• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DREAMCASTERNěmecko
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    BAARKA: Jasny, 700 km neni uplne za bukem ;-).

Kdybys shanela pouzity, tak ebay kleinanzeigen, urcite znas, nebo stranky AWB, je tam nekde sekce zdarma/vymena a daji se tam najit slusny veci-lidi se tam casto zbavuji svych veci napr. pred stehovanim.
    VOY
    VOY --- ---
    BAARKA: Zkusil jsem to taky a dostal tri quotes, vsechny 450 liber. Nechci bejt kverulant, ale za ty prachy si muzu pujcit auto a odridit si to sam :-)
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    VOY: cca 450 eur..proste ikea..ja si nejak myslela, ze se mi vyplati privezt stary gauc a nebudu muset kupovat novy..naja
    VOY
    VOY --- ---
    BAARKA: Mohla bys naznacit o jak drahem gauci se pro orientaci asi tak bavime? :-)
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    BLANCHE1: tak anyvam presahuje cenu gauce:))
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    BLANCHE1: diky za tip!! dam pak vedet jak jsem pochodila:)
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    VOY: prave o to jde..:))
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    BLANCHE1: Pred temi peti lety bylo potreba se zaregistrovat na jejich webu a zadat poptavku a ozvyvali se ti pak jednotlivi dopravci nebo ridici s konkretni cenovou a casovou nabidkou.
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    BAARKA: Testni Anyvan, cca pred peti lety jsme tak stehovali rozkladaci pohovku, nicmene bylo to mezi Düsseldorfem a Kölnem, takze kousek.

V UK je to ted dost rozsireny, tak treba expandovali i do jinych zemi?
    Meli by ti byt ruzni nakladaci, co maji zrovna misto v aute a tim padem muzou neco na vhodne trase prilozit a privezt.
    VOY
    VOY --- ---
    BAARKA: tak to by me tez zajimalo. zejmena za takovou cenu, aby nebylo levnejsi si ho tu koupit.
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    Ahoj, chtela jsem se zeptat nevite o nejaky firme, ktera je schopna prevest mensi gauc (cca 200x85) z CR do DE (konkretne Praha - Kolin)? byla by to potreba asi az koncem prosince nebo pocatek ledna? ci nemate s transportem podobnych veci zkusenost? Moc dekuji za rady..
    VOY
    VOY --- ---
    KETHAMINA: Obecne jako banku nebo coby reseni pro konkretni problem? Ja mam Deutsche Bank, ale kdybych mohl mavnout kouzelnym proutkem, aby zmizela tak bych ihned presunul vse do N26.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Používáte někdo?
    Giro-Doppel - Volksbank Raiffeisenbank Nordoberpfalz eG
    http://www.vr-nopf.cz/de/privatkunden/konto-und-zahlungsverkehr/giro-doppel
    JENNE
    JENNE --- ---
    VOY: doporuceni nemam, ale Verein nevidim jako spatnou volbu. Nebo se zeptej primo ve firme, kde pracujes, kdo dela firemni dane - casto delaji na pozadani i zamestnancum, dle vztahu - nekde za ofiku sazbu, jinde za prispevek do Kaffeskasy..
    VOY
    VOY --- ---
    Kdyz jsme takhle u toho ucta a dani, nemate nekdo doporuceni na nekoho v Berline kdo neuvidi poprve cloveka co ma krome prijmu z prace v Nemecku i nejaky prijmy v Cesku a zaroven z prodeje akcii, ktery dostavam jako soucast platu? Uvazoval jsem o nejakym tom danovym Vereinu, ale nevim jestli toho na ne nebude moc.
    KOLU
    KOLU --- ---
    JENNE: v pohodě, já to taky koukám přečetl příliš zběžně...
    JENNE
    JENNE --- ---
    KOLU: hm..mam dneska kousavou, sorry...:)) Pracovni nasrani :)))
    JENNE
    JENNE --- ---
    KOLU: Problem se ctenim? Vsak jsem to psala "reseni pokud.....dojizdeni pres hranice blablabla" .. Jsem z oboru (ucto, dane, ziju tu 20let)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    JENNE: jj, je to jako zacarovany kruh. Proto nemci maji pracovni smlouvy i 3 ale i klidne 6 mesicu pred zacatkem platnosti te smlouvy, aby si pak stihli vsechno obehat.
    Pro zivot "jakoze mimo system", nemam moc pochopeni, a zjevne ani nemecka byrokracie.
    KOLU
    KOLU --- ---
    JENNE: kamarád pracuje u stejný firmy jako já, má bydlíště stále ještě v ČR a nikde s tím není problém. jen pracuje na půlúvazek (tejden tady, tejden v ČR). a Steuernummer má (vyžádanej firmou na Finanzamt).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam