• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMATSUPravoslaví, ορθόδοξη Εκκλησία
    COCKROACH
    COCKROACH --- ---
    THE_SON_OF_MAN: ano, zcela vyjimecne se shodnem...oba Halici jsou ...to... :)
    CHOMI
    CHOMI --- ---
    ADAMIRA: ????
    Asi to vážně nemá smysl.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CHOMI: samozdrejme ze nic a promin, porad je to vic nez petice.

ale mas pravdu, slo mi o tu otazku na ktrerou jsi zodpovedel, pokracuj s nekym kdo netroli a veci rozumi, zteba tsom.
    CHOMI
    CHOMI --- ---
    ADAMIRA: O to nejde. Tys prostě odpověděl na tu otázku asi ve stylu: "Co děláte proti zabíjení a válce ve světě?" "Nestřílím ostatní." Super, jen ať začně každý u sebe, ale víš sám moc dobře, že na tohle jsem se neptal. Beru to tedy jako přiznání, že proti potratům neděláš prostě nic. O. K.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CHOMI: ne, normalne jsem se te na neco zeptal a ty jsi chvalihodne odpovedel. dal jsem ti chtel naznacit, ze nejlepsim co podle me muze clovek v boji proti potratum udelat, je osveta v oblasti antikoncepce. ale chapu, ze to je tady, kde je vzorem rezim kterej urcuje kdo s kym smi spat, fantasmagorie.
    CHOMI
    CHOMI --- ---
    ADAMIRA: Jo tak, ty tu jenom trolíš. Tak to potom ano...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HAROLD: ty vole humor !
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    ADAMIRA: Já s tebou třeba diskutuju na nyxu.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ADAMIRA: Ne? Ja bych rekl ze to meni vsechno :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HAROLD: Asi sis nepřečetl diskuzi dál než ke mě, téma nebylo "jak se stát spořádaným manželem" ale co děláte proti potratům.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    ADAMIRA: Tak držmlč, ne?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HAROLD: Ale já nepotřebuju poradit co s tím...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    ADAMIRA: Přestaň šukat jak králík a máš po potratech a ani gumu nebudeš potřebovat.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LEON_KOWALSKI: no díky za přednášku z lásky, ale to přeci nic nemění na tom co jsem napsal...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ADAMIRA: Zit s jednou manzelkou a mit sex jenom s ni neni askeze. Je to normalni chovani. Stridani partneru se rika promiskuita. Proste clovek posloucha jenom pudy. Zadna laska, jenom libido.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CHOMI: Jak vážně? I jako zastánce práva na potrat jsem používáním kondomu zabránil více potratům než vy všichni dohromady (předpokládám že žijete křestanským asketickým životem a klátíte jenom jednu ženu)...
    CHOMI
    CHOMI --- ---
    LEON_KOWALSKI: Jo, ta petice je asi dobrá věc, díky za ni.

ADAMIRA: Hahaha. A teď vážně:o)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ADAMIRA: a odpověď na tvůj předpoklad je ne.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ADAMIRA: Bránit? Tobě? Proč?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LEON_KOWALSKI: No čekal jsem že se budeš bránit...

Když jinak nedáš..

ehm ehm

predpokladam, ze kdyby tam byli pouze zeny pred potratem, tak to za heroickou praci povazujes, že?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam