• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DREAMCASTERNěmecko
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    AYOS: http://www.freetekno.de/html/party.htm

Třeba tady u nás jsou všichni vesměs clubbeři, ač často mnohem otevřenější, než ty naši. Jsou tady dvě partičky, který dělaj párkrát za léto open airy pod železničním mostem u nákladního přístavu na soutoku Rýna a Neckaru, ale nejsou to žádný rychtapičonetwork23travelleři, ale "normální" borci, který prostě baví zatrsat si pod hvězdičkama. Letos ještě nic nedělali, ale jednou za čas (například zrovna teď v sobotu při příležitosti Katholikentage) se dělá NachtTanz protidemoška, což je v podstatě legální streetparty průvod, kterej pojede prej až do půlnoci...

Sám jsem zvědavej, zatim jsem tady byl jenom po klubech a halách...

ZUM TEUFEL/MIT DEM KATHOLIKENTAG
    SOCIOLOZKA
    SOCIOLOZKA --- ---
    AYOS: Das Buchungssystem je rezervační systém a Bahnmitfahrgelegenheit bych přeložila jako příležitost spolujízdy vlakem. Kdyžtak mě někdo opravte.
    FLEGMA
    FLEGMA --- ---
    DUHOS: Taky mi to tema prijde nejak tabuizovane mezi Nemci.
    JENNE
    JENNE --- ---
    ANDY_WARHOL: taky nemluvim o vozeni sem...;), kdyz mam holandsko za rohem...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    jenze to je blby si to vozit, kdyz tam kontrolujou na hranicich jak svine, navic to sledujou i kamerama a kdyz tam budes jezdit castejc, tak si na tebe pockaj. za par dni taky stopnou nektere coface prodej cizincum a do nekolika let to bude platit celoplosne, nicmene cerny trh bude samozrejme fungovat dal
    JENNE
    JENNE --- ---
    :-)))njn, tak my jsme mimo velke mesto(takze takove zkusenosti nevedeme), ale do Holandska to je cca 25min....
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    no jo berlin, tam je situace prece jen jina nez ve fr. fr je pro me takovy divnomesto. kdybych tu nebyl kvuli praci ale zabave, volil bych radsi berlin
    JUWELIUS
    JUWELIUS --- ---
    na to tady docela solidne fungujou soudruzi z Afriky ... (: Clovek ma nekdy pocit, ze jde nakupovat travu do samosky, jak je to cele super organizovane ... je to cele s frontama (kdyz je patek) ... jakesi prepazky, skryse, pytlicky, obcas se objevi africanka s detskym kocarkem, ve kterem ma misto ditete proviant pro prodejce, u cest jsou nahaneci, kousek dal strazci, horska kola pro pripad schovana v krovi ... a cele je to situovane ve velkem parku ... http://de.wikipedia.org/wiki/Volkspark_Hasenheide (v zaveru je i zminka)

nerad bych, aby to vyznelo nejak spatne..ale kdyz byly pred dvema lety ty silene sucha... veskera trava a louky byly vyprahle do zluta ... stejne tak zhnedle osamocene stromy, jak nekde v Savane ... vzduch se horkem jen tetelil a mezitim vsim v tech kroviskach Ti cernosi ... no clovek nemel dalek od toho si predstavit, ze uz je v Africe (:
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ja tu nic neshanim, kdyz sem se sem stehoval, tak moje pritelkyne zapomela v jedne krabici sklenici a protoze tu nemam s kym, tak toho mam pomerne dost porad a ubyva to pomalu. je to jen venek, nic silnyho, ale staci to
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Tak jo, kdyz uz se to nakouslo.. :)
    Jak tady shanite koureni? A jaky mate zkusenosti s pristupem nemcu a mladeze ke koureni konopi?
    Me pripada, ze o tom mluvi asi jako u nas fetaci o perniku (zkusil jsem to a nemam to rad)..
    Asi jako kolega od kamose z prace.. Ma neco s kolenem, tak jsem mu dal mast a on ze jo, ze to zkusi.. Kamos se ho pak ptal, jestli si obcas zahuli a on, ze to jednou zkousel, kdyz mu bylo 17.. A pred nedavnem z nej vylezlo, ze kazdou sobotu maji s brachou a par lidma hulicske seance, hrajou na bubinky, pijou whiskey a tak.. :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    AYOS: a ty me pak pohostis vecma z popelnice vid. a to kdyz prijedu tak ti garantuju ze pak dostaneme oba hlad
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    AYOS: ja sem smerem fulda, tak primo ke me je to kolem stovky
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    AYOS: hele sel sem z jedny samponsky party, co me ani trochu nebavila, kde sem byl protoze tam performoval jeden muj potenicalni obchodni kontakt (hodlam se do budoucna venovat i software pro muzikanty) a nahodou sem narazil na stanovy mestecko, ai ve tri ctyri rano tam bubinkovali, tak sem je tam vsechny za trest zhulil a sel sem dal :) ale o mem pravidelnem vyskytu neuvazuju. jinak ja bydlim asi 60 km od frankfurtu, tak se kdyztak stav, az tam pojedes
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    AYOS: takze je to popelnicovej fetis, jinak by ses na to vykaslal :)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    AYOS: hele tady lidi proste projdou kolem a je jim to sumak. nesetkala jsem se s tim, ze by nas nekdo odnekud vyhnal (coz je imho "nejhorsi" co se ti muze stat:) a ani jsem neslysela ze by se to nejak stavalo nekomu jinymu. bydlime v prenzlauer bergu, to je ctvrt kde jsou hlavne duchodci a rodinky s detma a chodime se hrabat v popelnicich i behem odpoledne pred zavirackou. a potkavame tam i lidi, do kterejch by to clovek vubec nerek; jednou tam treba prisel takovej starsi velmi dobre upravenej pan, pozdravil nas, vytah rybarskej prut, vytah si dva pecny chleba a zase odesel :)
    na to optani je to samozrejme lepsi, ale ja bych to teda nebrala ani za minimalni cenu, nevim proc platit za neco, co je "na vyhozeni". nicmene timhle zpusobem se da sehnat vetsinou jen pecivo a podobny produkty, ktery se musej vyhazovat kazdej den, ovoce a zelenina uz je horsi, o zivocisnejch produktech ani nemluve...
    FLEGMA
    FLEGMA --- ---
    O tom kontejnerovani mi vypravel kamos, co pracoval v Irsku. Byly hlidany ochrankou u marketu, prestoze se to stejne odveze nekam na smetiste. Tak tam vzdycky prijeli autem, nahazeli to tam a zas naskocili, mezitim je pronasledoval sekuritak. Druha strategie byla se v kontejneru nepozorovane zakempit a uvnitr rozjet la grande bouffe :-) Teda nevim, vadil by mi ten smrad, ale ma to nadech dobrodruzstvi.
    JENNE
    JENNE --- ---
    ANDY_WARHOL: no asi v principu jo.. (proto mistni zacali s Tafel - coz je lifrovani prebytku a prerozdelovani lidem na hartz IV atd, coz je urcite rozumnejsi, nez vyhazovani do kontejneru, navic pro Tafel delaji dobrovolnici)...
    Ale jestli tohle uspokoji aktivistu-dumpstera, to nevim... taky se v tom nevyznam ;)))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    jediny dalsi duvod ktery menapada (pokud to neni protoze nemam penize a nebo protoze chci zabranit plytvani jidla) ze jde o nejaky popelnicovy fetish, ale to predpokladam je nesmysl :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    rikam ze tomu nerozumim, jen mi to prijde praktictejsi si to vzit nez to do toho kose vyhodi, nez to z nej pak lovit. jestli ma byt ucel neplytvani potravinami, tak to naplnis i takto ne ?
    JENNE
    JENNE --- ---
    ANDY_WARHOL: njn, jenze o to v principu u dumpster nejde .. (nejde o to, ziskat jidlo protze nemas prachy)..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam