• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    ASYD
    ASYD --- ---
    Dnes konci spoiler FF. Uz maji snad jen dve karty
    WRATA
    WRATA --- ---
    BOTA01: To je ale Final Fantasy, ne Edge of Eternities. A to co je v commander deckach je neco uplne jinyho nez to co bude v main setu
    BOTA01
    BOTA01 --- ---
    WRATA: Vzdyt uz jsou venku decklisty preconu, kde je skoro cely set.

Magic: The Gathering®—FINAL FANTASY™ Commander Decklists
    https://magic.wizards.com/en/news/announcements/final-fantasy-commander-decklists
    WRATA
    WRATA --- ---
    AMSTERDAM: Absolutne netusim, musis si pockat na spoilery jako vsichni ostatni
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    WRATA: a jina ocekavani, herni mechaniky?
    WRATA
    WRATA --- ---
    AMSTERDAM: Core, budem resit co se stalo s Tezzeretem po Phyrexii
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    Edge of Eternetis je Universes Beyond nebo Core set?
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    ROBIN_SNNS: pral bych mu tu radost, slozit ctyrkaretni kombo, bez hledani ve ctvrtem kole, se mu jiste nepovede moc casto :)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Tak jsem právě narazila na nepříjemné klofací kombo.
    Soupeř si vyvolal Putrid Goblin 1B se schopností persist a enchantment Solemnity (2W) se schopností "permanents (players, creatures, lands, artifacts, enchantments) cannot get counters"
    Když k tomu přidal ještě Ashnod's Altar (3) "sacrifice a creature: get 2) a potvoru se schopností "when this or another creature dies, target opponent looses 1 life and you gain 1 life" tak bylo kombo hotové.
    Asi netřeba zmiňovat, že už mne soupeř k tahu nepustil a hra skončila ve 4. kole.
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    PLOMBDENTIST: doplním ještě Worst Fears, Sorin Markov a Cruel Entertainment
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    ROBIN_SNNS: emrakul nebo mindslaver :-)
    YFKA
    YFKA --- ---
    ROBIN_SNNS: pravda, to nebude fungovat
    MATHES
    MATHES --- ---
    ROBIN_SNNS: ajo, jsem si to blbe precetl - ja mel intenzivni pocit, ze nic takovyho neni
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    YFKA: A jak přiměju protihráče co má zelený toxic, aby zahrál bílého Suncleansera? Ta schopnost karty uvádí "target opponent", ale mne mých (poison) counterů nezbaví.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    ROBIN_SNNS: Případně ještě Leeches, ale karty z Homelands asi nejsou na Aréně.
    MATHES
    MATHES --- ---
    ROBIN_SNNS: zbavit imho ne, ale jsou karty, ktery brani tomu abys je dostaval (Melira, sylvok outcast; Solemnity a urcite dalsi) pripadne limitovat kolik jich muzes dostat (Melira, living cure)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Tak jsem zase jednou ve hře potkala jedovatý balíček a napadlo mne - dá se vůbec nějak zbavit poison counterů?
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    HEERO: ja hraju Raffinu a ragavana celkem uspesne mazu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam