• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HEEROMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    ICARUS: myslel jsem si, díky moc za potvrzení
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    IFEELGOOD: Znova vybiras
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    Ahoj, prosím - za předpokladu, že glasspool mimic leží už na stole, a je kopie jakékoliv karty, a rozhodl jsem se jej blinknout, vrátí se do battlefieldu jako glasspool mimic? Tedy si mohu znovu vybrat jakou creature zkoppíruje, anebo se vrátí vždy jako ta první kopie z prvního ETB?

MATEJKYS
    MATEJKYS --- ---
    BESH: Jen tak rychle koukám na ten deck (nějaký náhodný list). Zdá se mi to jako all in, kde když mu střelíš Miniona, který umře na cokoliv, tak vlastně dohrál. Nebo se pletu? To mi po side přijde jako jednoduchá věc na vyřešení.
    A jestli hraješ BO1, tak to máš těžký.
    Jen se mi to nezdá jako něco šíleného. Ale možná mám jen z legacy, kde jsem T1/2 kills zažil nepočítaně, oproti Arena formátům posunutý práh bolesti :)
    BESH
    BESH --- ---
    ROBIN_SNNS: Tomu rikam zabava. Takhle presne si to urcite puvodne Garfield predstavoval. Peak MTG!
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    ROBIN_SNNS: tenhle deck jsem si postavil 🙂. Když máš dobrou startovní ruku druhé kolo hotovo
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Tak zapnu dneska arenu a prohraju dřív než vím co vůbec stalo:

BESH
    BESH --- ---
    Tak super no. Lorwyn jsem nevidel skladem ani jednou, ale fucking zelvi nindzove uz jsou tu a samozrejme skladem. Well done WOTC! 🤦
    WRATA
    WRATA --- ---
    Hele tady nekdo psal ze hraje obcas Canadian Highlander, je to hrani nejaky pravidelny? Kamarad shani lidi na obcasny hrani v praze
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Premodern je od vcerejska regulerni format na MTGO, uz ne jen testovaci Contraption.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    PLOMBDENTIST: Děkuji :)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    SEKELLE: kartu lze zaplatit zelenou nebo cervenou manou, vzdy jen jednou z nich, ale je to multicolor spell
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Ahoj, jdu si pro radu. Po dlouhych letech se zase dostavam ke hrani mtg a potreboval bych poradit, kdyz mam kartu Guttural Response, tak platim zelenou i cervenou nebo jen jednu z tech barev?
    BESH
    BESH --- ---
    ACHERON: Je to jeden ze dvou in-lore setu za cely rok, takze asi bude trochu vetsi zajem. :)
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    Hele o co jde s tim vyprodanym Llorwynem, to je fakt tak velkej zajem? Nebo se vykaslali na tisk, protoze to nejsou zelvy ninja?
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    Goldy v MtGA ve slevě..
    AIDA12
    AIDA12 --- ---
    Jako bylo by s tím dost sraní, ale mohlo být to být zajímavé..
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Co spis draft?
    MISTRKAT
    MISTRKAT --- ---
    Neuděláme nějaký Nyxcon? Commander v Praze?
    WRATA
    WRATA --- ---
    RUNYAR: Kdyz shadowspear vypne hexproof tak je na te karte dal napsany jenom svetle sede jako ze je neaktivni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam