• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELISSANezkrotná hříva aneb taky máte na hlavě něco, co si žije vlastním životem a odmítá poslouchat? :)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Takže a teď co se samotného téma diskuze týče..
    Sama jsem majitelka vemi bujaré hřívy. Což o to, napohled vypadá pěkně : mám dlouhé (teď jsem je zkracovala, ale pořád je mám víc než do půli zad) husté vlnité vlasy. S tou praktičtější stránkou věci už je to ovšem horší. Jakékoli pokusy o nějakou trvanlivější učesanost (v mém případě víc než deset minut po tom, co vyjdu ven :) ) jsem už téměř vzdala. Za prvé samotný hřeben se mnou bojuje a jsem ráda, když ho vůbec protáhnu po celé délce vlasů. Za druhé, moje vlasy jsou dost tlusté a hrubé (pravděpodobně vlivem genů po indických předcích, jiné rozumné vysvětlení pro to, proč nevypadají ani trochu evropsky, nemám :) ), takže jsou prakticky neupravitelné..a to ani kdybych na to naplácala kdovíjak tužidla, todlencto vyžaduje minimálně cement :)
    Jediné, co jakžtakž funguje, aby mi nelítaly do všech stran je narovnat je..sice mi to vydrží maximálně půl dne (když si to dělám sama, jednou mi to udělala kadeřnice se všemi možnými přípravky a vydrželo to dokonce dva dny :) ). Na druhou stranu, se mi úplně nechce je narovnávat, mám je ráda vlnité, takže nejsem příznivcem tohoto řešení.
    Neznáte někdo nějaké přípravky, u kterých máte pocit, že fungují a zvládnou zkrotit nezkrotiletné? Něco takového bych docela uvítala :)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Takže, vážení.. Vítejte v právě vzniknuvším klubu :) Co bude tématem, se můžete dočíst v názvu a v záhlaví. Co se týče budoucích příspěvků, ponechávám volnost, originalitě se meze nekladou, ale prosím, ať to aspoň trochu souvisí, neodbíhejte moc :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam