• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEJ222Hollarka
    DENISS
    DENISS --- ---
    MATEJ222: nemas naky fotky z discko balu ?
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    CONTENIDONETO: nevim tyjo..snad jo, to uz by mohlo bejt za chvilku co
    CONTENIDONETO
    CONTENIDONETO --- ---
    MATEJ222: Bude zas Pepínova narozeninová párty? Tam by jsme se zas všichni sešli :)
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    CONTENIDONETO: me taky..
    WASSABI
    WASSABI --- ---
    JIRZIN9: tyjo, umim se fakt huste zabavit i bez chlastu:))

DENISS: je to mozne.D
    DENISS
    DENISS --- ---
    WASSABI: tam se to znova naucis :))))
    JIRZIN9
    JIRZIN9 --- ---
    no tak to se budeš na hollarkovskej akcich možná trochu nudit.......
    WASSABI
    WASSABI --- ---
    JIRZIN9: ja uz nepiju:D
    JIRZIN9
    JIRZIN9 --- ---
    hollarka je dobrá volba pro každýho kdo chlastá.... nebo to aspoň nedávno to tak fungovalo.. skusto a uvidíš nic tim neztratíš
    WASSABI
    WASSABI --- ---
    JIRZIN9: neres to:)
    JIRZIN9
    JIRZIN9 --- ---
    nemyslel jsem to jako prudu... no a to že se to bez nich "bohužel" neobjede je dle mého soudu nesprávnej postoj...
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    :DD
    WASSABI
    WASSABI --- ---
    JIRZIN9: ja sem ale nerekla, ze kompy neuznavam a ze se od nich stoprocentne distancuju, vim, ze v densni dobe to bohuzel bez nich nejde ani v tomto vznesenem oboru, tak se klidni, frajere;)

JIRZIN9
    JIRZIN9 --- ---
    Nechci bejt protivnej ale kontakt s tužkou papirem atd. potřebuješ i u kompu. No a vědomě se distancovat od možností který práce s počítačem umožňuje mi přijde jako velký omezení specielně v dnešní době kdy ti ty zatracený mašinky zashujou do života na každym kroku...
    Každopádně si myslim že hollarka je škola která člověka nenávratně poznamená.... :-) v dobrym i špatnym....
    nu a když člověk není uplnej zevl tak se tam může i něco přiučit... máš tam dokonce i dost času na svoje věci a samostudium (nějaký věci se tam prostě nedozvíš...)
    WASSABI
    WASSABI --- ---
    MATEJ222: no ilustrace by me zajimala, rozhodne nechci delat moc kompy..:/ to me nebavi, potrebuju mit styk s tuzkou a pappirem:)))
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    VERNY: :DD
    WASSABI: ta VOŠka je hodne pocitacova (animace, 3d..)...ale dostanes se tam i k normalni kresbe a volnejsim vecem..myslim ze ted otviraj new obor ilustrace..tam by to mohlo bejt zajimavy
    VERNY
    VERNY --- ---
    WASSABI: tak to bude laska na prvni pohled_pockej az se ti zažere pod kůž_umí to pořádně sviňa jedna

minulej tejden jsem se tam stavoval za skvorem_a potesil me - jeho silenstvi se dostava do vyssich sfer_prvni s cim zacal byl konec sveta_a hovor se linul v tomto duchu nejmin hodinu - zkoncil u toho jak bude doplnovat zbozi v albertu co ma pred domem_je proste skvelej
    WASSABI
    WASSABI --- ---
    MATEJ222: jde hlavne o to, ze jsem studovala osm let gympl, takze nemam zadnou stredni umeleckou skolu...v tercii jsem zacala uvazovat o tom, ze na vytvarnou skolu prestoupim, ale nakonec z toho seslo, abych po oktave zjistila, ze gympl byl jeden veliky omyl meho zivota..
    uprimne si myslim, ze na AVU nemam, ale hollarka me zaujala..nevim cim presne, nedokazu to definovat, ale ta ksola me zajima...
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    WASSABI: zalezi na tom, co od toho cekas, co chces a na jake jsou urovni tvoje dovednosti, vejska to neni ale naucit se tam muzes (a nemusis) spoustu veci..

atmosfera na Hollarce je fajn..ja studia na VOŠ rozhodne nelituju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam