pokud bych se domluvil s truhlarem, tak si umim predstavit, ze kazdy suplik pujde jednoduse vyndat a “odnest” jinam, pokud budu chtit. Plus ty profi kartoteky na listky maji nizsi bocnice a tim padem se tim probira lepe. Takovy karetni feng shuei nebo hygge.

Znovu zduraznuju, ze je to vylozene nadbytecna zalezitost ciste jen pro me osobni poteseni, dokud neni valka a muzu si to jeste dovolit.
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    Vyrabeji je vlastne na zakazku, takze to bude zrejme ten duvod te ceny. Seriova vyroba uz se zrejme nevyplati, pac to asi nikdo nechce uz.
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    Lístkovnice A7 do školy | Enprag Praha | Enprag
    https://www.kovovynabytek.cz/listkovnice-a7/c-5796/
    Nekecam :D
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    Tohle, ale idealne drevene. Nove kovove stoji uplne absurdni penize, vubec nechapu co je to kartel nebo co.. ten jeden modul se dvema zasuvkama stoji treba 7k, takze tenhle komplet co je na obrazku by me vysel skoro na 50k :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam