• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HEEROMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    T_RAVEN: To se mi nějak nezdá.

deadtouch: "pokud zraníš, tak je to smrtelné" - ale ty nemůžeš zranit. Takže vůbec nemůžeš přejít přes tu bílou.
    protection from : funguje na danou potvoru, ale nechrání hráče

IMHO v takové situaci musíš část útoku nevyužit, anebo všech 6 do bílé potvory. Na hráče nemůžeš, pokud to není speciálně řečeno, nebo si neporazil potvoru.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    T_RAVEN: imho ano
    Trample + Deathtouch vs Protection or indestructible - Magic Rulings Archives - Magic Rulings - Magic Fundamentals - MTG Salvation Forums - MTG Salvation
    https://www.mtgsalvation.com/forums/magic-fundamentals/magic-rulings/magic-rulings-archives/570105-trample-deathtouch-vs-protection-or-indestructible
    VFISA
    VFISA --- ---
    to absolutne nechapu. nemas jmena karet? Kde se vzalo číslo 5?
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    pri posledni hre sme se zamotali v takove trivialite:
    cerna potvora 6/6 deadtouch trample utoci, hrac blokuje 8/8 protection from black. vysledek je ze cerna potvora umira, bila potvora zustava, hrac ztraci 5 zivotu (cerna assignuje 1 do bile a 5 do hrace, pri resolve dmg se aplikuje protection takze dmg nedostane)

je to tak nebo jinak? :)
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    500 goldů v mtga zdarma (ještě 20 hodin)
    WRATA
    WRATA --- ---
    IFEELGOOD: Vzdy se jedna jenom o jeho power. Pokud bys mu dal treba +3 do konce kola tak ztratis 5
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    _DOMINIK_: pardon, jsem mamlas, samozřejmě mám černo modrý balíček, nevím co to bylo za zkrat, že jsem napsal bílo modrej :) pardon, a děkuji moc za odpověď.

ještě mne napadá jedna otázka ohledně té jeho ability....vždy když dá dmg, ztratím tolik life kolik dá dmg. Má power 2, takže bych měl ztratit 2. Ale zároveň má deathtouch. Není to tak, že když třeba zabije creaturu s toughness 10 , ztratím 10 životů? Nebo je to vždy jen podle jeho power, tzn 2?
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    IFEELGOOD: ve standardu zadna barevna omezeni neexistuji, takze hrat ho urcite muzes. Nicmene, ta karta se casti za cernou, bez ni se neobejdes. Tudiz bych ti asi doporucoval udelat z tveho bilo-modreho balicku bilo-modro-cerny, jinak s Cecilem moc parady neudelas :)
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    ahoj, je legal hrát tuto kartu ve standard bilo modrem baličku, když se Cecil po splnění podmínek transformuje na bílou kartu? (jestli chápu tu bílou tečku správně)

ELENFANT
    ELENFANT --- ---
    ROBIN_SNNS: Tak jak to popisujes asi ne, ale par spellu to umi primo samo. Muzes zkusit hledat "excess damage".

CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ROBIN_SNNS: to asi ne, ale je něco lepšího: repercussion

ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Tak mne dneska napadlo: existuje nějaká karta, která dává kouzlům (instant, sorcery) trample? Tedy, když s tím zabíjete creature či planeswalkera, tak přebytek zranění přeteče na hráče?
    BESH
    BESH --- ---
    SEKELLE: Nekdo tady onehdy zminoval tenhle cube: https://cubecobra.com/cube/list/5b73c9bb-4928-4d6a-9580-30d5a718d925

Je to celkem easy postavit, staci koupit Foundations: Starter Collection a Beginner's Box a zbytek vytisknout a mas krasnou zasobu na mnoho limited her s kamosema. Pripadne Foundations (ale i 2020 a 2022) Jumpstarty jsou pomerne zabavne a znovuhratelne. Po hre vzdycky slozim zpatky a jsou ready na priste.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    SEKELLE: pokud nehraješ turnaje, tak ti nic nebrání karty tisknout.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    PLOMBDENTIST: No prijde mi to i tak sileny, pred rokem jsem se vratil k MtG a asi chci spis jen hrat nez sbirat. Takze si rikam, ze si proste kazdej rok koupim novy starter decky za par, abych akorat mohl hrat s kamarady, kterym to budu pujcovat a aspon rok od roku budou pomalinku pribyvat PCD a na kazdy setkani bude na vyber z vic druhu baliku.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    SEKELLE: muze i u novych, kdyz je v tom PCD nejaka vzacna karta, ktera se zacne masivne hrat, tak to PCD klidne vyskoci na nasobky
    WRATA
    WRATA --- ---
    SEKELLE: Lidi kteri to maji v Kauflandu na starosti jsou si velmi dobre vedomi trendu a co je zajem. Na zacatku prosince treba Red Bull udelal vanocni kalednar, 24 plechovek za cca 1k CZK, Kaufland to nastrelil na 2500 a vyprodal to behem 30 minut. U nas v Lidlu sem nasel akorat prazdnej kus regalu s cenovkou 999,-
    Tohle teda teoreticky muze byt kalkul u nich aby to mohli hodit pristi tejden do akce za 500,- a tvrdit jak je na tom skoro 70% sleva :)
    Ty lidi co to tam resi proste maximalizuji zisky jak se da.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    PLOMBDENTIST: To, že se cena může dramaticky měnit chápu u starších edic, ale ne u aktuálních :D Jako je to hodně úlet. Já právě bydlim u Tábora a tady se prostě MtG sehnat nikde nedaj, ale kaufland tu máme, tak jsem se mrknul na stránky a tam na mě vyskočilo tohle, tak jsem z toho malinko v šoku :D
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    SEKELLE: u mtg produktu se muze cena v case dramaticky menit, ale tohle vypada na ulet kuflandu viz https://www.najada.games/produkt/magic-the-gatheringfinal-fantasy-starter-kit-2GO42G?
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Neco mi unika nebo se v kauflandu totalne zblaznili? Tohle jsem nedavno kupoval za 359,- :O
    https://www.kaufland.cz/product/528154642/?search_value=magic%20the%20gathering
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam