• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DREAMCASTERNěmecko
    RODWY
    RODWY --- ---
    cau,nejste nekdo v Duisburg nebo okoli?
    _HABU_
    _HABU_ --- ---
    23. listopad by mohl klapnout i u mě. ;)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    me to prave vychazi dost pravidelne, ze sem jednou za mesic o vikendu tady v dojclandu sam a mam samozrejme chut neco podniknout, ne ze bych se doma nudil, ale tak zas sem celej den jen zalezlej jak jezevec, kdyz sou tu se mnou holky, tak neco podnikame, jedeme na vejlet a tak, ale kdyz sem sam, tak to je hruza.
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    ANDY_WARHOL: 23. listopadu je dost daleko na to, aby to neklaplo ;-D Já jsem pro.

BLUT/MONAT
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    skoda, ja zas budu moct tak az za mesic.
    dva vikendy v mesici totiz sem v cr a vzdy 14 dni je tu se mnou moje rodina, takze to chci byt o vikendu s nimi.
    takze za me mohu az o vikendu kolem 23 listopadu.
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    ANDY_WARHOL: Jé tak to nemůžu bohužel já - v Čechách jsou prázdniny, tak přijede brácha na návštěvu i s dětma.... kdykoliv jindy od 13. října mám víkendy volný, ale zrovna tenhle jedinej ne ;-D

TUT MIR LEID/NOCH MAL BITTE
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ja bych mohl o vikendu kolem 27 rijna
    _HABU_
    _HABU_ --- ---
    ANDY_WARHOL: Myslím, že to lze nastavit v menu Service-Center / Ihre Daten (tam zadáš e-mail) / Persönliche Einstellungen / Info-box. Ale stopro to budu vědět příští týden, kdy tam přijde nějaká škvára. ;)

Btw. co ten sraz? Jak jste na tom?

ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    _HABU_: no taky sem si myslel ze to musi jit a u vr bank to nikde nemaj a to demo sparkase to zda se taky nikde nenabizi
    _HABU_
    _HABU_ --- ---
    ANDY_WARHOL: Sakryš, to jsem si ještě nenastavil, takže nevím. Ale podle mě jde o zásadní funkcionalitu, takže to určitě musí jít. Vyzkouším a dám vědět.

@ostatní: Děkuji za linky! Neznal jsem ani jeden a připadám si jako analfabet. :-o
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    JENNE: diky
    JENNE
    JENNE --- ---
    ANDY_WARHOL: Konkretni zkusenosti s uznanim bonusu z Cech neposlouzim, zkus se jeste poptat na germany.cz

PFAUST
    PFAUST --- ---
    ahoj, jen tak pro krátké info - říkám si, že se podělím a možná načerpám inspiraci. ne tedy na moc dlouho, jen na dva týdny, v sobotu mizím k našim sousedům (je to pro tyto účely http://www.ssm-seminar.de/). tak se docela těším. no je tam bohatý program, takže ani nevím, zda bude čas na nějakou tu poznávačku... uvítám tipy v Lipsku. tedy pokud to není příliš malé na nějaké dobré zážitky, ale co jsem googloval, tak ani ne :-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    JENNE: tak me je 34, ale nejlevneji sem se dostal na nejakych 180 euro za ctvrteti, protoze nemam zadny bonus, a oni tady proste ty bonusy neuznavaji, vetsinou. hledal sem konkretni zkusenost, ze nekomu ten bonus uznali a nejaky postup jak na to.
    JENNE
    JENNE --- ---
    JENNE: tedy pojistovna tvrdi;))
    JENNE
    JENNE --- ---
    ANDY_WARHOL: :))) mladsi naopak plati vice... mlady ridic=nezkuseny ridic..
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    JENNE: no to se tezko udelam mladsim
    JENNE
    JENNE --- ---
    RAVEBOY: jestli se dotycny domluvi...feel free :))

ANDY_WARHOL: zohlednuji i vek ridice..
    Bonus z cr, tak zkusit to muzes..
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    mate tady nekdo zaregistrovany auto ? ted resim povinny ruceni a zda se mi to hrozne drahy.
    mate nekdo nejakej tip ? na bonus z cr asi bez sance co ?
    MIHAAL
    MIHAAL --- ---
    JENNE: ADLETA: JENNE: RAVEBOY: vsem moc dekuju.
    wizzair v potrebnym terminu neleti, germanwings celkem v pohode, ale nejspis zvolime SA za 950kc na osobu to je asi dobra cena a ti, pro koho to zarizuju (end.user s pritelkyni - pozn. pro RB:) s tim souhlasi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam