• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HEEROMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    LUCINKA: já moc nedraftuju, jen jednou za čas za token z master passu právě, takže u mě je to jednou za čas dát pět set :)
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Já hraju mtg asi od roku 2000, během několika let jsem začal skládat jednokarťáky a postupně se dopracoval ke 100 highlanderu a teď ty balíky prakticky nemám s kým hrát a leží doma ve skříni... jen do nich občas přihodím pár karet z draftů, které občas hodím i nějak rozděleně do desek... a čekám, až povyrostou děti jestli je to třeba nebude bavit.
    Jinak Arenu jsem samozřejmě hrál taky snad i pár let, takže delší dobu než třeba HS. Ale po nějaké době mi ten zápřah denních Q přijde fakt otravnej.... a teď se reálně držím prostě už jen papírového limited s kámoši, mám vlastně dvě partičky, které občas hrajou a úplně mi to vyhovuje.... draftuju edice, které mě baví nebo jsou třeba levné nebo klidně dražší, ale něčím zajímavé. Arena mě vůbec nepálí a ani mi nikdy nepřirostl k srdci formát Commanderu. Vlastně neřeším ani ten Universes Beyond, vlastně teď mě docela i bavil LOTR draft.

Za celou svoji hru jsem se zúčastnil jednoho turnaje highlanderu, ale to už je fakt dávno (pamatuju, jak jsem tam koupil dual landy za 300,-). Ten hospodskej draft mi přijde nejlepší a nejzábavnější... (kdysi dávno jsme ještě backdraftovali, ale teď už i na to kašlem).
    TONY_TAIL
    TONY_TAIL --- ---
    BESH: Na tohle existuje řešení a jmenuje se Pre-Moderm! Vřele doporučuji.
    LUCINKA
    LUCINKA --- ---
    PIKACZU007: Když ho koupíš, tak ho zaplatíš :) a když ho člověk koupíš za gemy cos vyhrál v draftech tak je to o to lepší. Jen člověk musí opravdu levlovat, protože pak se se MP skoro zapalatí na gemech samo. Tuším, že stál 3400 gemů a pokud vylevluješ nakonec tak jsi dostal 1200 gemů plus jeden nebo dva tokeny na draft. Protože jsem převážně draftoval, tak to bylo fajn. Rozdílné gemy se dali vyhrát v draftech.
    Asi by mě potěšilo, kdyby se sety měnili tak jednou dvakrát ročně. A ne každé tři měsíce. Ale to je jiná písnička.
    LUCINKA
    LUCINKA --- ---
    Když jsem hrál nějaký čas Arenu, tak skrz drafty a daily quest jsem dokázal kupovat Mastery Pass vlastně zadarmo. Jen to znamenalo denně hrát hodinu až dvě balíček co mě nebavil, jen abych posunul lvl v Mastery Pass. Pak díky otevřeným balíkům má člověk dost wild cards na to si postavit vlastně co chce. Jen to znamená, každý tři měsíce se učit nový set, aby ty drafty nestáli úplně za hov... a nakonec mě dohnalo, že mě některé sety a mechaniky prostě nebavili. Jenže pak ten model přestane fungovat :)
    BESH
    BESH --- ---
    MISON: Kdyz se clovek vrati po nejakem case, tak je to vzdycky zase zabava. Nicmene frekvence releasu je tak zbesial, ze te to rychle unavi. Sotva trochu poberes jeden release, tak uz je tu dalsi. Vycerpani prijde velmi brzy. Drzim palce.
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    MISON: de facto je to tak jak jsi napsal...dost díky více balíčkům co z passu dostaneš (při průměrném štěstí) otevřeš dost karet, které se používají v T1 a T2 balících a zbytek naprosto bez problémů dostavíš wild kartami.
    MISON
    MISON --- ---
    PIKACZU007: Rozvěď prosím to s tím Mastery Passem. Koupíš diamanty za reál money, z toho koupíš Mastery Pass a díky tomu nasbíráš dostatek balíčků, abys držel tempo s budováním lepších decků jak běží čas?
