• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEJ222Hollarka
    MISSTY
    MISSTY --- ---
    aha...uz sem doufala, ze hollarka.(
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    to sem ukrad nekde na netu...
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    SMERIES: good..tvuj plakat?
    SMERIES
    SMERIES --- ---

tak dorazte treba pak sem mate to kousek
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    :)))
    VERNY
    VERNY --- ---
    no vida uz se zase smeju :-)))))
    MISSTY
    MISSTY --- ---
    jesis)))
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    stara parta...
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    VERNY
    VERNY --- ---
    jo a co nejaky dalsi fotky_nejsou???celkem mi tu c=v izolaci zvedaji naladu :-)
    VERNY
    VERNY --- ---
    ale nebude to zas tak dlouho_ze te josefu jeste neotravoval_sem docela zvedav kolich jich bude_ach jak sem hravy
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    MISSTY: momentálně ano
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    :DD
    MISSTY
    MISSTY --- ---
    tak to nejsi z hollarky))))))
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    MISSTY: já:)
    MISSTY
    MISSTY --- ---
    je jeste nekdo kdo by to nedostal tak trikrat minimalne?))
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    Pěkný den,

dovolte mi tímto e-mailem Vás pozvat k spoluúčasti na mém ateliérovém semestrálním úkolu na téma Počítačová hra na jakýkoli způsob a téma (Jsem studentem prvního ročníku VŠUP, obor Grafický design a nová média)

Záměrem hry je aktivní zapojení lidi do mého projektu, jak tímto anonymním počátečním e-mailem, tak závěrečným setkáním nad společným celkem.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Má hra spočívá v tom, že každý, kdo obdrží tento e-mail a bude mít chuť se zúčastnit, vymyslí jakékoli sousloví o dvou slovech (např. velké auto, kybernetický papež, otylý sportovec...), které se stane mou předlohou k vytvoření hromadné grafické koláže, jež bude mnou výtvarně zpracována z Vašich slovních námětů. Každé sousloví, které na e-mail obdržím, se stane součástí koláže. Její velikost bude dána počtem zúčastněných (těch bude libovolné množství dle obdržených e-mailů, to záleží jen na Vás). Mou výslednou koláž bych rád prezentoval formou vernisáže společně se seznamem zúčastněných a jejich námětů. Při odhalení finální práce bude mít každý možnost přijít, najít a zjistit jakým způsobem jsem jeho dvě slova pojal a jakou souvislost mají s celou koláží.

Součástí akce je tipovací soutěž o nepřesnější tip počtu zúčastněných e-mailů v průběhu 14-ti přijímacích dnů. 5-ti nejlépe tipujícím bude dle pořadí věnována největší důležitost a velikost jejich sousloví vůči celé koláži.

Každý může poslat pouze jeden e-mail. Vulgární a rasistická sousloví nebudou akceptovány.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Prosím, odešlete Váš e-mail s Vaším souslovím a Vaším jménem zpět na adresu e-hra@email.cz

Vzor: Plechový bubínek - Jan Novák 456 - (Váš tip zúčastněných e-mailů)

První e-maily byly rozeslány 1.dubna, ukončení příjmu je v pondělí 14.dubna ve 24:00. Akce přijmu e-mailů je tedy 14 dní.

Doba realizace projektu mi zabere odhadem něco přes měsíc.

Každý účastník projektu bude na akt odhalení koláže včas pozván formou e-mailu.

!!! Rozešlete, prosím, tento e-mail dál dalším lidem, kteří by se také rádi zúčastnili tohoto pokusu !!!

Děkuji za Váš čas a těším se na Vaše nápady!

S pozdravem

Josef Lepša

josef.lepsa@tiscali.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam