• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELISSANezkrotná hříva aneb taky máte na hlavě něco, co si žije vlastním životem a odmítá poslouchat? :)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    SIKY: Od Baley jsem si zrovna koupila masku na vlasy, ale ještě nevyzkoušela. Tak uvidím, co to udělá ;) Balea je vůbec dobrá značka a přitom levnější než většina ostatních.
    SIKY
    SIKY --- ---
    MELISSA: jeeee, kudrnaty takhle dlouhy.... to zavidim!!!
    mam dobrou zkusenost s penovym tuzidlem od Welly na kudrnaty vlasy... ale mam kratsi a uz nejsou takovy krepaty jak driv... tak nevim... Dobrou zkusenost jsem jednou ucinila s nejakym takovym tim levnym produktem od Baley (DM), bylo to mliko na uhlazeni vlasu pri zehleni. Chtela jsem vyzehlit, ale nejak mi do toho neco vlezlo, tak jsem nechala normalne uschnout do kudrn a byly krasny :)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Zrovna řeším, co s těmi vlasy provést, až půjdu na školní ples a už jsem z toho na mrtvici: Jakékoliv uhlazovací šampóny, balzámy, masky a bůhvícoještě ze záhadných důvodů fungují jenom na spodní vrstvy, kdežto ty vlasy nejvíc na ráně okamžitě poté, co vylezu ven z baráku, začnou vypadat jak po zásahu elektrickým poudem. Ne, že bych je neobdivovala, že dokážou přes svoji délku (cca. do půli zad, ale dělaly to, ikdyž jsem je mívala až pod zadek) trčet všude okolo, jenže to vypadá všelijak, jen ne upraveně.
    Ale narazila jsem na jednu věc od Schaumy - šampón, kondicionér, balzám s makadamovým olejem (žluté flakónky), co by měli vlasy krotit (roztřepené konečky, uhlazení) a opravdu fungují! Háček tkví v tom, že jen na temeno hlavy, zbytek hřívy se vesele cuchá dál.
    SIKY
    SIKY --- ---
    VERCA_ZABA: s rovnyma tezkyma vlasama toho asi moc neudelas, ty proste visi... stejne jako ja nikdy nevyhladim moje vlasy do vzhledu reklamy na sampon... ... s trvalou ti chvili asi vlny vydrzi, ale spis na takovych vlasech drzi mokra trvala, tedy mensi lokynky. Nevim, to je asi spis na dotaz kadernici. (kdyztak muzu zkusit)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ahoj, mám dotaz, mám rovný polodlouhý vlasy, jenže oni ty vlasy jsou furt rovný a těžký jako hřebíky. Ted si je chci nechat narůst delší, jenže čím delší jsou, tím jsou splihlejší. A když si kulmou zkusím udělat vlny a přelakuju to dostatečně, tak mi stjeně vydrží tak maximálně pár hodin a pak to jsou zase hřebíky. Jde třeba udělat nějaká jakoby trvalá na větší natáčky? Abych neměla na hlavě pudla, ale jenom pár vln, který ale drží
    AMASITA
    AMASITA --- ---
    hola! doporucuju Sunsilk krem proti krepovitosti.. nemuzu si vynachvalit a to kudrnaty na hlave zrovna tak .)
    SIKY
    SIKY --- ---
    PSYCHEE: me jednou moc hezky ostrihala jedna kadernice v dejvicich, ale uz nevim presne, jak se jmenoval salon. Zjistim od kamaradky a dam kdyztak jeste vedet.
    Jinak jeste salon Iva na Sokolovsky (pokud teda jsi z Prahy), tam s kudrnatyma hlavama taky maji zkusenosti.
    Kazdopadne to bude chtit asi trochu zkratit, abys ty vlasy ozivila :( Nevim, jaky uces mas ted, ale na hustych kudrnatych se vyplati trosku sestrihat... spodni nechat dlouhy a pak nechat kousek jakoby "schod" a teprve pak sestrihat...

    Jinak dneska poprve vyzkouseno penovy tuzidlo na kudrnaty vlasy od Wellaflexu a vypada to docela dobre, zpevneny kudrny, ale neslepeny, uvidime, v jakym stavu se probudim :)
    PSYCHEE
    PSYCHEE --- ---
    holky, mam husty, suchy, roztrepeny kudrnatovlnity vlasy, ty nejdelsi tak po lopatky ve zvlnenem stavu.

    chtela bych vytvorit naky zajimavy uces, uz jsem zkousela dve velmi dobre kadernice na doporuceni (videla jsem jejich vytvory) ale proste s tema mejma vlasama zkusenost nemely a nebyla jsem uplne spokojena, jak bych si predstavovala.

    nemate nekdo tip na dobreho kadernika nebo kadernici v Praze, ktera ma zkusenost s takovymi vlasy?
    MERINO_GIRL
    MERINO_GIRL --- ---
    SIKY: Moc děkuju to s tim ručníkem provedu při první příležitosti:-)
    SIKY
    SIKY --- ---
    MERINO_GIRL: jo aha :/ tak leda nesmejvaci masky, ten gliss kur mi prijde docela fajn
    jinak k lepeni gelu: dobry je treba vlasy nagelovat nebo protuzit penovym tuzidlem a pak jeste trosku pomackat rucnikem. To mi radila kamaradka kadernice, ze tam toho gelu nezustane moc, aby se ty vlasy nelepily. Proti krepovitosti me napada jeste treba jednou za cas zabal z olivovyho oleje, ale s tim uz jsem dlouho nic nezkousela, protoze me teda pomaha prave gel na vlasy nejlip.
    MERINO_GIRL
    MERINO_GIRL --- ---
    Díky díky....já bych právě potřebovala něco co neni na bázi gelu...aby to byl vážně krém jako aby ty vlasy potom nebyly slepený....
    SIKY
    SIKY --- ---
    MERINO_GIRL: u me nejvic zabira jakykoliv gel nebo tuzidlo na morko a nechat volne uschnout... gel v posledni dobe kombinuju s takovym kremem od Schwarzkopf Gliss Kur Total Repair, trochu toho do mokrych vlasu a pak trocha gelu... Ale vzdycky zalezi na kudrnach, jak mas husty vlasy, jak moc se prstynkujou a pod...
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    MERINO_GIRL: Já krotím jenom vlny ne kudrny, ale zabírají na ně výrobky řady Elséve ;) Jinak mi kamarádka doporučovala značku Redken, ale poměr ceny a velikosti jedné lahvičky mě značně odrazuje, takže účinnost nemůžu potvrdit.
    MERINO_GIRL
    MERINO_GIRL --- ---
    Ahoj lidi nevim jestli to sem už někdo nepsal ale potřebovala bych vědět kde sehnat něco proti krepatění kudrnatejch vlasů:-) nejlíp krém nebo něco takovýho díky
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    book!

    COLISA
    COLISA --- ---
    neco takovyho by se mi taky hodilo.. a kolik to tak stoji?
    VENDETA
    VENDETA --- ---
    KRKA: zkus odvar z kopřiv - příroda je příroda ;)
    KRKA
    KRKA --- ---
    zdravim, mate nekdo zkusenosti s necim fakt dobrym a hlavne ucinym na mastne vlasy aby se tak rychle nemastily?
    VENDETA
    VENDETA --- ---
    SIKY: ne v poho ;) za všechny typy na ten muj "štětkomop" předem dík - sem někdy pastnu fotku jak vypadám, když má čerstvě umyto a uschnuto;)
    SIKY
    SIKY --- ---
    VENDETA: aha :) no tak to jo :) tak prestavam chytracit ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam