• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KINGFISHERRed hot chili peppers - pleasure spiked with pain ... it's my aeroplane !
    ALESH
    ALESH --- ---
    Give It Away Live 1992

to je snad nejhorsi verze... a anthony hraje na kytaru :)

http://www.youtube.com/watch?v=j-7_vAuts6s
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    MAN25: JO! :-) ..
    MAN25
    MAN25 --- ---
    KINGFISHER: je nutno odpovidat?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ANKETA

13 odpovědí, 13 hlasů k dispozici..
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    MAN25: myslíš chilli a chili ?
    MAN25
    MAN25 --- ---
    ZDN58: ze to spousta lidi neumi napsat jsem si zvykl ...ale ze to pisou spatne i v obchode to uz je co rict ...
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    sestra si one hot minute asi v roce 97 (to mi bylo 10) koupila spolu s novou hifivezi - jelikoz ho neposlouchala tak jsem ho o rok pozdeji zabavil a dodnes ho mam zabaveny :) na cenovce je 599, a z prodejny tam ej jeste velka nalepka "Red hot chilli peppers!". ono me to album i dost ovlivnilo v ramci hrani na kytaru, podvedome jsem si odtamtud vysosaval nektery navarrovy forky a snazil jsem se je napodobit :) jinak ten booklet je uzasnej.

californication pro me bylo docela zklamani, ale porad tam je par velmi dobrejch skladeb. energie z predchozich nahravek je bohuzel ta tam. by the way byl pro me (je a vzdycky bude) silenej propadak a naprosto nejhorsi deska rhcp - napred jsem neveril ze to vubec je od nich, jeste ted kdyz si vzpomenu na zephyr song tak se mi navaluje. od stadium arcadium jsem nic necekal a nakonec z toho pro me osobne vylezlo takovy druhy californication, proste poslouchatelnej pop ale uz to pro me nejsou RHCP ktery hrajou jako o zivot - spis takovi umirneni strejdove kteri trochu tezi ze svy minulosti a snazi se dokazat ze jsou jeste porad potrhli typci jak pred dvaceti rokama.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ERVIN: jinak mě strašně sralo, jak všude hráli Californication song.. v MTV to hráli snad 20x za den dva měsíce v kuse.. to mě docela red hoty znechutilo..
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Moc dobře si vzpomínám, když jsem si v 95tym šel One Hot Minute koupit (bylo mi 12let).. tehdy cdčka byly celkem drahý a přehráváče jakbysmet. Cdčko stálo snad 650,- a kazeta nějak 350,- .. už ani nevim kde jsem ty peníze vzal, ale měl jsem z tý kazety fakt ohromnou radost. Samozřejmě jí do teď mám doma a nehodlám se jí nikdy zbavit. Stáhnul jsem si to v mp3kách z netu, ale ten feeling v těch 12ti letech, kdy jsem tu kazetu dal do walkmana a zabrnkali první tóny Warped a já si prohlížel booklet a hltal každou sekundu tý skvělý hudby a čekal na další písničku a na další a další..
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ZDN58: Absolutně s Tebou souhlasim.

I přes to, že je to jeden velkej heroinovej jam, tak je to deska, na který se toho stane pro mě hrozně moc. Taky je t asi tim, že jsem ji slyšel jako první, ale nemá to chybu. Tahle deska je pro mne, jako fanouška asi stěžejní. Fruscianteho moc rád nemam, Blod sugar je ještě ok... ale to je tak všechno. Po One hot (nepočítám nějaký ty best ofka mezi tim, či co to tam bylo) jsem se zhrozil z Californicationu, po Californicationu jsem se zhrozil z By the Way a rád se vracel k Cali a Blod sugar a říkal jsem si, tak už si daj pokoj a Stadium bude zase nářez jako na Bloodu (ještě všude ty samochvástačský články, jakej to bude comeback). Jaké zklamání, když jsem si to poslechl. Kdyby Udělali výběr z toho dvojcéda nic by se nestalo...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    ALESH: ja myslim ze to byl docela vysmech, vic lidi si z nich takhle delalo prdel :)
    MAN25
    MAN25 --- ---
    ALESH: a ja cekal nejakou fotku pochybneho charakteru :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    http://www.youtube.com/watch?v=YRp3enZ4LMc

zejimalo by me, jestli to v 1:35 je vysmech nebo pocta guns n roses .)
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    ZDN58: Souhlasím. Navarro hraje peklo. Vždycky, když poslouchám Jane´s Addiction, tak žasnu nad jeho uměním...
    ALESH
    ALESH --- ---
    ZDN58: me se na tom songu nelibi zpev, ale miluju ten rif a intro ..hlavne v live verzich:)

ale jinak je pravda ze ty novy desky uz nejsou tak dobry..ale tak uz to bejva. Ze stadium arcadum jsem byl chvilku nadsenej, ale ted uz po tom ani nevdzechnu (i kdyz dani california se mi nelibila hned :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ALESH: twe tak to je moc.. fuj.. ty zuby, strupy. bleh
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    ALESH: me se treba strasne libi jak hral na BSSM - ve funky monks je i videt jak si tam proste prisel s cigarkem a na prvni pokus ty veci nahral :)) ja ho spis vnimam jako cloveka co ma vynikajici napady nez jako kytaristu - stejne jako treba Keitha Richardse (taky neni "precizni", ale umi napsat skvely veci). zrovna can't stop by se mi libilo s navarrovskejma oktavama :) ale jinak ten song nemam rad.
    ALESH
    ALESH --- ---
    ZDN58: ja mam radsi johna..neni tak precizni, ale to se mi na nem prave libi :) Nedokazu si treba predtavit, jak bych navarra zahral can't stop.
    Kdyz poslucham jak hraje, tak mam pocit, ze hudbu citime stjene...akorat on je mnohem talentovanejsi :)
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    ad one hot minute: vsecko co vydali po tom uz je imho tak trochu revival toho jak hrali driv (meli by zase zacit smazit ;)). zrovna one hot minute mam nejradsi spolu s mother's milk, mozna taky proto ze jsem ho slysel jako prvni a mimo jine taky kvuli perfetkni kytarovy praci od Davea. hrozna skoda ze se k tomu nechtej vratit. rozhodne mam jako kytaristu radsi Navarra nez Johna, John zas pise supr pisnicky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam