• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DREAMCASTERNěmecko
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    a co bez prace? to mi nikdo nic nepronajme???
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ADLETA: pronajal sem si byt bez realitky, zaplatil sem akorat kauci, dva hole najmy, prinesl jsem potvrzeni z prace, ze me tu zamestnavaji.
    vse ok, majitel je v pohode. nemam zadny problem, uz tam bydlim asi rok a neco.
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    ahoj, mam dotaz ohledne bydleni. Proveruje pronajimatel nejak, zda ma clovek dostatek financi nebo pracovni smlouvu? A pak jeste jeden...mate nekdo zkusenost s pronajimanim bytu jinak nez pres kancelar?Videla jsem, ze takove nabidky existuji a potom se nemusi platit provize, ale nejsem si jista jestli pak nehrozi nejake roziko...Diky moc...uvitam jake koliv rady ;-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ANDY_WARHOL: tim myslim samozrejme samotny fr
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PERGL: kdyz je hezky, tak hodne lidi zevlujou u reky, jsou tam stanky a je tam takova prijemna atmosfera. to je dobry, kdyz se spis chces seznamovat
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PERGL: ve frankfurtu mas 14 muzei, nebud linej a podivej se aspon na internet :)
    PERGL
    PERGL --- ---
    zdar lidi muzete mi doporucit neco zajimaveho ve frankfurtu ci okoli? nejaky akce ci muzea? zrovna jsem dorazil do offenbachu, je tu silena nuda
    INITI
    INITI --- ---
    ahoj, nejste nekdo nahodou od hamburku a mate cestu autem do cech? nasel jsem si na ebayi super kolo, akorat majitel preferuje jen osobni predani. kdyby se nekdo nasel, bohate bych se odmenil.) kdyztak posta. diky
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ja jedu tento patek, pristi ne
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    mam par dotazu
    rad bych zacal jezdit do cr vlakem, koukal sem na banhof card, zjistil sem ale ze maji i slevu na railjet nebo jak se to menuje. to se da zaridit i v ramci in karty. mate s tim nekdo zkusenosti ? jestli to funguje kdyz si budu objednavat jizdenky na bahn.de ? potrebuju si ty jizdenky objednavat operativne a neprichazi pro me v uvahu to planovat 3 mesice do predu, takze to chci resit pres tu banhof pripadne in kartu, protoze jinak je to zbycecne pekelne drahe

druhy dotaz,. az se budu vracet z nemecka, bude mi velmi chybet nakupovani na ebayi, vzhledem k tomu, ze nejspis budu bydlet na sumave, napadlo me zridit si nekde v nemecku u hranic neco jako pobox. mate nekdo nejake informace jak se to dela a zda to lze ? budu si tam nechavat posilat balikove zasilky, listovni nejspis vubec.
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    RODWY: jelikoz tady neustale mame mrte couchsurferu, tak bych se toho moc nebala ;)
    RODWY
    RODWY --- ---
    DLOUHA_POTVORA: to abys udelala party.)
    nebo to o5 skonci v kontaku:(
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    jak tu asi pred mesicem probehla ta diskuze o dumpster divingu, mam takovou potrebu se svama podelit o tenhle obrazek. dukaz, ze kupovat v berline jidlo je vazne na palici.

jedna se o ulovek z kaisers na greifswalder strasse.
    vypichla buch zejmena mozzarelu, tunak, trtinovy cukr, sendvice s prosciuttem a babovku 8-)
    /files/000/008/802747_2cb8520b3dd51cc448e8/original.jpg"/files/000/008/802747_2cb8520b3dd51cc448e8/original.jpg" width="500">
    JUWELIUS
    JUWELIUS --- ---
    FLEGMA:
    tjo .. kdyz sem tady poprve videl stare Turky, kolem sedesati, jak ucucavaji kolu z lahve a drtej vsechny soupere, take sem moc nechapal .... (: Jinak je to tu fakt fenomen. V kazde praci je nekde fotbalek ... a onasem private nemluve, takze trenuju co se da.

AYOS:
    ANDY_WARHOL:
    kdyz sem tu zahledl ty poznamky o Sumave, odboji, privazovani ke stromum a kaceni stromu, letajicich triskach apod., nemohl sem si nevzpomenout na film "If a Tree Falls: A Story of the Earth Liberation Front" ... nejspis znate, ale pokud ne, urcite doporucuji.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    hodne aut je ted ovlajkovanejch, coz je celkem normal, ale vtipny sou ti, co maji zda se krizi identity, zijou tady, ale jsou to treba polaci, tak maji jednu vlajku nemeckou jednu polskou.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ja sem si jen vsim, ze zacaly kontroly, asi kvuli ozralejm fanouskum
    FLEGMA
    FLEGMA --- ---
    Fenomen sedesatiletejch dedku, co maj namastrovanej fotbalek je asi ciste nemecka zalezitost, tohle jsem v CR fakt nevidel. Kamarad, co jezdi do Deutschlandu na turnaje mi vypravel o nejakym legendarnim duchodcovi tak 80 let, tresou se mu ruce, sotva stoji, ale vsechny porazi. Co se v mladi naucis...
    FLEGMA
    FLEGMA --- ---
    LOSTINSPACE: Dneska nas na fotbalkovym (Kicker) turnaji IT firem ve Wolfsburgu rozsekal tym Lost in Space, kterej se zaroven stal vitezem turnaje. Nevis o tom neco, panacku ? :-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ne promin, nevedel sem co vsechno delas a smekam pred tebou klobouk
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    AYOS: to nejhorsi co sem ji mohl udelat, nema ze me ani korunu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam