• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    hele jak to vůbec bude ted se standartem na aréně?
    V papíru se pojedou karty ze spidermana, na aréně se pojedou(ty)jiný karty, páč na spidermana nemaj digital licenci

rotace nějakej čas trvá.. to bude na aréně na rok, dva komplet jinej standart než v papíru?
    FORACE
    FORACE --- ---
    WENOUSH: mam to uplne stejne, nekolik mesicu sem si nekoupil ani kartu (po 12ti letech v kuse), nepustil Arenu a u Spidermana jsem se ani nepodival na karty co jsou v edici. Ale premodern si obcas zahraju....
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    Já jsem dospěl do fáze, že jsem se tak přesytil X sadama a Universes Beyond shitem, že mě MtG úplně přestalo zajímat....

Alespoň mám čas na deskovky a VtES
    BESH
    BESH --- ---
    HEERO: Ja uz jsem zvolil ustup. Frekvence setu a temat je na me fakt moc. Takze ted si vybiram vzdy jeden max dva sety rocne, zajdu na prerelease a oddraftuju ho v Arene a pak davam pauzu. V pauze chodim v obcasne frekvenci hrat s kamosema sealed starsich edic a v posledni dobe hlavne Commander. Standard uz nesleduju vubec, na to fakt nemam cas a silu.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    HEERO: V roce 2023 byl LOTR set nejprodávanějším setem všech dob. FF set jen v pre-orderech vydělal to, co LOTR set za 7 měsíců prodeje. To je totální úlet, pro mě docela překvapivej.

https://draftsim.com/mtg-final-fantasy-best-selling-set/
    HEERO
    HEERO --- ---
    RUNYAR: a je někde jasný důkaz, že to bylo kvůli FF? Co kdyby v té době vydali nějakou normální sadu a byla by taky mega úspěšná, protože všeobecně MTG a karetní hry jsou jsou na vzestupu? Nebo to bylo kvůli tomu, že tam zase dali speciální očíslovaný karty, co stojí tisíce dolarů? A tím pádem z toho wizardi dělají prakticky zlatou rybku...
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    RUNYAR: a spiderman je trhnul jeste jednou. vystup je pro krtecky z wotc/hasbra tudiz jasny: printujme uz predevsim cross-universe produkty! je to levnejsi (kdo by se zdrzoval vymyslenim nejakeho noveho lore a jeho zabudovanim do mtg universa) a nese to daleko vic zlatacku. a dokud to my (hraci mtg) budeme kupovat, bude to jen horsi (pardon, uz se v tomhle ohledu opakuju ponekolikaty)
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    HEERO: tak ukázalo se, že takové FF v MtG trhlo rekordy... Dalo se to čekat, když to mělo úspěch....
    HEERO
    HEERO --- ---
    Magic: The Gathering přináší do karet světy PlayStationu | Hrej.cz
    https://hrej.cz/article/magic-the-gathering-prinasi-do-karet-svety-playstationu

Jako MTG začíná být dobrá bramboračka
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Dnes draft token v areně za výhodnou cenu
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    VFISA: tak zrovna ten vesmír, neboli EE je moc dobrý set (alespoň pro mne) Jinak souhlasím, FF, Spider man a pod jde naprosto mimo mne a to jsem se do MTG dostal jen díky Wh40k preconům :-)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    PETGRIDUS: Kódy pryč.
    D13
    D13 --- ---
    PETGRIDUS: jeden bych zkusil pls
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Ahoj, měl bych tu 2 kódy do Areny na Final Fantasy Starter Kit decks. Kdyby jste někdo chtěl, napište do pošty nebo tady a já je pošlu.
    VFISA
    VFISA --- ---
    Cau, chtel bych tu sdilet svuj pribeh:

vratil jsem se k Magicu asi po 20 letech, diky D&D sade a pak LOTR. Chtel jsem si ty karty jenom nasbirat na mazleni a nostalgii. Pak me s LOTRem nadchl koncept jumpstart a udelal jsem si tedy lotr custom jumpstart mini cube. Casem bych si chtel postavit i D&D z AFR, AFC a BLD ale moc pomocnych decku jsem na internetu nenasel, pze postavit poradny cube neni legrace. Po tud dobry - sety jako 40k, Fallout, OTJ atp me nechaly chladnym. Pak zacali vydavat svety kde uz mi to zacalo skripat, ne ze bych si neco z toho koupil ale jenom pomysleni na karty uplne mimo lore me rozcilujou.

Pak nastesti vydali Foundations a omg, pro rezaveho amatera to bylo pozehnani - jednoduchy primocary komba, fajn karty a hlavne to pokemon sberatele nevzali utokem (nejdrazsi karta je imho za $50). Napad udelat novy jumpstart byl totalni pecka - mam z toho fajn jumpstart cube co se da hrat se synem.
    Dokonce jsem se vydal jeden patek na limited pre-release kde byla tretina smradochu, tretina klasickych hard core hracu ze stredni a tretina kravataku. Eveent byl super a od ty doby jsem si domu koupil uz haldu prerelease kitu na vecerni hru u piva. Za me nejlepsi produkt za $40.

Nasel jsem video profesora na foundation draft cube, zajimalo by me, mate nekdo neco podobnyho? jak je to prakticky s michanim/pripravou? Dat to dohromady nestoji skoro nic (obaly a krabicky nakonec vyjdou na pulku nakladu...) a myslenka nekonecnyho draftu me hodne laka...

a ted hate: spiderman? Vesmir? WTF. kdyby ty karty byly alespon hezky, ale vypada to naprosto nechutne :(
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    TONY_TAIL: chapu, ona kazda verze ma pro a proti, v zelene je velmi dobry tranquil domain v SB, v cerne je zase discard proti kombu a perish na terravore a slony
    YETTY
    YETTY --- ---
    TONY_TAIL: Tak to my trochu dál. Ústí nad Labem/Děčín :)
    TONY_TAIL
    TONY_TAIL --- ---
    PLOMBDENTIST: mám v plánu to postavit hned se zelenou, kvůli Naturalize
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    TONY_TAIL: goblini jsou dobra volba, ty lze postupne vylepsovat od mono red po zelenou a cernou splash barvu
    TONY_TAIL
    TONY_TAIL --- ---
    PLOMBDENTIST: super, díky moc. mám rozestavěné Gobliny :)
    YETTY: my taky hrajeme na severu, Ostrava a Opava
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam