• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HEEROMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    HEERO
    HEERO --- ---
    PLOMBDENTIST: aha, no mě zmátlo to, že například Shifting Woodland kopiruje permanenty z hrobu.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    HEERO: protoze permanent je VZDY na stole https://mtg.fandom.com/wiki/Permanent
    HEERO
    HEERO --- ---
    Ok, diky za odpověď, ale jsem upřímně trochu prekvapenej, protože se tam nepise, že permanent musi byt na stole, podle jakyho pravidla to tedy je?
    V0IT
    V0IT --- ---
    RUNYAR: bohužel ne
    WRATA
    WRATA --- ---
    HEERO: Neztrati, vidi jenom permanenty na boardu
    HEERO
    HEERO --- ---
    Konkrétně se ptám kvůli Sandmanovi, jestli pak ztratí tu svoji abilitu
    HEERO
    HEERO --- ---
    Dotaz, funguje Tishana i permanenty v hrobe? Napr kdyz bude mít bytost ablt, že se umí za manu vrátit z hrobu.
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    V0IT: nějaká akce na aréně? prosím když tak o info jak vybrat... děkuji
    V0IT
    V0IT --- ---
    byl u vás taky MtG koledník?

VFISA
    VFISA --- ---
    me furt bavi se synem hrat Jumpstart. Mam uz solidni cube (hlavne decky z foundations) a pokazdy je to zabava.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    HEERO: nějak jsem tomu prostě nepřirostl, vedle v Úvalech je docela velká komunita, kde jsem si byl jednou zastavit na jednu partčiku, ale prostě mě to nějak nebere. Takže jdu cestou draftů a budu doufat v děti alá ACHERON, mezitím si budu skládat kartičky do desek a semtam něco přihodim do jednokarťáků. Možná něco přeskládám a zkusím z toho nějaký zábavný commander.
    HEERO
    HEERO --- ---
    A nevzdávej to ani s commandrem, za mě nejlepší formát :)) ma to aktivní komunitu, dělají se pravidelně velký i malý turnaje, meta je zábavná, co víc si přát :)
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    KUTAS: hele nevzdavej to, ja uz mam doma s deckama slusnou herni tlupu, power level tech jejich baliku uz se priblizil casual modernu (vcera me 9 letej rozbil iluze s ajani lifegain deckem) a momentalne jsem po x letech doskladal asi tri commandery ktery ted prubezne se zajemcema rotuju a staci :D

Jinak 100 kartak jsem v ramci skaldani commanderu rozeskladal a i kdyz je to ideově fajn, v realu stejne ores tutory tahas stejny ty samy karty, takze nejaka variabilita ve srovnani s commanderem taky zadna vyhra podle me :)
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    HEERO: Commander
    HEERO
    HEERO --- ---
    KUTAS: jaká legenda?
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    BESH: Dobry shrnuti… ja uz teda x let hraju limited only, doma lehce updatuju jednokartaky (commander mi nikdy neprirostl k srdci prave diky tomu, jak to ovlivnuje ta porad stejna legenda) a pocitam, ze si je snad jednou zahraju s deckama nebo to vsechno jednou vyhodim.
    BESH
    BESH --- ---
    This Is Unsustainable | Magic: The Gathering
    https://www.youtube.com/watch?v=DVgsMgABF4s
    FARIN
    FARIN --- ---
    MATEEJ: nedavno jsem neco podobnyho vyrabel taky

WRATA
    WRATA --- ---
    MATEEJ: karta presne pro me :D
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---