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    PIKACZU007: Já zas hraju jen papírovej, ale spíš jen pro zábavu s kamarádem. S Arenou jsem nějak nechtěl začínat.
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    Já už si nedokážu představit (aspoň teď), že bych hrál papírový Magic. Peníze umím utopit i jinými způsoby :) Aréna mi vyhovuje naprosto, hraju dvojku, takže stačí jednou za čas koupit Mastery pass a zbytek jsem schopný dotovat skillem. Ideální
    MISON
    MISON --- ---
    Já se k MtG po miliardě let vrátil a i jako malej jsem hrál spíš sporadicky. Baví mě hlavně standard a tudíž mě MtG Arena baví a Universes Beyond mě tolik netrápí. Třeba ten strašnej Spiderman je v Areně s MtG flavour, takže za mě cajk. Věřím ale, že hrát s reálnejma kartama, tak by mě zrovna Spiderman taky hodně sral. Na druhou stranu, pokud to Wizardům nese peníze, tak je to za mě cajk POKUD budou mimo tyhle úlety dál pracovat na kvalitní MtG hře a universu. Žijeme v kapitalistickým světě, inflace rostou, investoři chtějí návratnost ... takže mám pro to jistý pochopení a jsem ochotnej to do jistý míry tolerovat. Horší je, když se to totálně vymkne kontrole a firmy začnou dělat už jenom ten bullshit, který jim zrovna vynáší krátkodobě peníze, ale zabijou tím kompletně svůj původní produkt/službu. Jsem zvědav, jak se to bude vyvíjet a držím nám všem palce :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    HEERO: Jako nevim kde bych to hral. Na formatech kde je to relevatni uz mas Stiffle a Tale's End ktery sou oba lepsi
    WRATA
    WRATA --- ---
    BESH: Protoze Spiderman mel bejt puvodne jenom nejakej extended secret lair a rychlou jehlou se z toho snazili udelat plnohodnotnou sadu coz proste nevyslo. Soul Stone do ty sady vubec nepatri a nebejt jeho tak tam vyslo presne 0 zajmavejch karet. Power toho setu je proste silene nizko. A je uz ted videt jak treba v porovnani s Avatarem je ta sada slaba, spoilery na Marvel Super Heroes taky svedci o tom ze tam ten power bude nekde jinde.
    Nicmene co jim rekordy trhlo je Final Fantasy
    BESH
    BESH --- ---
    JANDOS: Spiderman udajne zadny rekordy netrhal a kdo vi, jak se bude darit dalsim releasum.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    BESH: WotC uz probrany jsou. Universes beyond trhaj prodejni rekordy a magic je jedinej vydelecnej segment hasbra, vsechny ostatni divize jsou ve ztrate. Tohle bude pokracovat protoze to potrebuji dojit dal
    BESH
    BESH --- ---
    MATHES: Proste pokojne vyckejme, az se WOTC proberou a bude zase co resit. Kdo by tu ted chtel resit zelvy ninja a spidermany?
    HEERO
    HEERO --- ---
    MATHES: přemýšlel jsem, jak by to tady šlo updatovat a vlastně mě nic moc nenapadá, co by tady s tím nový admin měl dělat a k čemu by vlastně to předání bylo?
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATHES: porad se nikdo neprihlasil. prosim prihlaste se mi nekdo
    WRATA
    WRATA --- ---
    PLOMBDENTIST: Jsem docela rad ze online ma pod palcem Daybreak protoze tam pridavaji ty komunitni formaty docela svizne. Jenom za letosek Duel Commander za kterej jsem happy jak dva grepy protoze je to muj aktualni primarni format a verim ze stari harcovnici Premodern taky oceni. Bohuzel kvalita herniho klienta fakt hodne pokulhava a chtelo by to fakt velkej upgrade. Nicmene porad lepsi nez free veci
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Premodern Debuts in Contraption – Magic Online's Format Lab | Magic: The Gathering Online
    https://www.mtgo.com/news/premodern-on-mtgo-2025?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam