• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATHES: tak tady kecam, bud to zmenili, nebo si to pamatuju spatne. oba se hledaj navzajem.
    MATHES
    MATHES --- ---
    SHPEK: ten wording je trochu matouci, ale predpokladam, ze pokud mas v upkeepu tohle a 5 draku ruznych barev, tak si vyhral.
    pro uplnost - nepocita se to pres kola, tj musi vsech 5 bejt v tom jednom triggeru
    YFKA
    YFKA --- ---
    SHPEK: jo, coalititon victory z toho znova udělat nechtěli :)
    SHPEK
    SHPEK --- ---
    YFKA: Prijde mi, ze wizardi tohle vetsinou wordujou tak, ze tam je treba different dragons nebo tak, tak me to zmatlo. V opacnym pripade by to bylo asi moc silny :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    SHPEK: blbost to je
    YFKA
    YFKA --- ---
    SHPEK: piše se tam: if you put +1/+1 on FIVE dragons this way, takže to bude pět draků
    SHPEK
    SHPEK --- ---
    Jak chapete tuhle kartu? Muzu mit jednoho wubrg draka ve hre a bude to fungovat? Nebo to musi byt 5 ruznych draku? Diky

MATHES
    MATHES --- ---
    MHP: navic hleda jen Sam Froda
    Frodo Sama nehleda
    MATHES
    MATHES --- ---
    MHP
    MHP --- ---
    IFEELGOOD: ještě doplním, že to hledání tam je proto, když je nehraješ jako commandry a měl bys je normálně v decku - tak až bys jednoho zahrál z ruky, tak druhýho najdeš
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    WRATA: jasný, chápu. Prostě 100 karet a to je final strop
    WRATA
    WRATA --- ---
    IFEELGOOD: Vetsinu infa uz napsali ostatni ale jeste bych poznamenal ze mas li partnety tak v decku pak muzes mit 98 karet
    MATHES
    MATHES --- ---
    kdysi davno se hraval control/ramp tron, pokud me pamet neklame, ale pak prisli eldrazi
    MATHES
    MATHES --- ---
    ACHERON: zatim jeste ne
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    WHITEANGEL: jo zapomněl jsem, že než ty eldrazzi půjdou na stůl, tak se zatím bude vesele exilovat všechno barevný na stole. Ani si nepamatuju, jestli jsou nějaký bezbarvý kontroly :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ACHERON: No me prijde mimo spis ta passive abilita :D
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    V0IT:
    WHITEANGEL: jakože vytáhnu ugina a pak dám na stůl x eldrazzi prasat, ktewrý mi v kombinaci dají instant win, mno, to bude fun :) jinak na ty landy se těším
    MATHES
    MATHES --- ---
    IFEELGOOD: oba dva jsou v command zone a oba dva jsou commanderi

kazdy ma svuj vlastni "play count" podle kteryho se pocita jeho manacost - pokud jsi froda uz zahral 2x a sama ani jednou, tak froda z command zone hrajes za BW+2+2=4BW ale Sama porad za 1GW

co se tyce toho dohledavani froda, tak hadam, ze je to pokud nehrajes tyhle dva jako pantery
    MATHES
    MATHES --- ---
    IFEELGOOD: levelovani ringu je outside the game mechanika - tj tempt probehne 4x a je na max levelu (potom uz je tempt jenom kvuli prehazovani ring bearera)
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    předem se omlouvám, budu mít zase sérii začátečnických otázek

The Ring temps you...
    ve skrze chápu, ale nikde jsem se nedočetl, co se stane, když můj ring bearer zemře. Začnu zase od začátku, nebo ring zůstane na čtvrté - finální úrovni?

Jak přesně funguje "partner" v commanderu.
    Mám (respektive kamarád) tyto dva. Doteď jsme to hráli tak, že v command zoně byl jen Frodo, a když jej poslal...dohledal v library Sama a dal si jej do ruky.
    Teď jsem se ale někde dočetl, že by měli od začátku hry na stole ležet oba.. Je to tak? proč tam pak je tedy ta informace, že jej mám vyhledat v library a dát do ruky. Je to v případě, že by to nebyli commandéři ale normal 99 karty? (ostatně takto má v balíčku i Pipina a Smíška)

Mockrát díky (opět)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam