• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEJ222Hollarka
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    MISSTY: co???
    MISSTY
    MISSTY --- ---
    kdopak je magdalena kovacova?))
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    hani tybrdo se v tom nak vyznas:))

tak mozna sem mlzila.....pravda asi ho znam ze smyslu...ale neviem...se tak bavil s kynterou..co sem zaslechla ze mi prislo..ze holarku s¨tudoval
    HANNELE
    HANNELE --- ---
    tyjo ja myslim ze ten druhej neni z Hollarky
    je ze Smyslu, Hynek se jmenuje no... myslim ze studuje na umprum ted
    VERNY
    VERNY --- ---
    MATEJ222: a ja je mam rad vic
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    skoda, skoda...
    VERNY
    VERNY --- ---
    jeste jinej jo - ja myslel ze je tam jen jeden hollarak, tak zkus ty fota vsak ja ho poznam chuligana_jojo nepras party skoda jich_ja du neco kutit at nejsem za zevla
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    SMERIES: aha
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    VERNY: taky si myslim ze to byl on..a ja je mam rad nahodou..sou good
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    VERNY: ne ne..jakuba znam moc dobre..pac sem byla i u neho na stromech a tak...nak jeste jjinej.))
    VERNY
    VERNY --- ---
    SMERIES: Jakub Nepras jmeno jeho jest_ale dovedela si se tam tedy neco noveho - ja sem, az na ty jejich webovky, ktery jsou psany podivnou mluvou, od nich nazivo zadne vypraveni neslysel_ale prijde mi ze jim to z takovy srandicky trochu prerostlo prez hlavu - ale fer sou slavny :-)
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    VERNY: hele rekli ale ja si je nepamatuji...kazdopadne jeden co mluvil nejvic byl ten co taky jednou vymenoval po praze tzy panacky na semaforech mam pocit nak Roman Týc bo jak...a ten druhej byl prave byvaly student z hollarky co mi tak pripadlo...a mam pocit ze ho znam z technno akci:))

vic ti nepovim...jedine kdybych je nasla nekde na fotkach:)
    VERNY
    VERNY --- ---
    na mamlasa se vykasli_ja sem ten posledni komu by to mohlo vadit_a ktery dva tam byly_jestli teda meli tu odvahu a rekli sva jmena :-)
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    uaaa..pisu jak mamlas..sorry
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    VERNY: jo a byli tam dva
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    VERNY: to ne...jen treba kazdej mel trochu na neco jinej nazor...nevim..spis mi prislo ze se ta debata ytrhla opravdu az do takove nesmyslnosti...kdy jsem je uz skoro litovala..pac se museli porad opakovat a rikat svym zpusobem tutez myslenku

jako ze se tam spis rozebiral i ten soud...a potom co je vlastne umelecky...a umeni..a proc co a jak to delali...

neda se to moc pretlumocit..jak rekli par opravdu zajimavych myslenek....jenze pak to byla diskuze ktera to cely zabila, bych rekla..nesmyslnz otazky....jako treba takye nekoho zabijes a to muze byt umelecke dilo..a tak...proste spis mi prislo ze nebyli zcela odeod jednotlivcu pochopeni..
    VERNY
    VERNY --- ---

SMERIES: a hadali se..?.??
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    mno jako v necem to zajimave bylo..a v necem uplne suileny pac se tam resilo porad to samy do kolecka...skoro mi i prislo..
    ze tam pak padaly fakt banalni otazky...vicemene jako rozebirali myslenku toho proc udelali ty citylighty...pousteli nam z toho videjko..a tak mno..
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    ....
    VERNY
    VERNY --- ---
    hmmmm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam