• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    WRATA
    WRATA --- ---
    Myslim ze to prislo s mobilni verzi protoze pokud se ukazalo ze mas pod urcity vek tak ti blokovalo platby kartou a muselo se jit pres docela pojeb abys tam narval "maminu" kartu
    MATHES
    MATHES --- ---
    ROBIN_SNNS: ja mam pocit, ze datum narozeni chtela arena uz hodne dlouhou dobu, mozna od zacatku
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    WTF? Arena nyní začala povinně shromažďovat osobní údaje vč. data narození...
    D13
    D13 --- ---
    prave ted

HEERO
    HEERO --- ---
    CHOBOT: jojo to mi je jasný, jen jsem si nebyl jistý timhle, diky
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    HEERO: spell cílit sám sebe nemůže, ale misdirection přesto jako counterspell fungovat může: jako novej cíl counterspellu dáš misdirection.
    HEERO
    HEERO --- ---
    Může spell zacilit sám sebe? Konkrétně counterspell na stacku a misdirection v reakci a změní cíl counterspellu na sám sebe?
    WRATA
    WRATA --- ---
    WENOUSH: Jenom pozor na karty jako Reanimate/Animate Dead protoze Graveyard -> Battlefield se v tomto pripade nepocita jako zmena zony (obe mista jsou face up ingame zony) takze tak lze commandera ukrast. Samo kdyz ti ho zabijou tak se majitel rozhodne kam pujde
    MATHES
    MATHES --- ---
    ICARUS: ah dik, tohle mi nedoslo
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    MATHES: >If Out of Time happens to be a creature when its enter the battlefield trigger resolves, it will phase out along with all other creatures. You'll never remove the last counter since it's phased out, so all creatures will remain phased out indefinitely.
    MATHES
    MATHES --- ---
    WENOUSH: jsem se to ted snazil dohledat a vypada to, ze mas pravdu, jenom nemuzu dohledat proc. vysvetleni "pro bytosti funguje vanishing jinak nez pro jiny permanenty" je sice cool, ale nejak pro to nemuzu najit oporu v pravidlech, prestoze vsechny ostatni zdroje rikaj, ze to tak je :D
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    MATHES: když je na stole opalescence, tak out of time přijde jako bytost a odklidí tak i sebe, čímž zamezí tomu, aby se takto odfâzované věci kdy vrátily
    MATHES
    MATHES --- ---
    WENOUSH: nejak nerozumim, jak s vanishingem pomuze oziveni enchaku. vanishing funguje porad i kdyz se enchak zmeni v bytost
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    IFEELGOOD: dark steel mutation je enchantment, který stačí sestřelit...ten trik s out of time je způsob, jak se zbavit generála (resp. Všech potvor na stole) na furt
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    škoda, nebyl jsem si právě jistý, jestli se to vztahuje i na knihovnu.. tzn v tomto případě by soupeři 'chaos warp trochu pomohl, zadarmo by vytáhl nějaký jiný permanent.

WENOUSH: Darksteel mutation mi zatím přijde v tomto nejlepší
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    Nebo Out of Time + Opalescence (nebo strafield)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    MOMENT: Oubliette. Dokonce když Oubliette odejde ze hry, jde na stack trigger co způsobuje phase in, a ten jde zcounterovat. V takovém případě je commander odfázovaný napořád (a nevím o způsobu, jak ho vrátit).
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    WENOUSH: mas nejaky konkretni priklad odfazovani a nenavraceni se?
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    DEMENCE: přesně, ukrást nebo znemožnit je správné řešení

Hodně specifické řešení je ještě ho nechat odfázovat a zařídit aby se nevrátil...
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    IFEELGOOD: pokaždý, když commander mění zónu, (Battlefield, ruka, hřbitov, knihovna, exile) tak s jeho majitel rozhodne, jestli se to stane, nebo jestli ho nevrátí do command zóny (s tím, že když umře, tak stejně hitne hrob)

Tzn. v tomto případě se může majitel rozhodnoit, že jde do cmd zóny, ale stejně jako pak ukáže vrchní kartu knihovny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam