• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PENDREKObrana kultury v CR
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    PENDREK: no, jen aby...
    PENDREK
    PENDREK --- ---
    QUANTI: to rekl richter a je dobre, ze to rekl. prokazuje svou aroganci na kazdym kroku a bude ho to stat krk. stejne tak bem - za takovou miru drzosti bude platit. zahravaji si oba s nervy lidi.
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    nejmíň zmanipulovaný mi přijde tohle: http://aktualne.centrum.cz/video/?id=199531 .. jinak ČT je modrá až do žaludku a nova jakbysmet
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    klasika.

    jsem zvědav jaká bude mediální odezva - hodnocení včerejšího bóra. obávám se že ne pozitivníl. "kulturní elita, co dostává prachy" je velmi jednoduchá a jasná myšlenka. to se uchytí.

    co si o tom včerejšku myslíte vy?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    hm, ale to, co jsem dneska cetla v metru... "to je ta kulturni elita, na to dostavaji prachy" - wtf?
    PENDREK
    PENDREK --- ---
    haha, dneska to bylo dobry. jsme prvni zprava na zpravach CT!
    ode dneska jsme "anarchisticti radikalove", tak bychom se podle toho meli zacit chovat!
    MONSIEURLOUP
    MONSIEURLOUP --- ---
    BUTEO
    BUTEO --- ---
    Neví se, jak dlouho přibližně bude trvat demonstrace před Magistrátem?
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    ohledne zitrejsi demosky - vyzva:

    kdo nutne nepotrebuje poslouchat projevy na demonstraci od 8.30, necht prosim jde jiz rano rovnou do zasedaci sine zabrat nejaky fleky, at to tam nezasquatuje zaplacena klaka komercnich divadel jako minule - drzte mista, at se tam pote ostatni dostanou!
    PENDREK
    PENDREK --- ---
    PENDREK
    PENDREK --- ---
    SEVERINE: to je zase totalne zmatena zprava. oni tu petici smetlipod stul uz davno, jenze jeji signatari trvaji na tom, ze ji radni zamitli, aniz by probrali vsechny jeji body. ed se domahaji toho, aby se projednavala znovu na zitrejsim zasedani mestskeho zastupitelsva. to radni odmitli. podle prava ma ale byt petice obcanu s dostatecnym poctem podpisu projednana nejpozdeji do triceti dnu. a oni ji chteji odsunout az na konec kvetna. proto se zitra v 8:30 opet demonstruje na marianskem namesti!
    PENDREK
    PENDREK --- ---
    PENDREK: cyve, ted jsem to dokoukal. ledecky by mel za tenhle vystup dostat cenu:)
    PENDREK
    PENDREK --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: reseni situace ma byt vysledkem komplexniho jednani a ne nejake hura akce. petici jde jen o pozastaveni zbrkleho a stupidniho navrhu richtera.
    divadlenici nemohou sami vypracovat grantovou politiku pro celou prazskou kulturni scenu, nejde totiz jen o ne. richter by je rad do teto role zapasoval. tvari se, ze se to vsechno vyresi behem 2 sezeni u nej, nejspis proto, aby mohl rict, ze jsou rozhadani, nebo buhvi proc. nicmene zitra se s nim sefove divadel a dalsi odbornici sejdou a budou mu prednaset sve navrhy.
    takze se neboj, zachrana kultury nelezi jen na tvych bedrech:)
    PENDREK
    PENDREK --- ---
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    ZUZU: Já jsem přiložil podpis k petici. Mimochodem, kritizuju o mnoho lépe, než organizátoři protestů - protože ke své kritice přikládám i návrh, jak situaci zlepšit. Nic takového protestující ke svojí kritice Richtra nepřidali.:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam