• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    čistě náhodou netušíte, kde by se dalo sehnat Kamigawa album na karty? Moje Google-fu se zdá v koncích a nikde žádné zapomenuté album nemůžu objevit....

Nemáte nějaký zahraniční eshop, kde takové starší věci koupit?

Dcera má menší sbírku MtG (vůbec nehraje), ale ulítává si na japonské mytologii a tak, takže má různé karty z Kamigawy... tak hledám správné desky a nechce se mi jít úplně cestou jiné hry jako Yu-Gi-Oh! apod.
    FARIN
    FARIN --- ---
    Jediný co si vybíraš je pořadí v jakým se to provede. Což je tady úplně jedno.
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    WRATA: u toho double damage je prave taky instead proto me to zmatlo
    WRATA
    WRATA --- ---
    Pro jistotu sem se zeptal judge a skutecne se stane oboje
    WRATA
    WRATA --- ---
    T_RAVEN: Specificky u tehle kombinace karet ne protoze tam mas instead takze si musis vybrat
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    WRATA: nestanou se oba (puvodni token + mapa + thopter)? podle toho prikladu v pravidlech co daval farin by mi prislo ze to tak jde interpretovat... 🤔
    WRATA
    WRATA --- ---
    A jeste navic se stane jenom jeden z tech efektu, takze si musis vybrat zda chces thopteru nebo mapu
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    FARIN: díky
    FARIN
    FARIN --- ---
    IFEELGOOD: ne, tohle by melo byt pokryte rule Replacement effect 614.5

614.5. A replacement effect doesn’t invoke itself repeatedly; it gets only one opportunity to affect an event or any modified events that may replace that event.
    Example: A player controls two permanents, each with an ability that reads “If a creature you control would deal damage to a permanent or player, it deals double that damage to that permanent or player instead.” A creature that normally deals 2 damage will deal 8 damage—not just 4, and not an infinite amount.
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    zajímal by mne váš názor.... když budou tyto dvě karty na stole a vytvořím artefakt token, nespustím tím endless loop přísunu toptér a map ?

YFKA
    YFKA --- ---
    nové B+R
    Standard: Vivi Ornitier, Screaming Nemesis and Proft's Eidetic Memory are banned.
    Pioneer: Heartfire Hero is banned.
    Modern: No changes
    Legacy: Entomb and Nadu, Winged Wisdom are banned.
    Banned and Restricted Announcement – November 10, 2025
    https://magic.wizards.com/en/news/announcements/banned-and-restricted-november-10-2025
    STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    Uz to drtím 😉

STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    MTG Arena vyřešena. Díky
    STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    RUNYAR: NN, hlavně kvůli Cube Draft
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    poslušně hlásím - draft token se slevičkou na MTGA právě ted (a imho do zítřejších 16:59)

slevička, kterou vždy rád využiju.. #limitedonly
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    MATHES: já hrál 4,5roku na zařízení co nesplňovalo požadavky, respektivě ve storu prostě Arena nebyla a jestli jsem nějaký problém kdy se mne to kouslo? tak max 10 a to jsem hrával první roky mého hraní na 10-15 vítězných na den... jako záleží asi na jakém zařízení no.... Nokia 3110 asi né no :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    ASYD: A to si hral na zarizeni ktere nesplnuje minimalni kriteria?
    ASYD
    ASYD --- ---
    WRATA: Zajimave. Kdyz jsem reklamoval vstupne na Arene tak mi vse vratili bez kecu nahned.
    Ani nevim zda jsem zadaval platformu
    MATHES
    MATHES --- ---
    RUNYAR: pokud clovek nehraje limited ani nehraje ranked, tak ano - je to asi jedno. nicmene pokud chce clovek grindit ladder, nebo hrat limited, tak je to proste velky spatny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam