• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    WRATA: Chapu… jedeme naprostou vsehochut ;) my to hrajeme od ‘94 s velkou prestavkou, a az ted zazivame renesanci… me osobne nezajimaji formaty.. takze do decku prskam vse co se mi hodi ;) diky za navrhy! Jdu to omrknout ;)
    WRATA
    WRATA --- ---
    ANGLAN: Dost zalezi zda hrajete podle pravidel nejakeho formatu ci je to proste vsehochut. Kazdopadne cervena hodne trpi na discard a lifegain takze karty jako Duress, Gerrard´s Verdict, Inquisition of Kozilek, Hymn to Tourach, Vampire´s Kiss, Moment of Craving, Warmth, Circle of Protection: Red a ruzny bytosti s protekci nebo nejakym lifelinkem jsou pro ne taky problematicky. Napr. Sanctifier en-Vec, Fiendslayer Paladin, Sheoldred, the Apocalypse, Lurrus of the Dream-Den
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Mně tohle endless combo teda nepřijde nějak mega brutal. Jsou karty, který, když dostaneš na stůl a soupeř je tam nechá, tak hra taky končí.
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    ROBIN_SNNS: mam cernej life-drain deck (commander), z kteryho sem Exquisite Blood vyradil, abych nemel endless combo, v casual hre to podle mne nema byt vubec pritomno (v novem nazvoslovi Bracket 1 - 3).

Pral bych si, aby se tahle vec ujala, aby lidi vedeli, s kym hrajou a jestli to vubec ma smysl.

V herne, kde jsem se hru naucil, byl chlapik, kterej hral jen endless comba a po nekolika kolech zbylym lidem u stolu v podstate oznamil vyhru. Vzdycky mi to prislo uplne mimo.
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    Zdrrecek vespolek.. leta hraju velmi lezerne MTG… ale velmi casual… mam ted ready cernej deck se spetkou bile… kamos se kterym 2x do roka hraju (kdyz prijede z ciziny)… ted pripravuje na me cerveenej burn/aggro deck… kdyz se tu tak blbe zeptam… mohli byste mi doporucit nejake bozi karty kterymi bych ho mohl trochu prekvapit a podusit????
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Ach jo, tak jsem narazila na další nekonečnou nefér smyčku kdy se dvě karty vzájemně podporují, aneb vražedné kombo se jmenuje: Exquisite Blood (4B)+Marauding Blight-Priest (2B).
    Pokud uvidíte někoho zahrát jedno, okamžitě zkuste odstranit.
    BESH
    BESH --- ---
    Profesor o rozkladu Magic lore.

The Growing Problem In Magic: The Gathering Is NOT Universes Beyond...It's Universes Within.
    https://youtu.be/nnb5dHdB8uc?si=HPHtsP8f5ODeyMQQ
    YFKA
    YFKA --- ---
    AMSTERDAM: akorát ne vždycky se tam v týdnu (přes víkend je to ok) sejde dost lidi, lepší nejdřív zavolat, jestli to máš z ruky
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    YFKA: super! Dekuju! Hrajou ve dny, kdy muzu, to je skvely.
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    Je v Praze jina herna nez Rytir a Najada?
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    WRATA: jop o tomhle vim.
    BOTA01
    BOTA01 --- ---
    Ja zbytek, diky moc.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    V0IT: Druhy a treti, dik
    BESH
    BESH --- ---
    V0IT: Vzal jsem OTJ, dikes!
    V0IT
    V0IT --- ---
    OTJ: C1E7B-3AB42-11825-E3CF6-4B2EB
    MKM: 66E94-A0040-4C395-9CCFE-72D3C
    DSK: 844AC-AF7F4-CC273-5D8E8-85C71
    DSK: BD083-9C747-5038C-6E630-C8A58
    DSK: 01C02-0EE5B-FCE33-C7D18-2C14B
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    WRATA: brzo postnu fotku, jak jsem s problemem nalozil.
    WRATA
    WRATA --- ---
    WRATA
    WRATA --- ---
    Kdo to chtel tu kartoteku?

6 Drawer Card Catalog - Black
    https://www.bcwsupplies.com/6-drawer-card-catalog-black

Postovny z US za nesmysl ale maji distributora v nemecku tak mozna zkusit pres ne https://www.bcwsupplies.com/blog/2016/03/10/bcw-distributors/
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    MATHES: já si tady od někoho koupil fake dualy, abych na to hospodské hraní neměl originály a musel jsem si na ně fixou udělat tečku, protože se obávám, že bych to po nějaké době neměl šanci poznat.
    MATHES
    MATHES --- ---
    pred cca 5 lety jsem si objednal zkusmo nejaky proxy z ciny a vypadaly dost slusne. samozrejme pokud si das vedle sebe tohle a realnou kartu, tak poznas, ze jsou jiny, ale jinak byla ta kvalita prekvapive dobra
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam