• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HEEROMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    HEERO
    HEERO --- ---
    WRATA: a kolik ti bylo? 10?:) tobě podle vzhledu bych netipnul víc než 35 :))
    WRATA
    WRATA --- ---
    Techna sem naposledy videl kdyz ho pustili z vezeni jak za sebou tahne nejakou holku na Narodni (cca 2004). Pak sem slysel ze se zacal venovat Pokeru. Obecne co vim tak docela dost magicaru z tech tech let 1998-2004 se venovalo Pokeru. Jedinej kdo mel uspech byl Skampa kterej vyhral skoro 700k € nekdy 09/10. Obecne me docela mrzi ze u ty hry vlastne zustalo strasne malo lidi ktery jsem poznal kolem roku 2000 :(
    RUI
    RUI --- ---
    BOREC: Ty jo, na starou Najádu mám krásný vzpomínky. Pro nás jako malý kluky byla velký dobrodružství už samotná cesta devadesátkovým Karlínem tam, no a když se tam pak člověk - vybavenej bílejma koněma a informacema z dva měsíce starý Legendy - dostal, čtyřikrát si zahrál dvě tři kola proti Tolarian Academy a pak šel Karlínem za tmy zase domů.

SOPTIK: Na Techna se v mejch kruzích taky vzpomíná. Kdykoliv jsme jako dvanáctiletý nebo třináctiletý kluci měli to potěšení s ním hrát, byla to vždycky velká škola života.
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    SOPTIK: byl jsem tam jednou (na duel turnaji), a imho je to tam super
    SOPTIK
    SOPTIK --- ---
    Chodite nekdo do the grail na commnder? https://www.thegrail.cz/ Premyslim, ze bych zasel :-)
    SOPTIK
    SOPTIK --- ---
    BOREC: To byl dobry sklep!:-D Melo to tam atmosferu. Ja si pamatuju Techna :-)))
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    ICARUS: to si pis, super parta, ted jsem tam nakej patek nebyl, ale 29.12. Chaos draft od 18:00 :) ma normalne ofiko spolupraci s wizardama, je na jejich strankach a porada i prereleasy atd atd. Draft kazdy pondeli jinak :)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    TMA: knihkupectvi myslim porad funguje, klub uz asi ne
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    PETGRIDUS: Na draftu jsem tam nebyl.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ICARUS: Já tam byl před pár lety na jedné návštěvě a překvapilo mne, že někde v kavárně/cukrárně prodávají Magic. Jestli myslíš tu u Letné.
    TMA
    TMA --- ---
    PLOMBDENTIST: Vážně? On to někdo obnovil? Já si pamatuju, jak klub DARION vyklízel v lednu 2014.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Chodite nekdo do Alchymisty? Koukal jsem ze se tam ma pry draftovat
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    ještě se chodilo hrat do Draciho Doupete v Pasazi Jiriho Grossmana.. to si pamatuju tam me ukradli desky...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    KUTAS: Ten malej krámek byl v pasáži u ČNB. Černá Růže je až dál
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    PETGRIDUS: to byla pasáž Černá růže, ne? Komiks (?) a pak se chodilo kupovat karty ještě do Jednorožce na Staromáku + ten krámek někde v Jungmance - tam frčel Doomtrooper.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Já si pamatuju, jak se chodívalo hrát do "Křižíkárny" nebo na zahrádku Slovanského domu před "rekonstrukcí", protože to bylo blízko krámku v pasáži ČNB, kde se prodával Magic a v pasáži se měnily karty.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    BOREC: to funguje porad
    BOREC
    BOREC --- ---
    PLOMBDENTIST: jop, to je ono
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    BOREC: myslis Krakatit?
    BOREC
    BOREC --- ---
    Taky se chodilo hrát kdysi do kavárny v patře jak byl ten fantasy shop v Jungmannově
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam